Güncellemeler
+1 yıl
Kamp yeri var mi
Güncellemeler
+1 yıl
Belkide turlara katilirim 🙂
Cevap
1Cevap
Çok ters bir zamana geldin dostum, tüm güzel kamp alanları malesef yandı,çanakkale taraflarında güzel kamp alanları var ama ege de risk alıp kampa gitme her an biryerler yanabilir çünki.
Dikkat dikkat !!! Dostum çoğu yerde ormanlara giriş yasaklandı. Kamp alanlarına gitmek zorundasın, haberin olsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba @sincere87
Şimdiden iyi tatiller. İyi kamplar kardeşim.
Kamp fikrine ben de çok sıcak bakıyorum. Denemek isterim. Size önce kamp yerleri işle ilgili önerilerimiz yazayım. Sonra gerekli ekipman hakkında bilgi vereyim.
Muhtemelen lise yıllarımda bir ya da iki kez okul kampına katılmışımdır. Bu nedenle kamp teknikleri ve ekipman konusunda çok fazla bilgim yok. Kopyala yapıştır tarzında cevaplar vermeyi de uygun bulmuyorum.
Ben en iyisi sana Ege ve Akdeniz’de kamp bölgeleri ile ilgili bazı öneriler sunayım. Kuzey Ege’den başlayarak Alanya’ya kadar bazı bölgeleri anlatayım.
Bu arada, sadece deniz kenarında ya da hemen yakınında yerler olması gibi bir şartınız yoksa sağlık açısından çok değerli birkaç yer de listeleyeyim.
Benim ilk önerim Çanakkale’den. Truva yakınlarında mutlaka birkaç gün kalın. Çanakkale’nin muhteşem antik mirasını incelemeye buradan başlayabilirsin.
Çanakkale’deki kamp zamanlarında savaş alanlarını da mutlaka gez. Bu vatanı bize miras bırakan atalarımıza saygılarını sun.
Çanakkale’de nereler var, bakalım; Aşağıdaki alanların ücretsiz olduğunu sanıyorum.
Ege’den Güney’e inişte, İzmir olmazsa olmaz bir kenttir. Burada o kadar çok değer ve o kadar çok güzellik var ki, bir ay kamp yapsan yine de tamamını göremezsin.
İzmir ve çevresinde kamp yaparken, Lidya Krallığının Başkenti Sardes’i, Bintepeleri gezmeyi ihmal etme lütfen. İzmir çevresinde ücretsiz kamp alanları;
Muğla da atlanmaması gereken eşsiz bir kamp destinasyonudur.
Son olarak İsparta’da Kızıldağ Milli Parkını bir araştır. Sağlık için muhteşemdir. Kamp için temel malzemeler
10 numara bir açıklama olmuş... Teşekkürler Adil bey.