Herkesin az çok bir deneyimi vardır bu konuda.
Bu yüzden bu sorunun altında tüm KS üyeleri "sevgili ile gidilebilecek" konsept ve özelliğe sahip Türkiye'nin her yerindeki mekanları yazsın ve iliştirsin lütfen.
Burası bir tatil köyü, butik bir otel, bir kamp alanı olabilir. Ya da yemek, içmek için tercih edilecek bir restoran, kafe veya bar bile olabilir.
Sevdiceğini romantik bir yerde ağırlamak isteyen her KS can için gelin şu ortama güzellikler katalım.
Açılışı ben yapıyorum. İzmir'de Selçuk ilçesine bağlı Şirince Köyü.
Burada Chez Rumi Butik Otel tam da sevgilinizi alıp gidebileceğiniz çok hoş bir mekan. Yalnız başına kafa dinlemek için her ne kadar güzel bir yer olsa da tam sevgili veya eş ile gidilecek yer.
Evet, sıra sizde...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba @Mandarinia,
Öncelikle cümledeki şu lokasyon sözcüğünü bir tarafa bırakalım. En başta cümlenin ruhu ile uyumsuz kalmış. Cümlede aşk var, paylaşım var, sevgi var, doğallık var. Ama işte o lokasyon kelimesi biraz fazlaca profesyonel kaçmış. Çok ticari bir sözcüktür bu. Genellikle çok bilmiş turizm profesyonelleri kullanır. Aman bana kırılma lütfen.
Sevgili ile gidilebilecek bir yer. Bir bölge. Bir mekan. Bir film. Bir tiyatro. Her şey olabilir. Ben Antalya’dan bir öneri sunayım. Benim önereceğim mekanda hem sanat var, hem müzik var, hem tarih var, hem de gizem var.
Neresi mi?
Antalya’da, Serik’i geçince, alt geçitten sola dönün. Birkaç kilometre sonra karşınıza binlerce yıl önceden miras muhteşem bir yapı çıkacak. Taş ve mermer karışımı olan bu yapı neresidir? Aspendos Antik Tiyatrosu.
Bu tiyatronun muhteşem bir hikayesi vardır. Kaynaklardan araştırıp okumanı tavsiye ederim. Çok heyecan duyacaksın ve aşka olan inancın tazelenecek. Evet, bu antik tiyatronun ortaya çıkışında aşk çok büyük bir etken olmuş. Gerisini sen araştır lütfen.
"Tamam da, burada ne yapalım? Ne alaka?" Bu soruları sorduğunu tahmin ediyorum.
İşte cevap.
TC Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali”
Kültür Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin ilk opera / bale festivali, Aspendos Uluslararası Opera ve Bale Festivali, 1994 yılından bu yana Antalya’da bulunan iki bin yıllık Antik tiyatroda gerçekleştirilmektedir.
Aspendos Uluslararası Opera ve Bale Festivali, başta Antalya kenti olmak üzere Akdeniz kıyı şeridi boyunca yoğun ilgi görmekte, her yıl 60.000‘e ulaşan yerli ve yabancı izleyicisi ile ülkemizin gözde festivallerinin başında gelmektedir. Başlangıcından bu yana, ülkemizin sanat turizmine getirdiği katkılarla da önemli bir konuma ulaşmıştır.
Devlet Opera ve Baleleri’nin organize ettiği önemli sanat etkinliklerinden biri olan Aspendos Opera ve Bale Festivali; başlangıcından beş yıl sonra uluslararası kimliğe kavuşarak, her geçen yıl artan sanatsal kalitesi ile dünyanın önemli topluluklarının katılmak için sıraya girdikleri bir festival haline gelmiştir.
Avrupa’nın saygın kuruluşları arasında olan Avrupa Festivaller Birliği’ne ( EFA – European Festivals Association ) kabul edilen Aspendos Uluslararası Opera ve Bale Festivali, dünyadaki diğer festivallerle birlikte saygın yerini almıştır. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali 2015 yılında, dünyanın ilk ve tek “Kalite Yönetim Belgesi” ödülünü (TS-EN-ISO 9001: 2000) alan festivalidir.
Bu yıl geçti.
Ama gelecek yıl, sevgilinle beraber gel, bir konserde o mermerlerde yan yana otur. O harika müziği ve atmosferi birlikte deneyimle. Hayatına renk kat.