Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Böyle bir gezi planlıyorsan gideceğin yerleri Google da aratıp verilen puanlara ve yorumlara bakman sana çok fazla fikir verir.
10 Yorumla- +1 yıl
gezmene göre değişir. Fakat günlük 100 / 150 Euro harcasan 500 / ya da 750 euro sadece yemeye gider.
Onun haricinde ne aktiviten varsa üstüne ekle.00 Yorumla - +1 yıl
Biletleri bilmiyorum sönemlik değiştiği için ama orda müzeleri vs. gezeyim, belki parfüm vs. alıyım. Güzel yemek yiyim. Ortalama bir hostelde kalayım dersen, 500€ felan harcarsın 4 geceye.
01 Yorumla- +1 yıl
Tabi ben tüm müzellere ve tarihi&turistik yerlere sokmadım seni kararında orta düzeyde gezi bütçesi.
Bu devirde kısa bir süreliğine de olsa araba sattırcak cinsten olur.
00 YorumlaBen burda Pariste yasiyorum.
Gezilecek yerler derken heralde muzeleri kastediyorsunus. Muzeler fazla pahali degil. Kac muse gezmek istediginize de bagli.00 YorumlaSadece bilet 600 euro tutacak 100 ruyodan da beş gece 1100 euro
00 Yorumla- +1 yıl
Ben Nisan ayında Paris-Saint Tropez gezisi yapmıştım tahmini olarak 9000-10000 euro arası harcadım tabi kaldığın otele göre değişir
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Grupsuz gitmeyi düşünüyorsun kafadan 15 20 bini çıkar.
00 Yorumla Çokk fazla tutar dıe tahmın edıyorum
00 Yorumla1 xper site fakesi. Google'da kelime kasiyor
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Dünyanın parası tutar euro ile
00 Yorumla - +1 yıl
Sen gidemezsin boşver
00 Yorumla - +1 yıl
3 bin euro civarı
00 Yorumla - +1 yıl
20 bin euro
00 Yorumla - +1 yıl
30k heralde
00 Yorumla 1300 wuro tutar illa
00 Yorumla- +1 yıl
tek kişi 5.000 tl
00 Yorumla 7-8k euro
00 Yorumla- +1 yıl
1500 - 2000 €
00 Yorumla - +1 yıl
10000 dolar
00 Yorumla 5 bin Euro
00 Yorumla4000 paund tutar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba,
Paris’e en son yirmi yıl önce gitmiştim. O günden bu yana seyahatin bütün fiyatları artmıştır. Dolayısı ile ben bu soruya bire bir deneyimlemiş gibi cevap veremem. Ama, hesaplı bir tatil için bazı ipuçları sunabilirim.
Konaklama ve uçak biletini siz hariç tuttuğunuza göre, ben kentte neler yapabilirsiniz, bu konuda yorumlar yapayım.
Ama işiniz zor. Bu muhteşem kentte o kadar çok gezilecek yer ve yapılacak şey var ki. Belki de en az 2-3 hafta sadece gezmeniz gerekebilir.
Sanat, kültür, tarih, doğal güzellik, nehirler, mutfak, moda, sosyal yaşam, zengin sokak kültürü, burada ne ararsan var. Bu nedenle gitmeden önce kenti internette dikkatle inceleyip planlarınızı yapmanızda yarar var.
Bir avantaj var ki, Paris Metrosu sizi kentin en ücra köşelerine kadar taşıyor.
Bu arada Paris’e gidiş mevsimi ile ilgili bir not düşelim. Paris ülkemize göre kuzeyde kalıyor ve nispeten daha soğuk. Bence en ideali Ağustos- Eylül ve hatta Ekim ayları içinde seyahat etmek. Hafif sonbahar kıyafetleri yeterli olacaktır.
Bakın burada mini bir liste var
Şimdi de bu en meşhurların dışında neler var, bakalım
Araya hemen müzeleri koyalım. Aman bunları ıskalamayın
Dahası da var. Bence Paris’in eşsiz bahçelerini, kiliselerini, saraylarını da alın listenize.
Şimdi bu kalabalık listeden sonra, şöyle bir bakıyorum. Galiba minimum 3-4 bin Euro bütçe gerekebilir bu turu bu listeye göre tamamlamak için. Tabii ben bu bütçeye, yemekleri de dahil ederek tahmin yaptım.
İyi tatiller.
Çok güzel anlatmışsınız rastgeldim de