Otel barları nasıl oluyor arkadaşlar? Gündüzleri de açık mı? Gündüzleri de açıksa normal restoran tarzında mı oluyor arkadaşlar? Akşam saat kaçta kapanıyor acaba? Gündüz barın açık olması garip geldi, restoran tarzında olur diye düşündüm. Bar ve disko arasında farklar neler? Nasıl oluyor? Giden bilen birileri yazarsa çok sevinirim.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Diseridaki bara gittim de otellerin hiç görmedim. Sadece gece 12 ye kadar acikbufe de votka bira icebiliiliyorsun
Gece 12 ye kadar mı açık oluyor barlar?
Lüks otellerin sabaha kadar olur bence
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim
En iyi otel bari 12de kapanır müzik ve animasyon vardır
Orta otel ise saat 10da kapanır içkileri adi
Hmm yani otel barları 12 de kapanır değil mi? Daha geç kapatan var mıdır peki? Çok içki içen tipler olur mu
Peki gündüzleri bu barlar nasıl olur? Gündüz de müzik falan oluyor mu
Olay çıkaran tipler olmaz olsa bile otelden atarlar daha geç kapatan yer yok ve bir okul taşıtı gibi bir araç gelir akşamları gece kulüplerine götürür hemde ücretsiz gece kulüpleri 2de kapanır
Gündüzleri ful açık zaten müzik olmazsa olmaz kavurucu sıcakta fön makinasindan esen sıcak rüzgar eşliğinde buzlu ickini yudumlarsin 🤏😎
Gece kulüpleri dediğiniz oteldeki barlardan farklı bir yer mi?
Bide mesela barda çalışan insanlar gündüzleri ne yapıyor mesela havuzdaki müşterilere falan içki mi taşıyorlar? Yoksa onlar gelip barda mı içiyor nasıl oluyor tam olarak
Aynen öyle 😌
Yani 12 de mi kapanıyor yoksa 2de mi?
Sen bardan alırsın alkolünü gidersin sezlonguna uzana uzana içersin garsonlar gelip senin içtin bardağı gelip alırlar
Gece 2de gece kulüpleri kapanır 12de ise otelin bari kapanır
Hmm gece kulübü ile bar farklı mı oluyor otelde? İkisinin arasındaki fark nedir acaba
Bir de barda komiler ne iş yapıyor? İçki mi taşıyor müşterilere? Bu konuda bilgilisiniz sanırım cevap verirseniz çok memnun olurum :)
Akşam vaktine doğru bi organizatör gelir derki Akşam ücretsiz taşıt servisimiz var der gelmek istermisiniz diye sorar sende gece kulübüne giderim dersen Akşam otelin yemek ssatinden sonra minibüs gelir alır seni sonra çılgınlar gibi tepine tepine dansını eder ickini yudumlarsin 2de kapanir gece kulübü mayhoş kafayla yürüye yürüye yakamoz ışığında oteline varırsın canın isterse gece denize bile girersin bunu unutma bu cepte
Otelin barini kullanmak istersen gece 12 ye kadar içersin bi yandan canlı müzik ve animasyon olur otelin bari 12de kapanır
İckini kendin alırsın tıpkı açık büfeden yemek seçer gibi ayağına kadar getirmezler ama viski içmek istiyorum dersen mesela verirler onlar sadece bosbardaklari toplarlar masadan sen İckini içip bardağını masada bıraktın gittin o boş bardağı alırlar 😊😊
Haftaya marmarise gidicem Mesela 🤏😎
Hmm, peki bulaşık falan da yıkıyorlar mı ne bileyim başka ne yapıyorlar. Ya erkek arkadaşım barda çalışacak komi olarak. Ben istemiyordum ama başka iş bulamadı o yüzden onu destekliyorum, saygı duyuyorum ona. Çok asılma olayları vs oluyor mu peki? Ona güveniyorum ama yinede aklım kaldı
Şimdi yüzlerce insanın bi otelde olacağını düşünürsek koca otelin bulaşık makinesi illaki vardır benim gittiğim otelde garsonlar komiler timsah gibiydiler tabi Birazda kızlar yüz veriyor bunlara bisey diyemem şimdiden mutluluğunuz daim olsun
Anladım teşekkür ederim çok sağ olun, ben sizi turizm çalışanı sanmıştm o yüzden bu kadar detay sordum kusura bakmayın :)
Yok estağfurullah nedemek ben deniz kuvvetlerinde çalışıyorum görev icabı marmarise gittiğimizde otelde kalıyoruz bu anlattıklarım benin gözlemlediklerim 😊😊
Tamam çok teşekkür ederim çok sağ olun :)
Size son bir şey soracağım, barda böyle dans eden kadınlar oluyor mu yoksa sadece müzik mi oluyor? Hani olur ya böyle kadın dansçılar falan olur dans ederler
O dediğin gece kulüplerinde olur otelde sadece müşteriler oynar mesela otellerde yabancı turistlere görsünler diye Türk gecesi yaparlar Ogün mesela turkiyenin önde gelen yemekleri olur o gün animasyoncular eğlence bazında oryantal oynarlar Türk kültürünü yansitirlar yabancı turistlere
Bu dediklerim kalitesi yüksek otellerde olur
Hmm anladım, animasyon gösterileri de otelin barında oluyor doğru mu
Otelden otele değişir kimi barında olur kiminde ise en müsait geniş alan nerde ise orda olur bence sizde gidin onun çalıştığı otele tatil yapın 😊
Keşke öyle bir imkanım olsa🥺bende çalışıyorum şu an. Ya onun işine de engel olmak istemedim paraya ihtiyacı var çalışsın diye bişey demedim, sizce doğru olanı yapmış mıyım
Üzülmeyin her ne olursa olsun hayat Üzülmeye değmez suanki duygularinizla dusuncelerinizle evet doğru yaptınız ama hal ve hareketlerine dikkat edin değişirse sakın ama sakın Üzülmeyin 🙏🙏🙏
Anladım teşekkür ederim sağ olun
Rica ederim efendim ne demek 😊