Tatil & Seyahat Hala tatil yapamayan kaç kişi kaldık😂? Meddiii Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bakıyorum da sanırım deniz kenarında ayak fotosu olmayan tek ben kalmışım gibi🙄🤣Bu nasıl hayat ya.. Güncellemeler+1 yıl Görsel bana ait degil la yeteer Hala tatil yapamayan kaç kişi kaldık😂? Cevapla Tatil Soruları Deniz Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Tatil geleneği olan bi ailede yetişmediğim için eksikliğini çekmiyorum bizim dna da yok ellam 0 4 Yorumla Meddiii +1 yıl Bizimkiler de oyle valla Yorumla deadalus +1 yıl Tatil çok lüks bize galiba 🤣🤣😅😅 Yorumla Meddiii +1 yıl Dimi biz kim kopek jdjd Yorumla deadalus +1 yıl Aynen aynen biz kim tatil ne Yorumla
BelialW Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Tatil benim için denizden ibaret değilO yüzden çok da şaaapmıyorum 0 7 Yorumla Meddiii +1 yıl Orasi laf gelişi ya full evde olmak da tatilden sayilmasin Yorumla BelialW +1 yıl Evde oturduğumu kim söyledi😄Her fırsatta yeni bi ülkeye gidiyorum. Tatil bu benim için 🥳🥳🥳 Yorumla Meddiii +1 yıl Kendim için demiştim onu ama😰 Yorumla BelialW +1 yıl Ahh kusura bakma 🙁Ben de nispet yapar gibi söyledim Yorumla Meddiii +1 yıl Baktım kusura🙄😑haha iyi gezmeler darısı banaİlerdeki planım🥺 Yorumla BelialW +1 yıl Artık dünya benim için küçük bir köyden ibaret 😁Çok kolay artık, ufak birikimlerle güzel ülkeler gezebilirsinDarısı başına 🥳🥳🥳 Yorumla Meddiii +1 yıl Eyvallah😌 Yorumla
sincere87 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% +1 yıl Tatilim basladi ne yapcagimi bilmiyorum strese girdim 😀 0 0 Yorumla
Ghenna Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Gidemiyorum ya kaç kere rezerve ettim otel yandı bıraktm şimdi bu seneden umudum yok 0 4 Yorumla Meddiii +1 yıl Otel mi yandi neden Yorumla Ghenna +1 yıl Yangın çıktı ya bodrum da yangınların yakın olması dolayısıyla oteli boşaltmışlar Yorumla Meddiii +1 yıl Evet.. geçmiş olsun🥺 Yorumla Ghenna +1 yıl Bu sene zehir oldu zaten yaz ayı Yorumla
medicianaaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Tatile bi gitsem bırak ayagı denizin ortasına balina gibi çırpınırken foto atcam. 0 1 Yorumla Meddiii +1 yıl 😂😂 Yorumla
_RcG_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tatil mi o nasıl birşey yeniyo mu? 0 1 Yorumla Meddiii +1 yıl 😂😂 Yorumla
RedViper01 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Tarlada çalışmak tatil yapmak sayılıyor mu 0 1 Yorumla Meddiii +1 yıl Aga bee Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hala ayak fotoğrafı atmış değilsin bacaklar var 😂 0 3 Yorumla Meddiii +1 yıl Benim degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun ayak fotoğrafı atmadığın kısmı doğru olmuş 😂😂😂 Yorumla TheLostBoy +1 yıl Annene söyle hep millete atmasin sana da atsin arada @ezuha92 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ooo sevdigim ablam. Gunaydin☺️😇 0 4 Yorumla Meddiii +1 yıl Gunaydin balım😌 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana iyi geceler ama ben simdi yaticam🤣 Yorumla Meddiii +1 yıl İyi geceler😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cok thank you efenim😁 Yorumla
Savagexx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ben yaptım, kıskan 0 2 Yorumla Meddiii +1 yıl Çok kıskandım😒 Yorumla Savagexx +1 yıl 😏 Yorumla
Nick_Fukarasıı Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Tatil mi 😒 0 15 Yorumla Meddiii +1 yıl Kelime anlamini bile bilmeyen me😂 Yorumla Nick_Fukarasıı +1 yıl Yok o me 😂 Yorumla Meddiii +1 yıl Şimdi de benim lafimi caliyor benim sorumda😐 Yorumla Nick_Fukarasıı +1 yıl Neden her şeyi sahipleniyorsun biraz paylaşımcı ol taam mı 😅 Yorumla Meddiii +1 yıl O agzini kirarim taam mi😂 Yorumla Nick_Fukarasıı +1 yıl Taam mı mı 😒 Yorumla Meddiii +1 yıl Toom mo mo mo Yorumla Nick_Fukarasıı +1 yıl Büyüklerin ağzına ökünülmez taam mı 😒 Yorumla Meddiii +1 yıl Ha yaşli olduğunu kabul ettin sonundaa Yorumla Nick_Fukarasıı +1 yıl İşime hangisi geliyorsa ben oyum 😂 Yorumla Meddiii +1 yıl Fark ettim😂 Yorumla Nick_Fukarasıı +1 yıl 😅😅 Yorumla Nick_Fukarasıı +1 yıl Soruya girmeden önce farklı bi görsel girince farklı bi görsel nasıl oluyo o ya 🧐 Yorumla Meddiii +1 yıl Super soru secince site otomatik foto koyuyor Yorumla Nick_Fukarasıı +1 yıl Allah Allah daha neler öğrencez bakalım 😅 Yorumla
TheLostBoy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Ben bile yapıyorum ağla 😂 0 4 Yorumla Meddiii +1 yıl Bon bolo yopoyorom Yorumla TheLostBoy +1 yıl Kudur Yorumla TheLostBoy +1 yıl Anaa eksilemis bi de Yorumla Meddiii +1 yıl Jskahdkabs Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10,1b cevap paylaştı. Yaptım ama yetmedi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Tatil geleneği olan bi ailede yetişmediğim için eksikliğini çekmiyorum bizim dna da yok ellam
Bizimkiler de oyle valla
Tatil çok lüks bize galiba 🤣🤣😅😅
Dimi biz kim kopek jdjd
Aynen aynen biz kim tatil ne
Tatil benim için denizden ibaret değil
O yüzden çok da şaaapmıyorum
Orasi laf gelişi ya full evde olmak da tatilden sayilmasin
Evde oturduğumu kim söyledi😄
Her fırsatta yeni bi ülkeye gidiyorum. Tatil bu benim için 🥳🥳🥳
Kendim için demiştim onu ama😰
Ahh kusura bakma 🙁
Ben de nispet yapar gibi söyledim
Baktım kusura🙄😑haha iyi gezmeler darısı bana
İlerdeki planım🥺
Artık dünya benim için küçük bir köyden ibaret 😁
Çok kolay artık, ufak birikimlerle güzel ülkeler gezebilirsin
Darısı başına 🥳🥳🥳
Eyvallah😌
Tatilim basladi ne yapcagimi bilmiyorum strese girdim 😀
Gidemiyorum ya kaç kere rezerve ettim otel yandı bıraktm şimdi bu seneden umudum yok
Otel mi yandi neden
Yangın çıktı ya bodrum da yangınların yakın olması dolayısıyla oteli boşaltmışlar
Evet.. geçmiş olsun🥺
Bu sene zehir oldu zaten yaz ayı
Tatile bi gitsem bırak ayagı denizin ortasına balina gibi çırpınırken foto atcam.
😂😂
Tatil mi o nasıl birşey yeniyo mu?
😂😂
Tarlada çalışmak tatil yapmak sayılıyor mu
Aga bee
Tatil kaldı bu sene🙈
Bnde gidemedm hala ajshshwj
Ekim'de gideceğim hanımefendi
Hala ayak fotoğrafı atmış değilsin bacaklar var 😂
Benim degil
Olsun ayak fotoğrafı atmadığın kısmı doğru olmuş 😂😂😂
Annene söyle hep millete atmasin sana da atsin arada @ezuha92
Ooo sevdigim ablam. Gunaydin☺️😇
Gunaydin balım😌
Bana iyi geceler ama ben simdi yaticam🤣
İyi geceler😂
Cok thank you efenim😁
Bu seneyi de es geçtik
Tatili yatağımda geçirdim şahaneydi 😅👅
Güzel kız kadersizlikle tablosu
Ben yaptım, kıskan
Çok kıskandım😒
😏
Tatil mi 😒
Kelime anlamini bile bilmeyen me😂
Yok o me 😂
Şimdi de benim lafimi caliyor benim sorumda😐
Neden her şeyi sahipleniyorsun biraz paylaşımcı ol taam mı 😅
O agzini kirarim taam mi😂
Taam mı mı 😒
Toom mo mo mo
Büyüklerin ağzına ökünülmez taam mı 😒
Ha yaşli olduğunu kabul ettin sonundaa
İşime hangisi geliyorsa ben oyum 😂
Fark ettim😂
😅😅
Soruya girmeden önce farklı bi görsel girince farklı bi görsel nasıl oluyo o ya 🧐
Super soru secince site otomatik foto koyuyor
Allah Allah daha neler öğrencez bakalım 😅
yaptım ben 😀
Yapabildim iyi tatiller
beeen
çok kişi
Ben bile yapıyorum ağla 😂
Bon bolo yopoyorom
Kudur
Anaa eksilemis bi de
Jskahdkabs
Ben ben ben ben ya