Kız kardeşin biliyor mu onu bilmiyorum. Bilmiyorsa onun için yap bi abilik ☺
Ora haricinde de Diyarbakır Batman olabilir. Veya Karadeniz turu olabilir. Şöyle iyi ki gitmişim ne güzel yerler ne güzel insanlar varmış demenizi umduğum yerleri söylüyorum.
şu an şehir kesin değil işte ama 50 otel seçebiliyorum 6 gece 7 gün işte o yüzden sordum nerelere gidebiliriz çünkü kızkardeşimde gelmek istiyor kapalı biri
İşte satıp, kardeşini ayrı yere arkadaşlarını ayrı yere de gönderebilirsin diye dedim bir de buradan birilerine demişsin bence güvenip gitme tanımadığın etmediğin insanlarla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ülkemin tatil yöreleri bir harika ama her yer kaba saba, toplu yaşama kültürü olmayan turistlerle dolu.
Malesef her önüne gelen girdiği için
Aynen öyle. Kardeşine unutulmaz bir tatil keyfi yaşat.
Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin. Güneydoğu'ya gidin
Oraları biliyorum ya benim memlekete yakın olduğu için 😃
Başka?
Kız kardeşin biliyor mu onu bilmiyorum. Bilmiyorsa onun için yap bi abilik ☺
Ora haricinde de Diyarbakır Batman olabilir. Veya Karadeniz turu olabilir. Şöyle iyi ki gitmişim ne güzel yerler ne güzel insanlar varmış demenizi umduğum yerleri söylüyorum.
O da biliyor sadece Diyarbakır a gitmedik ikimizde
6 gece 7 gün ya uzun değil o yüzden özenle seviyorum
Takip attım
Ben de geleyim mi
Olur gel
Ciddi misin şaka mı 😊
Ciddiyim
Olur tabiki 2 kişilik daha yerimiz var neden olmasın
Tek mi geleceksin sevgilin var mı
Kız olan bir arkadaşımı da getirebilirim kabul edersen
Olur tabiki bu arada aklında bulunsun otel ücretsiz ama orda yapacağın aktivite ücretli olabilir
Benim için sorun olmaz aksine kız kardeşim de sizle takılır
Muazzam
Olur haber bekliyorum gelirseniz hep birlikte gidelim
Aynı odada mi ayrı odada mi kalırsınız
Ayrı odada kalabiliyorsak ayrı oda olsa iyi olur
Çok detayını bilmiyorum ama kızlara 3 nuze ayrı verirler bana ayrı oda verirler bekar olduğum için
Ciddi iseniz lütfen haber verin ayarlayım hep birlikte gidelim
Ciddi iseniz özelden konuşalım durumu ona göre ayarlama yapayım
Ciddi değilsin
Nereye bilet
şu an şehir kesin değil işte ama 50 otel seçebiliyorum 6 gece 7 gün işte o yüzden sordum nerelere gidebiliriz çünkü kızkardeşimde gelmek istiyor kapalı biri
Kapadokya falan olabilir, bu arada bence satadabilirsin parası ile başka şey yaparsın belki 😂 kız kardeşin olmasa talip olabilirdim
Benimde 2 arkadaş var onları çağırmak istiyorum ama kız kardeşim var o yüzden çağırmadim
Satmak istemem ya zaten çok tatil yapamiyorum
İşte satıp, kardeşini ayrı yere arkadaşlarını ayrı yere de gönderebilirsin diye dedim bir de buradan birilerine demişsin bence güvenip gitme tanımadığın etmediğin insanlarla
Kız kardeşim tek gidemez kapalı biri çevrede tek yapamaz uyanık değil
Yani kolay kolay guvenmem ama güven veren biri olursa tabiki bizden ayrı odada kalabilir
Takip attım
Yazdım