Tatil & Seyahat Denize hangi saatte girersem kararmam? 1berfin Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Denize hangi saatlerde girersem bronzlaşmam? Bronlaşmak kararmak istemiyorum. Güncellemeler+1 yıl şimdi nasıl gireyim ya su kapkaranlık korkuyorum Denize hangi saatte girersem kararmam? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Akşamları saat 19.00'dan sonra gir, güneşin etkisi de azalacagindan; daha rahat edersin. 0 0 Yorumla
Excitement3417 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Saat 12 veya 5 arsası güneşe çıkmanınızı tavsiye ediyorum 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sabah erken 1 0 Yorumla
hazretiPRENS Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Saat 16.00 dan sonra 0 1 Yorumla hazretiPRENS +1 yıl Ya da 10.00 da önce Yorumla
Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Saat 18 ile 21 arasi 0 2 Yorumla 1berfin +1 yıl sabah 6-9 arası nasıl Yorumla Suleyman_xxx +1 yıl Şu soğuk olur o saatte hasta olabilirsin Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 458 cevap paylaştı. Gece 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Akşamları saat 19.00'dan sonra gir, güneşin etkisi de azalacagindan; daha rahat edersin.
Saat 12 veya 5 arsası güneşe çıkmanınızı tavsiye ediyorum
Güneşin yakmadığı saatlerde ve ya akşam.
Sabah güneş doğmadan önce
Hava karardıktan sonra..
Şimdi girsen süper olur
Sabah erken
Gece
gece girersen
sımdık mesela
Öğlenden sonra gir
Akşam üstü
16 daan sonra
Ama sen çok tatlısın
bu saatte gir