Ne zaman İstanbul'a gelsem her yerini gezmek görmek istiyorum çok özlüyorum. Bostancı Kadıköy Beşiktaş 😭 Yemekleri ayrı şehri ayrı güzel siz neden Trden çıkmak istiyorsunuz kafayı mı yediniz
İsveçte yaşıyorum ama Türkiye'yi mumla arıyorum. Neden Türkiye'de yaşayanlar memnun değil?
Konu, yeme içme gezme değil çünkü. Bu soru gerçek değildir umarım. Yoksa ülke insanıyla dalga geçer cinsten... Biz Ülkemizi zaten çok seviyoruz ama sorunlar ayyuka çıkmış durumda ve insanlar yaşam alanına sıkışmış durumda, yani konu refah, bilmem anlatabildim mi...
Sen türkiyedeki dış güzellikleri en bahsediyorsun ekonomi ve eğitimin güzelliğinden değil bu bile bir neden. Ego kasma yerine madem burası mükemmel işini burada devam ettir: ) Not:işim burda diye cevap verip durma. Sen niye orada çalışıyorsun çünkü Türkiye sana yeterli rahatlığı vermiyor değil mi? Şayet öyle olmasaydı bu mükemmel şehirde niye kalmıyor olucaktın değil mi?
Gezmek için güzel bir ülkeyiz ama bu ekonomi ve alım gücüyle yaşamak yorucu. Açlık düzeyinin altında yaşayan insanlara neden ülkeyi sevmiyorsunuz diye sormak yanlış
Yani bakma, biz burada bir elimiz yağda bir elimiz balda yaşıyoruz. Ama işte nankörlük bu ya, rahatlık battığı için yurt dışında yaşamak istiyoruz. Eğer rahat yaşamak istiyorsan çık gel. Hatta şöyle yapalım, seninle biz yer değiştirelim ya, valla bak. Ben böyle rahat yaşamaktan bıktım. Biraz yurt dışı görüp çile çekmek istiyorum :)))
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
11
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ordan gelince 100 Euro bozuyorsun 1000 lira oluyor kafana göre harcıyorsun hesap yapmadan geziyorsun tatil yapıyorsun yiyorsun içiyorsun bende severim o zaman ekonomik dururum iyi çok şükür ama ülkemizde yaşayıp maddi durumu olmayan ülkenin güzelliklerini yaşayamayan milyonlarca insan var daha bu yaz Alanya’ya gittim otelde türk yok denecek kadar az birkaç aile sadece benim ülkemde yabancılar daha iyi tatil yapıyor tadını çıkarıyor ülkenin güzelliklerini en çok da buna üzüldüm orda
Dostum İsveç'te asgari ücret 24 bin küsür kron yani 24 bin TL. Türkiye'de asgari ücret 2 bin 800 lira. Biz markete gidip ne pişirsek ne alsak diye 150 takla atıyoruz paramız yok. Donumuza kadar soyulmuş durumdayız iş yok. Para pul olmadığı için insanlar negatif, herkes mutsuz, hanzoluk zirvede. Bilmem anlatabildim mi? PARAMIZ YOK BU ÜLKEDE YANİ
Seni orda silah zoruyla tutmuyorlar uzaktan konusmak kolay cok istiyosan gelde yasa bakalim ama maasini ordan almayacaksin. Bizde biliriz yoksa dolar kuruyla krallar gibi yasamayi.
zevksizsinde ondan gel çok isitiyorsan kasiyer olup sürünürsün bizim gibi... hiç sevmiyorum ne güzel hayatınız var bide gelip zırlamayı şurda sen ne anlarsın bizi çok isitiyorsan ben geliyim isveç sen gel türkiye anlaştık mı kapiş
İstanbul mükemmel bi şehir aw. Şehir bile değil ruhu var insan mk. Vurdu geçti hala bazen görünce canım yanıyor :// okuyana selam burdan ;d arkadaşım :Dsds
Burası öyle değil işte gurbetcilere hava hoş ikinci sınıf insan muamelesi görüyoruz biz burda siz de orda gurbet dışında sıkıntı çekmeden buradakiler neden şikayet ediyor diyorsunuz o zman gelin siz de burda yaşayın Niye gittiniz