Arkadaşlar lütfen ciddi cevap verin.
Hangi ülke göçmen alıyor, hangisi vize veriyor?
Hangi ülke göçmen alıyor, hangisi vize veriyor?
İngilizce öğren Kanada 1 sene içinde 1 milyona yakın göçmen alacak yaklaşık 20k da Türkiyeden alır.
Öğren konsolosluktan şartları başvur alacaklar haberin olsun.
Evet kanada çok alıyor ama belirli bir puan varmış onu geçmek lazımmış biraz zor ya
Her şey zor ama alırsın.
Belirli puanı alırsın o kolay önemli olan o puanları alanların içinden ilk 20k a girmek o da en kolay Türkiyede çünkü herkes gitmek istiyor ama kimse gitmek için bir şey yapmıyor.
Ben o sınavı bir kere kazandım inşallah üniyi bitirir bitirmez tekrar gireceğim ve çıkarsa gideceğim
Haklısın aslında. Umarım gidebiliriz.
Umarım kazanırız ama sınav öyle aman aman zor bir sınav değil Yks falan çok daha zor o sınavdan ielts mi öyle bir sınavdı galiba.
100 üzerinden 64 ü geçmesi lazımmış. Zor ama imkansız değil umarım olur ya
Olur olur.
You have everything you need, İf you just believe!!!
From Polar express
It will happen. If we want, we can :)
Sana bir şarkı atsam dinler misin ama sözlerini anlayarak dinleyeceksin
Olur dinlerim tabii
Believe (From the Polar Express) Lyrics
Link atardım güvenmezsin diye atmadım :)
Dinleyip geliyoruumm
Müthiş bir şarkı ya bu zamana kadar nasıl denk gelmedim. d aşırı motive ediyor..
Benim çocukluğumun çizgi filminin şarkısıdır.
Hala arada o çizgi filmi izler o şarkıyı dinlerim :)
Herkes şarkıyı dinler çöp vs. derdi anlamadıkları için sözleri.
Sen nadir beğenenlerdensin :)
Nadir bulunuyorsun değerini bil
Bu şarkıya çöp diyenlerin ben fero dinlediklerine yemin edebilirim jdkdldmf
Teşekkür ederim bu güzel şarkıyı önerdiğin içinn
Rica ederim ne demek
Eğer farklı tarzda şarkılar deneyimlemek istersen istediğin zaman yaz hem eminim senin de kimsenin bilmediği sana özel şarkıların vardır.
Olmaz mı var tabii ben biraz melankoliğim genelde slow dinlerim sever misin bilemiyorum : )
İnsanları keşfetmeyi severim :)
Hem farklılıklarımızla insanız değil mi?
O zamaaann en güzelinden geliyoorr sıkı tutun kaptann
All aboard!
Spotify var dımı senin?
Nope.
Ya ben doğru düzgün telefon falan kullanmıyorum bile.
Buraya da birkaç günlüğüne girdim benim işim hep sosyal
Mesela mızıka ve bağlama biraz da gitar çalabiliyorum çoğu şarkıyı çalıp söylemeye çalışıyorum.
Kitap okuyorum arkadaşlarımla geziyorum. :) Biraz gereksiz bilgiler oldu ama kusura bakma
Ihmm yani yok spotify netflix blutv veya youtube premium
Ordan liste yapmıştım sana, o yüzden sordum. Neyse dur ben yine de linki atayım dicem de xper seviyem yetmiyor djkdldkd
Benim de :) kullanmadığım bir instagram hesabım var istersen atayım oradan yolla
Olurr atmasam içimde kalır. dd
Bu arada instagram hesabım fake haberin olsunn
Benim de 3-4 sene önceki fotoğraflarım ve kullanmıyorum sadece birkaç tarih sayfası takip ediyorum.
Kullanıcı ismim gocmenkaanmert
?
O sınavın adıı ne?
Avrupa ulkeleri vize icin varlikli egitimli kisilere kolay vize veriyor, culsuz istemiyorlar, vizesiz ulkeleri ukrayna gurcistan gibi tavsiye etmem, ne kadar ammsalak varsa abaniyorlar. Ufaktan nasla yunanistan veya bulgaristan, zaten bir defa girdinmi shengene, solugu lisbonda verirsin
Cevap
9Cevap
En kolay şu an Gürcistana gidebilirsiniz..
Onun dışında Irak..
Bir de ne için göç edeceğiniz önemli..
Daimi göç ve çalışma izni ise gayeniz, mesleğinize göre değişir bu..
Kanada. Eğer geçerli mesleklerde tecrüben ve dilin varsa kolay şekilde gidersin bence özellikle sağlıkçıysan
Mesleğinize göre değişir şu anda Almanya özellikle hemşire ve hasta bakıcı alıyor
Yabanci vatandasligi olan birini bul evlen direk vatandaş olursun
Vizesiz alan bir sürü ülke var
Avrupadan bahsediyorum ama
Ben lise sona gidiyorum ailemle birlikte gitmek istiyoruz İngilizcem de eh işte babamın çok iyidir ama
O zaman işin zor artık alımlar zorlaştı yabancı dilinin iyi seviyede olması lazım sonra belirli alanda başarılı olman lazım bunun için sınav yapıyorlar zaten. İyi bir bölüm mezun değilsen marangozluk gibi mesleklerde ustalık seviyesinde bilmen gerekiyor.
İlk başta baban gidecek sonra sizi aldırtacak
Abim 20 yaşında meslek lisesi mezunu bilgisayar mezunu. Şimdi de sağlık laboratuvar bölümü okuyor. O ilk gidip yerleşse sonra bizi alma şansı var mı peki
Kesinlikle Türkiye sınır namustur ama bizim sınırımız yol geçen hanına döndü RTE denen şahıs sayesinde
Türkiye maşallah iyi göçmen alıyor
Valla açıksa İtalya bn şu an Almanyadym ama burası Zor viriyor
Norvec ve portekiz diye biliyorum.
Portekiz
Sana neresi lazım?
Venezuela
Afrika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?