Kuşadası'na yakın bir yerde yaşıyoruz arada denize kaçalım diyoruz ama bilmiyoruz da pek buraları. Geçenlerde Kuştur Plajına gittik ama pek sevemedim. Daha sakin, doğayla iç içe, kafa dinleyebileceğimiz bir yer olsa tadından yenmez. Bilgisi, tecrübesi olan aydınlatabilir mi acaba?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
- +1 yıl
Sakin plaj bulman çok zor ama çok güzel plajlar var yeşil plaj, içmeler koyu, kavakliburun koyu, aydınlık koyu, kadınlar plajı,
22 Yorumla- +1 yıl
Hepsi hoşuma gidiyor benim
- +1 yıl
valla ben bu yaz develi diye bir kamp alnına gittim kamp lanı ama plajı açık sırf kum çok sakin bir yerdi
11 Yorumla - +1 yıl
Kalamaki ya da pamucak daha sakin olur pamucak kumluk ve derin olmayan bi yer k
14 Yorumla- +1 yıl
Köpeğiniz ile gidiyorsanız muhakkak tasmalı olsun domuzlar sahile mama için iniyor onların doğal yaşam alanı ☺️
- +1 yıl
Evet onu da götürüyoruz zaten sırf o var diye kafamıza göre her yere gidemiyoruz. Geçen gittiğimizde bağlı olduğu halde korkanlar oldu. Karısı köpekten çok korkan bir amca kalp krizi geçirir diye tartışmaya başladı sonunda ben bilmem ne milletvekilinin amcasıyım diyerek tehdit etti bir güzel. Suçumuz da ücretli bir plaja köpekle gitmek. Birkaç saat kaldık döndük, tadımız kaçtı yani. O yüzden sakin bir yer arıyoruz özellikle, hayvanlarla uğraşmak insanlarla uğraşmaktan daha kolay.
- +1 yıl
Prim vermeyin böyle etiket kullananlara bende bu vatanın o milletvekili seçilsin diye oy veren vatandaşıyım de geç ayrıca yasak ırk olmayan ve görevlilerce girilmez diye uyarılmayan her yere girebilirsiniz tabiki korku ve kaygıları olan kişilere de saygı duyarım sadece zararsız olduğunu belirtin
Kuşadasına gidiyoruz yazları bazen, Sevgi plajı fena değildi öyle doğayla aşırı iç içe değil ama yine de güzel bi yer
00 Yorumla- +1 yıl
Dilek Yarımadası Milli Parkı , 4. koy… Daha sakin bir yer bulmanız mümkün değil…
10 Yorumla kadınlar plajı en iyisi
21 Yorumla- +1 yıl
Davutlar tarafı var bildiğim iyi yer..!
14 Yorumla- +1 yıl
Paralı olan yerler var daha sakin olur.. istersen oraları tercih edebilirsin ya da didime gidebilirsin
- +1 yıl
Evet denemek lazım.. kuşadılıı değilim fakar ara ara giderim
- +1 yıl
Seneler oldu oraya gitmeyeli
10 Yorumla Güzelçamlı
10 Yorumla- +1 yıl
özübüyük
10 Yorumla Davutlar çok iyidir
21 YorumlaBizim yazlık boş
02 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Kuşadası'nda önerebileceğiniz sakin ve temiz bir plaj var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Türkiye’mizin en güzel ve en köklü turizm kentlerinden birisinde yaşamaktasınız. Tadını çıkarın. Sadece denizini değil, çevresindeki doğayı, tarihi, sosyal hayatı da keşfedin.
Bu kentimiz ülkemizin en eski turizm bölgelerinden birisidir. Bu hali ile geleneksel hale gelmiş değerleri, eğlencesi, mutfağı ve sosyal yaşamı vardır.
Benim önerim haftanın bir gününü ayırın, Kuşadası’nın içini yürüyerek gezin. Daha sonra çevresini keşfetmeye çıkın. Size aşağıda çok farklı yerlerin listesini sunacağım.
İlk etapta benim bildiğim sakin plajları yazayım;
Eğer bolca zamanınız varsa;
Kuşadasını tanımak adına aşağıdaki yerlere ve değerlere de gidin, inceleyin ve yaşadığınız kentin kılcal damarlarına kadar girin.
Bakın daha buralar da var. İhmal etmeyin
Saymakla bitmez. Ege'nin ve özellikle Kuşadası- İzmir hattını koyları, plajları, doğası muhteşemdir. Bu yazımı okudutktan sonra bire bir bu önerileri alıp uygulamak yerine, bence kendi gezi ve keşif planınızı oluşturun.
Çok daha fazla keyif alacağınızdan eminim.
Teşekkür ederim önerileriniz için. Fırsat buldukça güzel yerleri keşfedeceğiz.