Tatil & Seyahat Yurt dışına gitme şansınız olsaydı; hangi ülkeye gitmek isterdiniz? Pofudukkkkk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Canada, Abd ve g. koreye gitmeyi isterdim.Nasipte varsa giderim :) Yurt dışına gitme şansınız olsaydı; hangi ülkeye gitmek isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
savagepanda Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl her şey yolunda giderse 7 ay sonra İngiltere'ye taşınıyorum 😅. 1 2 Yorumla savagepanda +1 yıl Bu gerçekleşirse. İlk isim. Tüm dünyayı gezmek olacak. Yorumla Pofudukkkkk +1 yıl Oooo hadi hayırlısı olsun :) Yorumla
berk57 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl finlandiya kanada abd isveç norveç olabilirdi sıcağı sevmem de ve bunlar yaşam standardı çok yüksek ülkeler 1 1 Yorumla Pofudukkkkk +1 yıl Kesinlikle öyle! Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 372 cevap paylaştı. almanyayı görmek istiyordum gördüm bi daha olsa yine giderim 1 1 Yorumla Pofudukkkkk +1 yıl İnşallah :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fransa'ya gidicem şu an tek istediğim yolunda gitmesi 😁 1 1 Yorumla Pofudukkkkk +1 yıl Olur inşallah :) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Güney Kore yeterli, bi süre kalmak isterdim böyle 1 sene kadar falan 1 0 Yorumla
delicius Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl abd hayallerimde yaşıyor. bir gün colorado dan yazıcam buraya 1 0 Yorumla
ayhani647 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Dünyanın sonu olan Avusturalya Nullarbor Uçurumunda oturup kitap okumak isterim 1 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Fark etmez biri alsın bu hangisi olursa olsun. 1 1 Yorumla Pofudukkkkk +1 yıl 😅😂😂eh sende haklısın Yorumla
zevksiz_panda Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl afganistan ırak iran suriye gibi ülkeler dışında herhangi bir ülke 1 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 306 cevap paylaştı. Güney Kore , Afrika, Ukrayna 1 0 Yorumla
-_öcüüüü_- Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 92% +1 yıl iskandinav ülkelerinden birine gitmek isterdim 1 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Almanya'da olmak isterdim 1 1 Yorumla terebro +1 yıl senle ben Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
her şey yolunda giderse 7 ay sonra İngiltere'ye taşınıyorum 😅.
Bu gerçekleşirse. İlk isim. Tüm dünyayı gezmek olacak.
Oooo hadi hayırlısı olsun :)
finlandiya kanada abd isveç norveç olabilirdi sıcağı sevmem de ve bunlar yaşam standardı çok yüksek ülkeler
Kesinlikle öyle!
almanyayı görmek istiyordum gördüm bi daha olsa yine giderim
İnşallah :)
Fransa'ya gidicem şu an tek istediğim yolunda gitmesi 😁
Olur inşallah :)
Güney Kore yeterli, bi süre kalmak isterdim böyle 1 sene kadar falan
abd hayallerimde yaşıyor. bir gün colorado dan yazıcam buraya
Dünyanın sonu olan Avusturalya Nullarbor Uçurumunda oturup kitap okumak isterim
Fark etmez biri alsın bu hangisi olursa olsun.
😅😂😂eh sende haklısın
afganistan ırak iran suriye gibi ülkeler dışında herhangi bir ülke
Güney Kore , Afrika, Ukrayna
iskandinav ülkelerinden birine gitmek isterdim
Dubai katar kesinlikle
Herhangi bir Avrupa ülkesi olabilir
Almanyaya gitmek isterim 😎✈
Almanya'da olmak isterdim
senle ben
Yaşamak için Amerika olurdu
Fransa, İtalya, Hollanda
Olduğum yer iyi ama belki fransada olabilirdi