1 Temmuz itibariyle yasaklar sona erdi. Artık saat kaç oldu, yasaklar başlayacak derdi olmadan gezebileceğin ilk tatili nerede yapmak istersin? İlk nereye gideceksin?
1 Temmuz itibariyle yasaklar bitti! İlk nereye tatile gideceksin?
Ekonomi dibe vurmuş durumda çok az bir kesim dışında çoğunluğun tatile gidebileceğini düşünmüyorum. First Laydimiz bile ekmeğinizin porsiyonunu küçültün derken bu millete tatili fazla görürler.
Bilgisayarımın başına oturup budweiser biralarımı soğuk soğuk içeceğim ve sonra üstüne tonla para döktüğüm cohiba purolarımı içicem başka bir planım yok
Ayn söylediğim şeylerin tiye aldiğim anlamiyacak kadar ve ileri görüşlülüğünüzle üstün bir zekaya sahipsiniz efendim,(!) ben size ne diyebilirim ki çok üstün zekalı olduğunuz için zekm size yetmez bir engel atayım size😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ekonomi dibe vurmuş durumda çok az bir kesim dışında çoğunluğun tatile gidebileceğini düşünmüyorum.
First Laydimiz bile ekmeğinizin porsiyonunu küçültün derken bu millete tatili fazla görürler.
1 Temmuz öncesi geldim zaten tatile, yaz sonuna kadar burdayım 😎
Salı günü ailemin yanına gidiyorum. Oradan da bir hafta kampa assos tarafına 👍
Mersine gideceğiz ailecek hatta yarın gitmeyi düşünüyoruz
Yataktan bilgisayar başına plaj oyunlarına tatilimi yapayım
ya da kodlama öğrenmeye devamke
Bilgisayarımın başına oturup budweiser biralarımı soğuk soğuk içeceğim ve sonra üstüne tonla para döktüğüm cohiba purolarımı içicem başka bir planım yok
Kemere tatile gelmiş avel İstanbullu tipi görseldekiler
bu sene tatil yapmayacağım..
Yasak kalkti da corona kalktı mı?
Ben tatilden geldim 😀
Bu sene bana tatil yok galiba
Çeşme ve yunan adaları
Denizli konya olabilir
Bana tatil yok çalışmak var
Deniz kenarına 😂😂😂
Yüzme biliyon mu ki
Hedefim öğrenmek
Kilolusun ögrenemessin kusura bakma 😂😂
Kilomu bilmeniz mümkün degil
Antalya tabikide dünyanin en güzel yeri
tatil yok bize çalışmaya devam
Henüz planım yok tatil için
Antalya’ya
Evime
millet tatil yapiyo ben işe gircem dhdjdjd
Tam akgözsün , eylül de baslicam deseydin , at bi yalan ninem hastanede ona rafagatci olcam de salla
Ayn söylediğim şeylerin tiye aldiğim anlamiyacak kadar ve ileri görüşlülüğünüzle üstün bir zekaya sahipsiniz efendim,(!) ben size ne diyebilirim ki çok üstün zekalı olduğunuz için zekm size yetmez bir engel atayım size😂😂
yalan mı hadi ya
Mahalleyi turlayıp gelirim herhalde
İlk işim Adana..
Virüs de mi bitti
Ayvalık
Diğer odaya