Soru başlıkta. 2 gece 3 günlük Fethiye turuna katılıyorum. Kadın sadece tekne turu ücretli dedi de plaja girişte falan ücret isterler mi sizce?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kalacagin otelin kendi plaji varsa istenmez. yoksa ya halk plajina gider havlunu atar kuma yatar karpuza donersin ya da basarsin 50-100 lira kuul olursun.
ahahahha çok komik anlatmışsın :D :D ya tur ya hani belki tur otobüsü için verdiğimiz paralarla gireriz. her türlü karpuza dönüyorum ya. Yapcak bişi yok. :D
beyaz tenlilerden misin :) bascan 1500 faktoru gunde 3 kere hicbisey olmaz :) Fethiye merkezde mi otel Oludeniz de mi?
Evet bembeyaz tenliyim. Fehtiye Çalış mevkide bulunuyomuş. İlk baş ölüdenizle başlıcak, sonra saklıkent kanyonu, isteğe bağlı tekne turu, kelebekler vadisi, sonra kıl çadırda canlı müzik falan. Otel denize 300-400 metre havuzu falan da var tatlı bi otel küçük.
1500 faktörüm yok 50 var ya :(( güneş kremleri çok aşırı pahalı ve her yaz aynı sorunu yaşıyorum. 1 saat kalsam ıstakoza dönüyorum.
tur otobusu parasiyla mi 😆 yok oyle bi dunya. oludenizde 2 plaj var zaten biri karadeniz dalgasi gibi dalgali ucretsiz biri olu gibi iste o da somuruyo bildigin iste. en sevdigim tekne turudur oludenizinki. tekne turuna katil. gruptan ayril bi gun yamac parasutu yap :)
tur otobüsü parasıyla değil anlamamışsın. Plaj giriş ücretlerin öğrenci ücreti, tam ücreti, küçük tur otobüsü ücreti bir de büyük tur otobüsü ücreti diye yazmışlar. onu demiştim.
yani şahıs ücreti değil de tur otobüsü verecek ücreti. onu demek istedim. yamaç paraşütü yapamam hem o kadar param yok hem korkarım
ha bi de sırf ölüdenizde olmucaz. ölüdeniz plajına gitcez ama sırf ölüdenizi gezmiyoruz.
ha yok o arac parasi sadece. sezling semsiye gene ucretli ;) aman harca son kurusuna kadar. ;)
şezlongu biliyom ya. kiralamam valla para basmıyoz.
iyi. yer bulursan atarsin iki kisinin arasina bi havlu 🤣
ahhaha evet :D
bi ekle sorcaklarim var 😃
Paket şeklinde tur aldıysan zaten neye ücret istedikleri belli olması lazım, şahsi olarak gitsen plajdan plaja değişir ama genelde isterler
işte paket. Konaklama, sabah-akşam yemeği, gezi bunlar dahil. Tekne turuna katılacaksan ücret ödüyosun sadece ama emin olamadım ya
Uşaktan katıldığım tüm turlarda gittiğim plajda şezlong ücretini kendimiz ödedik 20 ile 30TL arası değişiyor. İki kişiyseniz paylaşırsın ücreti.
Otelin ise isteyemez. Ama kalmadığınız yerin özel işletmesi ise ister tabi
Ya mesela fethiye ölüdeniz plajı halk plajı diye geçiyor. Otelin önündeki plaj da halk plajı. bilemedim ya emin olamadım.
Sen hazırlıklı git yinede
ya tabii para alırım yanıma. ama kadın plaj ücretinden falan bahsetmedi. yarın gece çıkcam yola olmadı gündüz bi sorarım. Bahsettiği çoğu yer halk plajı. Tabii şezlong ücreti var. gerçi denizden de pek çıkmayan insanım şezlong kiralamasam mı bilemedim ya off :D
Nereye gitcektiniz :D bende geleydim ya
Fethiye Çalış mevki
benide alın xdxd
hahhah :D
Valla fethiyenin çoğu plajında şezlonglar pahalı ve gittiğin tur ödemez diye tahmin ediyorum ayırca pandemi dolayısıyla eskiden 10 tl olan şezlong şimdi 20 ya da 30 tl
şezlong kiralamayıveririm napayım. Havlumu sererim yapcak bişi yok
Gidilecek olan plaja bağlı.
hmmm özel bi plaj olursa ücreti ödeyecek olanlar girer diyosun
Aynen öyle.
evet evet bu tabiat parkı cart curt
Ucuz bir yerse turlar ödeyebilir ama plajlar en az 50 lira. Turlar oraların ücretlerini karşılamaz.
aman çok özel yere girmem ya. ne var sanki deniz, kum her yerde aynı işte :D çok pahalı yere giremem yani
Evet, başka bir şey yaparsın. Yabda arada kaynarsın. 😁
aynen :D ama bana tur otobüsü olarak ödenir gibi geldi ya. dediğin gibi işte makul ücreti olan yerlere.
Makul ücreti olan yerlere götürür o zaman. 😁 Anlaşmaları falan vardır oralarla.
aynen çünkü bana sadece ilk sabah kahvaltısı ücretini kendin ödeyeceksin dedi. Bir de tekne turuna katılırsan ödücen dedi. Plaj- şezlong cart curt demedi.
Belki hiç götürmez plaja. Ya da halk plajına gidilir. Çok ihtimalli bir durum. 😅😂
yok be anlattı plaja gidicez diye. Otel 300-400 metre zaten plaja istediğin zaman gidebiliyosun. ve ilk gün kahvaltıdan sonra ölüdeniz plajı dedi. Mayonu falan hazırla güzelce dedi. daha kelebekler vadisi falan var plaja gidilir :D tam tatil turu dedi çünkü. Tekne turun katılınca da her koyda duracak koylarda da yüzerim ben
Bu kadar ayrıntılı bilgi verdiyse ücret ödemezsin plaja.
yani bana da öyle geldi ücret olsa söylerdi sanki
Söylemediyse hesabını sorarsın. Sorun yaşayacağını sanmıyorum.
güvendiğim bi tur ya sorun olmaz
👍👍
İstemezler normalde turda tekneye de para ödemezsin bi garipmiş
Baştan konuşulur
bakalım öğrenicez
Istemezler
ben de öyle düşünüyorum da emin olamadım
Isteyebilirler ozel isletme ise
özel işletme ne oluyo?
Otel plaji filansa
konaklayacağımız bi otel var zaten. Ama otel plaja 300-400 metre mesafedeymiş. Bu durumda klasik halk plajı oluyor galiba
Buyuk otellerin çevresi genelde ozel oluyor o yuzden parayla girilebiliyor. Yani en azindan yasadigim yerde oyle baska yerleri bilemem
küçük bir otel ya 3 yıldızlı butik otel gibi. En fazla 4 katlı falan. senin dediğini anladım ben. Bu Antalyadaki mükemmel lüks otellerin plajlarını diyosun. Başka otelde kalıyosan o plaja girmek için 50-100 bayılman gerekiyor :D
Ya iste izmirdeyim ben bizim buralarda oyke genelde
evet evet İzmir çeşme alaçatı falan oralar da öyle çok lüks
Ya cok luks degil aslinda ama ozel isletmeler iste halk plajlari degil cogu guzel yerler denize girmek icin
Szi nereye gideceksiniz bana yazsanıza