Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
maalesef ve devlet yapmaz, parayla özel yaptırman gerekecek
Ne alaka 😂
nasıl ne alaka, maalesef yaptıracaksın ve bu tür şeylerde özel olarak sürekli yaptıracaksın: test
Özel falan ysptirmiycam ben küçük bir kızın para basmiyirum sokakta mi ksliyim kalacak yerim yok burada , nasıl bı adalet bu , ya da otostopla gidiyim yolda bana mı saldirsinlar😡😡😡
ben covid denen pisliğin karantinasından çıktım geçen hafta ve pazartesi işe başlayacağım diye işyeri test getirmelisin negatif deyince gittim bu vergi verdiğim sözde ilgilenen arkadaşlara, yok böyle bi uygulama diyorlar. yahu zaten karantina bitmiş belki iyileşmemişimdir? yok özel yaptıracaksın. sen daha tanımamışsın
gerçekler böyle, karantinada da aç mısın diye arayıp soran olmadı. yok işte nasılsınız falan, abi ben açım belki de? geçsinler görüntüde hep
Nerede yaptırdım PCR testini özelde mi? ben devlet hastanesi nde yaptıracağım, özelde ücretli
Hastasın diye gidince kendileri şüphelenirlerse numune alıyorlar. Onun dışında ben şunun için almak istiyorum diye gidersen yapmazlar. Öyle bir zorunlulukları yokmuş paşaların
O zaman şüpheleniyorum mu diyim
Ateşlendim, Kuru öksürük vardı boğazım şişmişti kızarıklık falan ama biraz geçti. Şüpheleniyorum de, maalesef benim bu dediklerim gerçek idi ve çıktı da
Siz bunları saydıniz test yapmadılarmi
Zaten bu şikayetler olmuştu son 3 gün içinde tam yapmayacak idi karşı komşu hazır Covid iken dedim karşı komşu ile temas olmuş olabilir o zaman hemen test dedi. Yani sanırım biraz iyileştiğimi görünce gönderecekti tedavi falan da vermeden
Ben olayı anlayamadim en basindan anlstir misin
Kısacası ben gerçekten kapmışım bu virüsü ve 3-4 gün kadar öksürük falan olunca devlet hastanesi aciline gittim durumu anlattım ama test konusunda sanıyorum ikna edici olan karşı komşu ile temas (kendisi bir iki gün önce pozitif çıkmış) ama yine de sen şansını dene, ateş öksürük baş ağrısı falan oldu de
Abi şimdi sen şu olayı baştan anlatir misin , şimdi sen ilk brlirtileri fark ettin devlet hastanesi gittin test yapmadılar sonra tekrar gittin komşuyla temas var dedin o zaman ücretsiz mi yaptılar? şöyle tek tek anlatsan da bende anlasam olayı 🤔
Bir pazar günü, işe başlamadan önce dedim ki 3-4 gündür öksürük falan olunca devlet hastanesi aciline gittim. Orada bu bahsettiğim 3-4 günlük öksürük vs anlattım ama çok ikna olmadı test konusunda ve hemen temas konusunu da ekledim -yani tekrar gidip muayene olmadım, o anda söyledim- o zaman hemen ikna oldu ve teste yolladı doğrudan. Temas ve şüphesi önemli kriter demek ki, ama belirtiler de eklenirse tam destekli olur
Evet. Geç bile kaldın cunku prc test sonucu 1 günde cikmayabilir
Tm ertelendi gidişim pzt yaptırsam pzt yaptirdigim hangi güne kadar geçerli olur
Bilmiyorum
Öğren o zaman 😘☺️
2-3 gün geçerli olur
Test 48 saat icin gecerli
Nasıl yani anlamadım 48 saatte bir test mi yaptiriyim 😕
Yola çıkmadan önce 48 saat
Anlamadım
Test sonucun 48 saat geçerli yani iki gün. 48 saat içinde yola çıkmazsan bi daha test yapman lazım. ya da şöyle. Yola çıkmadan 48 saat içinde test yap. Sonucu da yola çıkmadan almış olman lazim
evet gerekiyor
Hastaneye mi gitmem gerek? sonuç ne zaman çıkar? pazardan mi yaptiriyim o zaman?
Yaptırman gerek
Evet