Tatil & Seyahat Los Angeles mi New York City mi, hangisine gitmeliyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizce gezmek için hangisini tercih etmeliyim. Bu şehirlere gideniniz varsa beni aydınlatabilir misiniz. Hangisi daha güzel? Los Angeles mi New York City mi, hangisine gitmeliyim? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl New York sanırım ya Times meydanı varya Las Vegas da olabilir 1 0 Yorumla
Aranel12 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Los Angeles hayalimin şehri. Fakat turistik amaçlı oraya gitmene değecek şehir New York. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Abd ye hiç gitmedim Kanada Vancouver da dil okuluna gittim seneye yine giderim belki çok güzel şehir. Bir sürü japon öğrenci var yaşanılır. 1 0 Yorumla
KnockinHoa Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Mis gibi havası ve suyuyla, bir o kadarda manzarası ile hakkari yüksek ova diyorum ben 1 0 Yorumla
Castameree Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl los angeles 1 1 Yorumla abiniz1453 +1 yıl Şahsen orada yaşadım çok belalı yer her an ölme ihtimaliniz var Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 746 cevap paylaştı. İkisine de 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
New York sanırım ya Times meydanı varya Las Vegas da olabilir
Los Angeles hayalimin şehri. Fakat turistik amaçlı oraya gitmene değecek şehir New York.
Abd ye hiç gitmedim Kanada Vancouver da dil okuluna gittim seneye yine giderim belki çok güzel şehir. Bir sürü japon öğrenci var yaşanılır.
Mis gibi havası ve suyuyla, bir o kadarda manzarası ile hakkari yüksek ova diyorum ben
Urfa varken kim syker gavuru.
Tartismasız new york
New York
los angeles
Şahsen orada yaşadım çok belalı yer her an ölme ihtimaliniz var
New york tabii ki
İkisine de
New york