Bir milletin genç nüfusu, kanını, canını çekinmeden vereceği topraklardan kaçma durumuna gelmişse Allah o ülkenin yardımcısı olsun.
Herkes biraz oturup düşünmeli neden böyle oldu diye? Herkes buna kafa yormalı. Genç nüfus dediğin umutsuz kalmışsa, ülkenin de umutları tükenmiş demektir. Kimse çıkıp vatan sevgisi edebiyatı yapmasın, daha iyi bir yaşam kalitesi için başka şeylere yönelmek vatanını sevmemek değil, sevdiği vatanı arkasında bırakmayı göze alacak duruma gelmenin açık bir göstergesi. Allah yardımcımız olsun. Daha başka söze gerek yok.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İmzamı atarım bu yoruma çok güzel özetlemişsin dostum
1000 euro uçak bileti desek. Asgari ücret burada 1500 euro yani iş bulana kadar birkaç ay da kendi paranla geçinsen desen 4500 euro diyelim. Oturma izni vatandaşlık ve çalışma iznini turist vizesiyle alamazsın o yüzden o konuda top sende. Pasaportundq mı yok? Bilmiyorum çocukken ailem bana aldığı için nasıl yapıldığını bilmiyorum. Sadece süresi bitince formaliteleri yapıyorum. Neyse bir 10.000 euro gerekecektir sana.
Kardeş Almanya da şu an kollarını açmış türküleri beklemiyor biz nasıl ülkemizde Afgan suriyrli istemiyorsak onlarda bizi istemiyor ben kaldım 4 sene tecrübe ile sabit denklik yapabileceğin bir diplomanız yoksa boşuna kimse Almanya hayali kurmasın
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne diyon la sen orda çöpçü olsan altında bwm oluyor burda bir şahin doğan 40bin ₺ 50bin ₺ boş edebiyat yapma