Tatil & Seyahat Doğuya otobüs yolcuğu yapıyorum. Canım sıkılıyor konuşmak vs isteyen yok mu ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Sıkılıyoreeeeeee. Güncellemeler+1 yıl Batman'dan Kars'a gittim. uçak yok memleketten Kars'a.6 da vardık. yalnız öyle bir soğuk ki şu an burnum akıyor sümüklü uyicam 😂. Diyarbakır'ın kışı boyle Doğuya otobüs yolcuğu yapıyorum. Canım sıkılıyor konuşmak vs isteyen yok mu ? Cevapla Otobüs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Arknda oturuyorum camdaki yansımadan sorunu gördüm 😄 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Arkamda kimse yokki shsgsf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman önümdeki güzel kız kim? 🤔 😄 Yorumla Soran +1 yıl Yalancı shsf Yorumla Soran +1 yıl Üstümde ne var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok karanlık göremiyorum. Sadece telin ışığı belli Yorumla Soran +1 yıl Arkam boş ki shsgsg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır dolu ama sen göremiyorsun. Seni karsa kadar takip edicem. Musallat oldum sana. Ben ruhlar aleminden ferruh Yorumla
yalnızzzzzzzzz Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl ben batılıyım doğulalarla doğulular konuşsun d dışarı bak 1 0 Yorumla
Gizemlimiyimmben Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 84% +1 yıl Keşke yerinde olsaydım 2 2 Yorumla blackrose6134 +1 yıl Yatağının kıymetini bil. :) Yorumla Soran +1 yıl Bencede valla Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Konuşalım sabaha kadar 1 5 Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Nerdesin sen sohbetinede doyum olmuyo Yorumla Soran +1 yıl Burdayım Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl 5 saattir seni bekliyorum ya ayıp Yorumla Soran +1 yıl Kardeş uyu biraz Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Konuşalım dedin senin yüzünden uyuyamadm Yorumla
Lewandowski34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 76% +1 yıl Molada sigara iç la nerrdesin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İçmiyorum Yorumla Lewandowski34 +1 yıl niye Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Bitmez o yol birde gece gece 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Bitmiyor ztn Yorumla keyifdelisi +1 yıl Uyumayı dene uyumayı belki biraz geçer hele birde otobüste ağlayan çocuk varsa Allah kurtarsın Yorumla Soran +1 yıl Tek çocuk yeğenim. oda uyuyor Yorumla Soran +1 yıl Uykum gelmiyor ya. ilk otobüs yolculuğum. son bide shsgsf Yorumla keyifdelisi +1 yıl Başlamasıyla bitmesi bir olacak dedikleri bu olsa gerek gece gece sesli güldüm sağol 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet sgsfsf Yorumla keyifdelisi +1 yıl Hangi vicdansız karsa uçak varken otobüsle gönderdi seni ya da naptin millete otobüsü reva gördüler bi düşündüm şimdi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Batman memleket ordan doğuya giden uçak yokki. karstanda Batman'a yok. önce İstanbul'a gidip öyle geliyor bizimkiler sgsgsf Yorumla keyifdelisi +1 yıl Maşallah ordan oraya ordan da oraya ya dur gece gece sen yolda diye yakmış sin contalari ben burda km hesaplarken yakicam 😁 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha Yorumla keyifdelisi +1 yıl Hayır özel araba ile gitsen belkide otobüs olunca biraz eziyet Allah sabır versin şimdiden 😁 Yorumla Soran +1 yıl Saol knka Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 597 cevap paylaştı. sen şimdi varmışsındır bile.hayırlı uykular :) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Saol canım . ateşim çıktı grip oldum gibi uyudum geçmiş allahtan Yorumla dreamliner61 +1 yıl geçmiş olsum canım :) Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 435 cevap paylaştı. Baya uzak masafe uçakla neden gitmedin 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Memleketten Kars'a uçak yokki. Yorumla yolcu3434 +1 yıl Karsmi nerdeyse ülke dışına cikicakmissin bitmez o yolculuk Yorumla Soran +1 yıl Hahaga Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl kars da ne güzeldir şimdi serin serin 1 5 Yorumla armada +1 yıl neden gidiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Gezmeye shsf Yorumla armada +1 yıl merkez mi Yorumla Soran +1 yıl Yes Yorumla armada +1 yıl merkez de güzel Yorumla
yazyagmurucuku Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Soru şu doğunun neresindensin 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben Güneydoğu'da doğup büyüdüm. Yorumla
BeniBöyleBill Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Batıya gidiyor olsan eşlik ederdim.. 1 0 Yorumla
antalya_beyi Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 62% +1 yıl tabi. ne amaçla gidiyon. yaşam mı tatil mi 1 0 Yorumla
sananenapacan12 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl Uçak yolculuğu varken otobüs nedir yaa 1 0 Yorumla
Zamanmakinesi292 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sohbet edebiliriz istersen 1 3 Yorumla Zamanmakinesi292 +1 yıl Nerden nereye gidiyorsun Yorumla Zamanmakinesi292 +1 yıl Vayy hemşeriyiz demek ki Yorumla Soran +1 yıl Batmandan Kars'a aslında diyarbakirdan Kars'a geldim. evet hemşire adayıyım Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 302 cevap paylaştı. Mardine gel 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bı gün gelirim Yorumla
Mehmetby123 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl Olur tabi beklerim 1 5 Yorumla Mehmetby123 +1 yıl Gelmedin Yorumla Soran +1 yıl Uykum vardı 😂 Yorumla Mehmetby123 +1 yıl Şimdi gel Yorumla Soran +1 yıl Tamam ama yine uykum var shsf Yorumla Mehmetby123 +1 yıl Bn açarım Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Yolculuk nereye? :) 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Kars Yorumla By_Barsss +1 yıl Ne kadar daha yol var peki ne taraftasın? Yorumla Soran +1 yıl Bingöl galiba yolu yargılandık Yorumla By_Barsss +1 yıl Daha 5 6 saatlik yolun var yahu :) Yorumla Soran +1 yıl Evet 5 saattir yolda olduğum için yariladim Yorumla By_Barsss +1 yıl Sabah 6 da oradasın bitmez o yol ya :) Yorumla Soran +1 yıl 6 8 arası orda olucaz Yorumla By_Barsss +1 yıl Kahvaltı ya orda olursun hadi, memleket mi orası ziyaret ya da gezi falan mı? Yorumla Soran +1 yıl Abimle yengem orda okuyor normalde. bende gezmeye gidiyorum Yorumla By_Barsss +1 yıl İyi yapıyosun en güzeli :) Yorumla
Mikerys Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl O yok biter mi kank 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bitmiyor Kars'a gidiyorum bide Yorumla Mikerys +1 yıl Ardahan’a gitmiştim arabayla offf bitmedi yol 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 467 cevap paylaştı. Daha iyi bir rota bulamadın mı reis 1 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 335 cevap paylaştı. Grcmis olsun 1 0 Yorumla
Weltschmerzzz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Film bak 1 1 Yorumla blackrose6134 +1 yıl Hangi tür film :) Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 327 cevap paylaştı. Uyu :-D 1 0 Yorumla
Gkgulllll Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Nereye geliyon 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Kars. Yorumla Gkgulllll +1 yıl Küçük güzel sanırım Yorumla Soran +1 yıl Öyle dediler ilk defa gidicem Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl uslu olmayan bir sohbet sıcak olabilir 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olur mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Arknda oturuyorum camdaki yansımadan sorunu gördüm 😄
Arkamda kimse yokki shsgsf
O zaman önümdeki güzel kız kim? 🤔 😄
Yalancı shsf
Üstümde ne var
Çok karanlık göremiyorum. Sadece telin ışığı belli
Arkam boş ki shsgsg
Hayır dolu ama sen göremiyorsun. Seni karsa kadar takip edicem. Musallat oldum sana. Ben ruhlar aleminden ferruh
ben batılıyım doğulalarla doğulular konuşsun d dışarı bak
Keşke yerinde olsaydım
Yatağının kıymetini bil. :)
Bencede valla
Konuşalım sabaha kadar
Nerdesin sen sohbetinede doyum olmuyo
Burdayım
5 saattir seni bekliyorum ya ayıp
Kardeş uyu biraz
Konuşalım dedin senin yüzünden uyuyamadm
Molada sigara iç la nerrdesin
İçmiyorum
niye
Bitmez o yol birde gece gece
Bitmiyor ztn
Uyumayı dene uyumayı belki biraz geçer hele birde otobüste ağlayan çocuk varsa Allah kurtarsın
Tek çocuk yeğenim. oda uyuyor
Uykum gelmiyor ya. ilk otobüs yolculuğum. son bide shsgsf
Başlamasıyla bitmesi bir olacak dedikleri bu olsa gerek gece gece sesli güldüm sağol 😂
Evet sgsfsf
Hangi vicdansız karsa uçak varken otobüsle gönderdi seni ya da naptin millete otobüsü reva gördüler bi düşündüm şimdi 😂
Batman memleket ordan doğuya giden uçak yokki. karstanda Batman'a yok. önce İstanbul'a gidip öyle geliyor bizimkiler sgsgsf
Maşallah ordan oraya ordan da oraya ya dur gece gece sen yolda diye yakmış sin contalari ben burda km hesaplarken yakicam 😁
Hahaha
Hayır özel araba ile gitsen belkide otobüs olunca biraz eziyet Allah sabır versin şimdiden 😁
Saol knka
sen şimdi varmışsındır bile.
hayırlı uykular :)
Saol canım . ateşim çıktı grip oldum gibi uyudum geçmiş allahtan
geçmiş olsum canım :)
Baya uzak masafe uçakla neden gitmedin
Memleketten Kars'a uçak yokki.
Karsmi nerdeyse ülke dışına cikicakmissin bitmez o yolculuk
Hahaga
Gece otobüste çok kötü
kars da ne güzeldir şimdi serin serin
neden gidiyorsun
Gezmeye shsf
merkez mi
Yes
merkez de güzel
Soru şu doğunun neresindensin
Ben Güneydoğu'da doğup büyüdüm.
Batıya gidiyor olsan eşlik ederdim..
tabi. ne amaçla gidiyon. yaşam mı tatil mi
Uçak yolculuğu varken otobüs nedir yaa
Yolculuk nereye tam olarak
Nereye gidiyorsun ki knk
Ahh hadi konuşalım anlarım halden 😃😃
Hangi konuda konuşacaz?
Yat uyu la birazdan çay servisine kalk
Sohbet edebiliriz istersen
Nerden nereye gidiyorsun
Vayy hemşeriyiz demek ki
Batmandan Kars'a aslında diyarbakirdan Kars'a geldim. evet hemşire adayıyım
Mardine gel
Bı gün gelirim
Olur tabi beklerim
Gelmedin
Uykum vardı 😂
Şimdi gel
Tamam ama yine uykum var shsf
Bn açarım
Yolculuk nereye? :)
Kars
Ne kadar daha yol var peki ne taraftasın?
Bingöl galiba yolu yargılandık
Daha 5 6 saatlik yolun var yahu :)
Evet 5 saattir yolda olduğum için yariladim
Sabah 6 da oradasın bitmez o yol ya :)
6 8 arası orda olucaz
Kahvaltı ya orda olursun hadi, memleket mi orası ziyaret ya da gezi falan mı?
Abimle yengem orda okuyor normalde. bende gezmeye gidiyorum
İyi yapıyosun en güzeli :)
O yok biter mi kank
Bitmiyor Kars'a gidiyorum bide
Ardahan’a gitmiştim arabayla offf bitmedi yol 😂
Hahaha
Daha iyi bir rota bulamadın mı reis
Yok bacım.
Yolculuk nereye...
Hayırlı yolculuklar
Yolculuk nereye 😂
Grcmis olsun