Hayır gitmem
Evet giderim
Diğer ( belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Eski sevgilimle değil tatile su içmeye bile davet edemez. Eğer öyle bir hataya düşerse vereceğim cevabı kaldıramayacağını bilir. Bilerek yüzsüzlük edip kahve içmeye çağıranlar oluyor da gelmeyeceğimi bile bile bir ümit işte...
Sevgilim ise eşim olma ihtimali yüksek, eşim ise çocuğumuz ihtimali yüksek, o zaman çağırıyorsa barışmak amaçlı olma ihtimalide yüksek, şimdi eğer böyle ise veya başka ihtimaller bu çercevede ise, gitmemek için ya benim başka sevgilim yani eşim var ya da eskinin çok büyük bir hatası (aldatma gibi) vardır. Bunların dışında seve seve gitmek isterim galiba. Her ilişkiye göre değişir yani. Öyle evet hayır demek çook kolay değil, gönül işleri klasik. :)
Eski sevgilimle değil tatile; hiç bir yere gitmem! Eski diyorsam eskide kalmıştır. Hiç bir zaman eskiden medet uman biri olmadım, bu konuda kendimi değiştirmeyi de düşünmüyorum..
Onunla değil tatile yolda geçerken bile karşılaşmak istemiyorum
Cevap
71Cevap
eskisi yenisi aynı kisi cagırsın mecbur gidilecek
Bir erkek bekar olduğu sürece eski yeni farketmez gider tatile. Hele tamamen o çekecekse 15 dakika da hazır olur.
Eski günlerin hatırına elbette...
demekki çok yalnız kalmış, yabancıya gitmesin istiyordur.. Herşey çıkar değil, hayırda lazım xd
eski sevgilim yok daha yeni sevgilim oldu teklif ederse geri çevirirdim yoksa daha 1 ay önce tatilde olurduk ben götürürdüm
Evet benim gönlümü alıp hatasını ve pişmanlığı kabul ederse ve güvenini verirse giderim. Aksi halde pat diye çağırırsa gitmem.
Hiiç işim olmaz. hiç bir sevgilim ile tatile gitmedim. Ve sevgili ile ilk kez tatile gideceksem bu eskilerimden biri asla olamaz.
belli olmaz bana gidebilirimde gitmeyebilirimde, o anki ruh halime bağlı.
Eski sevgilim benim için eskide kaldığı için zor davet eder ama etse de giderim
Zaten hiçbir şekilde görüşmüyor olurum. Tatile de davet edemez. Ben de gitmem.
Gitmem. Tekrar sevişilecek, tekrar birlikte zaman geçirilecek. Denenip olmamış bir ilişki yeniden oldurulmaya çalışılacak. Aynı hatayı ikincinkez yapacak kadar ahmak değilim.
Ben giderim de sevgilisinin gavatorluk derecesine bağlı.
Biz erkekler için genelde sevgilinin eskisi yenisi olmaz, yeter ki iş çıksın.
Tabi ki gideriz
dürüst..
@Çiçeklerrr
Teşekkür ederim
yahuu burda sevgilisiyle tatile gidebilen var mı ki eskisini soruyorsunnn :D bir de cevap vermişler gitmem diye. Cidden gitmem diyenler sevgiliyken tatile gittiler mi merak ediyorum... :D
Gitmem çünkü birlikteyken akıllı durmayacağımızı adım gibi biliyorum
Olur olur gideriz tabi canım. Havuz da derinse çok iyi olur... Boğmak için 😊
😂😂😂
Seninle sevgili olmak sans ama ayrilmak göt ister desene hahah
Tam olarak niye pisman oluyor peki :)
Hmm iddali bir cvp ama sevdim bunu ;)
Benim hayallerim o kadar ucuz değil. Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir.
Kimse kendini vazgeçilmez sanmasın, o gitmedeydi, onlar gelmezdi...
barışacak gibiyken tatile gidelim dedi kabul ettim o arada bi daha ayrıldık
Eski sevgili beni ne sebeple tatile çağırıyor ki, o eskide kalmış gitmiş yani kabul etmem. Zaten beni nerede görecek bulacak ohoo. 🤓
Muhatap bile olmam ki tatil davetini yapıcak yüzü bile olmaz. Gerek yok
Insanlar ayrilinca bile arkadas kalabilmeliler. Eger kirmadan dökmeden ayrilmissam, gidebilirim herhalde...
sacma
Nesi saçma
sevistigin insanla arkadas mi kalacaksın? yeni sevgilin de buna tamam diyecek?
@Çiçeklerrr Sevismek hayatin olagan akisinda var zaten hersey sadece seks degil ama gorusune saygi duyuyorum. Arkadas kalmak daha onemli bence
@Çiçeklerrr Bu tip bir durumla karsilasmadin sanirim ya da cevrende karsilasan olmadi sanirim?
aynen yaşamadım hic o yüzden yadırgadım
@Çiçeklerrr ah anladim :)
Eski, eskiler de kalır ve o hikaye orada biter. Beni çağıramaz bile çünkü kendime yeni bir hayat kurdum ailemle, sevdiklerimle.
Tabii canım koşa koşa gideriz sjemskemksm niye gidiyim ki hiç sohbet muhabbet yok durup dururken.. bir de eski yoh artık daha neler
Giderdim tabi onu sinir etmek icin elimden geleni yapardim 😂 davet ettirdigine pisman ederdim hem de kendim keyif yapardim 😁
benim için o kadar etkisiz ki degil tatile olimposa davet etse gitmem Allah yolunu bahtını açık etsin derim
Eski sevgiliyle tatille gidilirse, yeni sevgili adayı olur bence.
eğer barışmak istiyorsam giderim, ama arkadaşız anlamında gitmem niye gideyim ki.
Kafaları karıştırmaya gerek yok, bir hayırla uğurluyoruz eksleri
Ne işim olur eskici miyim ben 😏
Giderim , iyi olarak ayrılmıştık düşmanlığımız yok birbirimize karşı
Benim şu an tatile ve eski yeni fark etmez sevgiliye ihtiyacım var 😊
Bi tasla iki kuş
Tatile yalnız gidilmezdi gecmiş günlerin acısını cıkartırdık 🤗
Eski sevgilimin eski sevgililerini de alıp giderim o otel odasında sigara gibi döneriz...
Giderim de nerde bizde öyle sevgili, bizdeki sevgililer hep sefildi 🤣🤣🤣
sefil?
@Çiçeklerrr hee 🙄🙄
Giderim bu aralar çok ihtiyacım var valla sırf tatil diye eski yeni olmuş umrumda değil
Eski diyoruz gitmem artık benim için geçmişte kalan biriyse geleceğimde yeri yoktur bu kadar net
Değil tatile gitmek ölüm dosegindeyim dese yine gitmem çünkü çok büyük ihanet ettti
Nasıl ayrıldığımıza bağlı bu durum birazda aslında. Kötü bitmiş bir ilişki ise hayatımdan tamamen çıkar, ama sevgisizlikten vs. bir durumdan bitmişse konuşurum tabiki. Tatil konusuna gelirsek pek mümkünatı olmaz. Yalnız gitmeyi tercih ederim.
Kendisiyle bir sorunum olmadı için giderim. Ama gittiğimde de dilim ile onu iğnelerim. 👿
Arkadaş kaldıysak hala konuşuyorsak giderim ama hiç alakasız gel tatile gidelim derse korkarım gitmem.
Yenisi olmadı ki eskisi olsun
Adı üstünde eski. Geride bırakmak lazım
Yollarımız ayrılmış yeniden bağlantı kurmaya ne gerek var
Eski sevgililerimin hemen hemen hepsi evli. Kocaları istemez zaten 😃
Ayrılma sebebine göre değişir
Niyeti yatmak olacaktır zaten yani istemem
Sıkıntılı bir durum kararsızım
Eden olmuştu ama gitmedim, gitmem.
eski yazısını yeni gördüm 🤣
Hayir gitmem ne hakla çagırıyor
Bir kere gideyim dedim sonu facia oldu.
İyi ayrılmışsam neden olmasın
Davete icabet lazım şimdi.
Esim sevgilimle işim olmaz. Gitmem.
Peki benim yeni sevgilim var mı acaba
Bağlayan birşey yoksa giderim.😇
Bı kere aldım bı daha tövbe😁😁😁
Hayır çünkü insanda bir onur ve gurur olmalı seni terk eden birini asla ve asla kabul etmezdim.
Pardon da ESKİ sevgilimle benim tatilde ne işim var. Ben kendi tatilime giderim.
giderim tabi tatile ihtiyacım var
Giderim şıkkını işaretledim hatta yeni sevgilimle giderim yalnız gitmem ☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?