Tatil & Seyahat Hangi ülkeleri görmek isterdiniz? fati34 Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor ya da hangi ülke olurdu almanya fransa kanada abd brazil japan isveç Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi ülkeleri görmek isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_siyahdeniz_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bu seçeneklerin içinden İsveç. Onun dışında; İngiltere, Polonya Gürcistan, İrlanda gibi ülkeler. Rusya'ya gittim ama başka şehirlerini de görmek isterdim. 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Brazilya çok istiyorum bi de böyle minik ülkeler oluyor ya oralarda yasamak istiyorum 0 0 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 372 cevap paylaştı. almanyayı istiyordum çok şükür gittim 2 haftacıkta olsa mükemmel ülkeydi 0 0 Yorumla
KSmeraklısıboy Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Paris, Oslo, Lagos, Melbourne, ahJakarta, Abu DhabiBuenos Aires, New York(Ooh, ooh, ooh, ooh)Jaipur, Cairo, Tokyo, Rio de Janeiro 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Almanya ve İtalya öncelikli. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bu seçeneklerin içinden İsveç. Onun dışında; İngiltere, Polonya Gürcistan, İrlanda gibi ülkeler. Rusya'ya gittim ama başka şehirlerini de görmek isterdim.
Brazilya çok istiyorum bi de böyle minik ülkeler oluyor ya oralarda yasamak istiyorum
almanyayı istiyordum çok şükür gittim 2 haftacıkta olsa mükemmel ülkeydi
Paris, Oslo, Lagos, Melbourne, ah
Jakarta, Abu Dhabi
Buenos Aires, New York
(Ooh, ooh, ooh, ooh)
Jaipur, Cairo, Tokyo, Rio de Janeiro
fransa kanada isveç diyorum
Güney Kore
Rusya
Meksika
Avrupa iyi olurdu esasında.
Almanya ve İtalya öncelikli.