Hem gezmek hemde daha uyguna telefon almak için ortalama ne kadar bütçe ve hangi ülkeye gitmek gerekir
6-7 bine hem telefon hem gezi olur mu
6-7 bine hem telefon hem gezi olur mu
Cevap
5Cevap
Yurt dışından getirilen telefon harcı da yeniden değerleme oranında artacak. 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren bin 838 liraya olarak uygulanan harç, 2021 yılı başından itibaren 2 bin 5 liraya yükselecek.
Kaynak : CNN
Bu kadar yüksek bi mebla ödeyip yurt dışından Telefon getirmek pekte mantıklı olmasada tercih yine size ait.
Öyle ülke yok hangi ülkeden getirsen mecbur açmak zorunlu.
boşuna uğraşma gelince telefonuna vergi alıyorlar.
Ne aciz bir soru
Ekonomi sağolsun 🤷🏼♀️
Azerbaijan
Afganistan
tabii ki de olmaz.
Kesinlikle Irak 🤣
Merhaba
Bu platformda karşılaştığım en ilginç sorulardan birisi oldu bu. Teşekkür ederim. Her türlü seyahati düşünürdüm, ama ucuza telefon almak için seyahat düşüncesi ile ilk kez karşılaştım. Dikkatli bir cevap vermem gerekir.
Vizesiz gidilebilecek ülkeler, dediğimizde, AB ülkeleri ve elbette ABD hemen devre dışı kalıyor. Bu ülkelere vize almak da çok zor. Ama ben şöyle bir vizesiz gidilen ülkeler listesine bir bakayım, en hesaplı olanlar nereler?
AB dışında kalan yakın ülkeler;
Asya’da vizesiz seyahat edilebilir ülkeler ise aşağıdakiler
Benim önerim, bu ülkelerden birisine, fırsat paketlerini takip ederek seyahat edebilirsiniz. Bunun için de büyük seyahat sitelerini, havayollarının sitelerini takip edin. Kayak.com gibi siteler kimi zaman inanılmaz ucuz paketler sunuyor.
Ben böyle bir alış veriş deneyimi yaşamadım. Ama bir de amazon sitesine bir baksanız. Orada her bütçeye uygun elektronik cihazlar bulabilirsiniz.
Hatta siz en iyisi telefon işini buradan halledin. Çok emin değilim, ama başka bir ülkeden getirirken bazı işlemler var ve bu da epeyce bir masraf oluyor.
İyi tatiller dilerim.
Telefon fiyatları çok uçtu en azından sadece telefon almak yerine tatil de yapmış olurum diye düşündüm detaylı görüş için teşekkürler