Tatil grubu farklı yaş grubunda karma insanlar topluluğu mümkünse farklı ırk ve sosyal grup olsun böyle gezilere belli yaş grubu üzerini kabul etmiyorlar ve ben bunu anlamıyorum insan için yaş bir sayı olmasın kendini enerji yerinde hissediyorsa 70 yaşında da o gruba katılsın mesela bazı durumlarda meydana gelen kısıtlamalara karşıyım
Sıradan bir Avrupa seyahati için gayet makul ve ideal bir durak ama maalesef Paris hayallerdeki kadar romantik bir şehir değil. Köprülerinin altında dolaşıp dilekler dilemedikçe, Bateau Mouche'larında "chanson"lar dinlemedikçe sadece bir AVrupa başkenti... Sevgiliyle romantizm yaşamaktansa eş, dost, arkadaşla gezip görüp eğlenmek için çok daha ideal bir durak zaten. Dolayısıyla tereddüte bile gerek yok, fazlasıyla keyif verecektir... :)
Parise öyle herkesle gidilmez yoksa dönüşte millete hava atamazsın.. Şey işte ya annelerle gittik işte eve üç beş bişi baktık mı diceksin. Ayh şu benim esmer zengin çocuk vsr ya onunla gittik yaauu Parisin şarap eşliğinde yıldızları el ele izlemesi bile farklı.. Çılgınlar gibi Paris sokaklarında koşarken biz iki aşık kafaları karışık... :) daha havalı olur. Parisin anlamı olur. Ananla çarşamba pazarına git alla alla :)
Paris, romantizm şehri diye bir algı var evet ama sadece bundan ibaret değil bence. Aile ve arkadaşlarla çok güzel şekilde eğlenilir. Emily in Paris'te her gördüğüm mekana kalbimi bıraktım. Kesinlikle keşfedilecek çok güzel mekanlar var. Tek bile gidilebilir. :D
Evet herkeste öyle bir algi var ama değil neden Parisin sokaklarinin düz olduğunu saniyorsun? Çünkü savaş olduğunda kaçamasinlar diye düz yapmişlar ve böylelikle daha kolaylikla öldürülüyorlar...
Kesinlikle bir arkadaş ile ya da aile veya eş sevgili dost… sevgili ile romantizm olur:) ama gezmesini bilecek. Maceracı çılgın biri olmalı. Tabi keşifçilik de eksik olmamalı. Çok güzel sokakları var. O küçücük kafeler… sanata dair herşeyi bir arada görebilirsin. Tam şairin aşkın yeri diyorum ben.
toplum algısına aldırış etme baya eğlenirsiniz hem paris moda nın başkentlerinden alışveriş için mükkemel bir yer gezilecek yerleride var baya ayy çok güzel iyi eğlenceler
Herkeste öyle bir algi var ama değil neden Parisin sokaklarinin düz olduğunu saniyorsun? Çünkü savaş olduğunda kaçamasinlar diye düz yapmişlar ve böylelikle daha kolaylikla öldürülüyorlar...
geçmişte ne olduğu önemli değil, önemli olan tek şey şimdi ne olarak anıldığı ve insanların ne manalar kattığı bu anlamlar insanların sevgilerini coşkulu hale getirir, bu mantıkla düşünürsen, aşk diye bir şeyde yok cinsel ve duygusal açlığı aşk diye yutturuyorlar
bu bir yalandan ibaret. nefrete neden olan şeyler insanlar ve sırf bozuk karakterdeki insanlar yüzünden en yüce duyguları kötülüyorsun, bu seni mutlu yapmaz Seven 2 insan birbirlerine hediye bile verirler, görünürde aptalca bir taştır ama 2 side o taşa yükledikleri anlamları hediyeleşiyorlar paris bu manada anlam kazandı yoksa demir yığının kime ne faydası var bu yutmakla alakası yok yani