Sanmam ben gittim hiçbir sorun yoktu maske takmayı unutursunuz orda. Bir Tavsiyem daha var kalacağınız yer yüksek olsun gece börtü böcek zehirli şeyler çok oluyor
Ben dedim ki böyle böyle bir durum var uçuş saatinden 62 saat önce yapılmış olacak test ekibimiz vardır havalimanımızda 3 saat önce gelip test verebilirsiniz dedi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence tekrar isterler. 3. Güne girmişsiniz
Havaalanında kötü bi süprizle karşılaşmamak adına yaptırmakta fayda var
THY isterseniz havalimanımızda yaptırabilirsiniz testlerinizi falan dedi ama net konuşmadı. Sanırım o yüzden yaptırıp gideceğiz.
En garantisi 👍🏻
İyi yolculuklar
Teşekkürler 🙏🏻
Merhaba bilginiz var mı yurtiçi seyehat için 48 saat testi verdiğimiz anda mı başlıyor yoksa sonuç çıktığı saatten itibaren mi?
Google amcaya sorabilirdin.. Ben de yurtdışına çıktım testi 2 gün önce yapmıştım sorun olmadı
Sordum ama sürekli yeni bilgi çıkıyor kafam karıştı
Fransa'ya giderken sorun olmadı değişiyor ülkeden ülkeye
Biz de Paris’e gittik nişanlıyken yani birkaç ay önce. Sorun olmadı 5 günlük testti ama Maldivler daha dikkatli sanırım.
Tam tersi Maldivler daha rahat 😅 Maldivlerde Maliye gitmenizi çok tavsiye ederim..
Gideceğiz inşallah. Ne bileyim bir arkadaşım gitti balayına çok dikkat ediliyordu dedi.
Sanmam ben gittim hiçbir sorun yoktu maske takmayı unutursunuz orda. Bir Tavsiyem daha var kalacağınız yer yüksek olsun gece börtü böcek zehirli şeyler çok oluyor
Pullman’de kalacağız. Takip edeyim bir şey olursa sorarım.
Kimseyi kabul etmiyorum ama yazabilirsiniz istediğiniz zaman
Pulmannda Türk Çalışanlar var Hatta bize çok yardımcı olmuştu
48 saat içinde uçman lazım.
Maalesef 62 saat oluyor
Immmm... Yani kurallar değişmediyse uçuştan en fazla 48 saat önce yapılması gerek. Bu yüzden geçerli olmaz. Keşke dün yaptırsaydınız...
Düğünümüz vardı pazar günü o yüzden yaptırdık misafirleri riske atmamak için. Yapacak bir şey yok mecburen tekrar yaptıracağız.
Evet öyle olacak <3
Peki dönüşte aynı süreç tekrarlanıyor mu biliyor musunuz?
Yani türkiye'ye girerken de gerekir herhalde, türkiye diğer ülkelere göre daha esnek bence ama gerekir herhalde, onu sorarsınız.
Türkiye aşı kartı olanı alıyor diye duyduk ama soralım yine de. Teşekkürler.
Rica ederim, iyi yolculuklar :)
Teşekkürler inşallah. 🙏🏻
Bilgim çok güncel değil kullanılıyordu
Ya biz de bir ara çıktık test 2 gün önce yapılmıştı ama sonradan 24 saat içinde falan dediler o yüzden kafam karıştı.
En yeni bilgiyi google dan öğrenebiliriz sanırım
Valla baktım bayağı her sayfa farklı şey yazmış. 🤦🏼♀️
Thy sayfasını bir dene
Onlar da net hiçbir şey söylemediler.
Drekt ara sor artık onada bilmiyoruz demezler heralde
Ben dedim ki böyle böyle bir durum var uçuş saatinden 62 saat önce yapılmış olacak test ekibimiz vardır havalimanımızda 3 saat önce gelip test verebilirsiniz dedi.
Demekki yeni test istiyorlar 3 saat önce gitmekmi yoksa o testi yaptırmakmı kötü bilemedim sana kolay gelsin nahoş bir durum
Hepsi gayet kötü özellikle de düğün döneminde sürekli test yaptırdığımız için artık burnumuzun kanayacak kadar hasar görmüş olması kötü. 😬
Of yaa üzüldüm
Ben de üzüldüm kendime. Düğünden önce yaptıralım hem misafirleri riske atmayalım hem uçakta lazım olur diye düşünmüştük. 🥲
Rica ederim
Özellikle sizin desteğiniz için teşekkürler. 🌸
👋👋
48 saat
Maalesef 48 saatten fazla oluyor.
Aynen. . ..
Bir ara 24 saat içindeki test diyorlardı, kalktı mı o?
Kullanırsınız
24 saat kuralı kalktı mı?
72 saat içinde kabul ediliyor varış yerinize kadar. benim öyle oldu geçtiyse pcr testi yaptırın
72 saatse gitmiş oluyoruz.
Evet
24 saat içinde kullanabilirsiniz deniliyordu bir dönem, o kalktı mı?
Bir deneyin bakalım
😅
Son dakikaya bırakmak kanımızda var
Balayımı riske atmak istemem. 😂
Balayı risk olursa alayına gidersiniz knk
Yine de balayına gidelim. 😅
Size torpil yaparlar 😂
kullanirsin
Kullanılmıyormuş maalesef.