Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
maalesef ve devlet yapmaz, parayla özel yaptırman gerekecek
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne alaka 😂
Cevap sahibi
+1 yıl
nasıl ne alaka, maalesef yaptıracaksın ve bu tür şeylerde özel olarak sürekli yaptıracaksın: test
Soran
+1 yıl
Özel falan ysptirmiycam ben küçük bir kızın para basmiyirum sokakta mi ksliyim kalacak yerim yok burada , nasıl bı adalet bu , ya da otostopla gidiyim yolda bana mı saldirsinlar😡😡😡
Cevap sahibi
+1 yıl
ben covid denen pisliğin karantinasından çıktım geçen hafta ve pazartesi işe başlayacağım diye işyeri test getirmelisin negatif deyince gittim bu vergi verdiğim sözde ilgilenen arkadaşlara, yok böyle bi uygulama diyorlar. yahu zaten karantina bitmiş belki iyileşmemişimdir? yok özel yaptıracaksın. sen daha tanımamışsın
Cevap sahibi
+1 yıl
gerçekler böyle, karantinada da aç mısın diye arayıp soran olmadı. yok işte nasılsınız falan, abi ben açım belki de? geçsinler görüntüde hep
Soran
+1 yıl
Nerede yaptırdım PCR testini özelde mi? ben devlet hastanesi nde yaptıracağım, özelde ücretli
Cevap sahibi
+1 yıl
Hastasın diye gidince kendileri şüphelenirlerse numune alıyorlar. Onun dışında ben şunun için almak istiyorum diye gidersen yapmazlar. Öyle bir zorunlulukları yokmuş paşaların
Soran
+1 yıl
O zaman şüpheleniyorum mu diyim
Cevap sahibi
+1 yıl
Ateşlendim, Kuru öksürük vardı boğazım şişmişti kızarıklık falan ama biraz geçti. Şüpheleniyorum de, maalesef benim bu dediklerim gerçek idi ve çıktı da
Soran
+1 yıl
Siz bunları saydıniz test yapmadılarmi
Cevap sahibi
+1 yıl
Zaten bu şikayetler olmuştu son 3 gün içinde tam yapmayacak idi karşı komşu hazır Covid iken dedim karşı komşu ile temas olmuş olabilir o zaman hemen test dedi. Yani sanırım biraz iyileştiğimi görünce gönderecekti tedavi falan da vermeden
Soran
+1 yıl
Ben olayı anlayamadim en basindan anlstir misin
Cevap sahibi
+1 yıl
Kısacası ben gerçekten kapmışım bu virüsü ve 3-4 gün kadar öksürük falan olunca devlet hastanesi aciline gittim durumu anlattım ama test konusunda sanıyorum ikna edici olan karşı komşu ile temas (kendisi bir iki gün önce pozitif çıkmış) ama yine de sen şansını dene, ateş öksürük baş ağrısı falan oldu de
Soran
+1 yıl
Abi şimdi sen şu olayı baştan anlatir misin , şimdi sen ilk brlirtileri fark ettin devlet hastanesi gittin test yapmadılar sonra tekrar gittin komşuyla temas var dedin o zaman ücretsiz mi yaptılar? şöyle tek tek anlatsan da bende anlasam olayı 🤔
Cevap sahibi
+1 yıl
Bir pazar günü, işe başlamadan önce dedim ki 3-4 gündür öksürük falan olunca devlet hastanesi aciline gittim. Orada bu bahsettiğim 3-4 günlük öksürük vs anlattım ama çok ikna olmadı test konusunda ve hemen temas konusunu da ekledim -yani tekrar gidip muayene olmadım, o anda söyledim- o zaman hemen ikna oldu ve teste yolladı doğrudan. Temas ve şüphesi önemli kriter demek ki, ama belirtiler de eklenirse tam destekli olur
Test sonucun 48 saat geçerli yani iki gün. 48 saat içinde yola çıkmazsan bi daha test yapman lazım. ya da şöyle. Yola çıkmadan 48 saat içinde test yap. Sonucu da yola çıkmadan almış olman lazim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
maalesef ve devlet yapmaz, parayla özel yaptırman gerekecek
Ne alaka 😂
nasıl ne alaka, maalesef yaptıracaksın ve bu tür şeylerde özel olarak sürekli yaptıracaksın: test
Özel falan ysptirmiycam ben küçük bir kızın para basmiyirum sokakta mi ksliyim kalacak yerim yok burada , nasıl bı adalet bu , ya da otostopla gidiyim yolda bana mı saldirsinlar😡😡😡
ben covid denen pisliğin karantinasından çıktım geçen hafta ve pazartesi işe başlayacağım diye işyeri test getirmelisin negatif deyince gittim bu vergi verdiğim sözde ilgilenen arkadaşlara, yok böyle bi uygulama diyorlar. yahu zaten karantina bitmiş belki iyileşmemişimdir? yok özel yaptıracaksın. sen daha tanımamışsın
gerçekler böyle, karantinada da aç mısın diye arayıp soran olmadı. yok işte nasılsınız falan, abi ben açım belki de? geçsinler görüntüde hep
Nerede yaptırdım PCR testini özelde mi? ben devlet hastanesi nde yaptıracağım, özelde ücretli
Hastasın diye gidince kendileri şüphelenirlerse numune alıyorlar. Onun dışında ben şunun için almak istiyorum diye gidersen yapmazlar. Öyle bir zorunlulukları yokmuş paşaların
O zaman şüpheleniyorum mu diyim
Ateşlendim, Kuru öksürük vardı boğazım şişmişti kızarıklık falan ama biraz geçti. Şüpheleniyorum de, maalesef benim bu dediklerim gerçek idi ve çıktı da
Siz bunları saydıniz test yapmadılarmi
Zaten bu şikayetler olmuştu son 3 gün içinde tam yapmayacak idi karşı komşu hazır Covid iken dedim karşı komşu ile temas olmuş olabilir o zaman hemen test dedi. Yani sanırım biraz iyileştiğimi görünce gönderecekti tedavi falan da vermeden
Ben olayı anlayamadim en basindan anlstir misin
Kısacası ben gerçekten kapmışım bu virüsü ve 3-4 gün kadar öksürük falan olunca devlet hastanesi aciline gittim durumu anlattım ama test konusunda sanıyorum ikna edici olan karşı komşu ile temas (kendisi bir iki gün önce pozitif çıkmış) ama yine de sen şansını dene, ateş öksürük baş ağrısı falan oldu de
Abi şimdi sen şu olayı baştan anlatir misin , şimdi sen ilk brlirtileri fark ettin devlet hastanesi gittin test yapmadılar sonra tekrar gittin komşuyla temas var dedin o zaman ücretsiz mi yaptılar? şöyle tek tek anlatsan da bende anlasam olayı 🤔
Bir pazar günü, işe başlamadan önce dedim ki 3-4 gündür öksürük falan olunca devlet hastanesi aciline gittim. Orada bu bahsettiğim 3-4 günlük öksürük vs anlattım ama çok ikna olmadı test konusunda ve hemen temas konusunu da ekledim -yani tekrar gidip muayene olmadım, o anda söyledim- o zaman hemen ikna oldu ve teste yolladı doğrudan. Temas ve şüphesi önemli kriter demek ki, ama belirtiler de eklenirse tam destekli olur
Evet. Geç bile kaldın cunku prc test sonucu 1 günde cikmayabilir
Tm ertelendi gidişim pzt yaptırsam pzt yaptirdigim hangi güne kadar geçerli olur
Bilmiyorum
Öğren o zaman 😘☺️
2-3 gün geçerli olur
Test 48 saat icin gecerli
Nasıl yani anlamadım 48 saatte bir test mi yaptiriyim 😕
Yola çıkmadan önce 48 saat
Anlamadım
Test sonucun 48 saat geçerli yani iki gün. 48 saat içinde yola çıkmazsan bi daha test yapman lazım. ya da şöyle. Yola çıkmadan 48 saat içinde test yap. Sonucu da yola çıkmadan almış olman lazim
evet gerekiyor
Hastaneye mi gitmem gerek? sonuç ne zaman çıkar? pazardan mi yaptiriyim o zaman?
Yaptırman gerek
Evet