Hiçbir tatil kız kıza tatil yapmanın yerini tutamaz! Kız arkadaşlarınızla tatile çıktığınız da keyfinize göre hareket edebilir, çılgınlar gibi dans edebilirsiniz. Peki siz böyle bir tatile çıkacak olsanız rotanız hangisi olurdu?
1. BODRUM Deniz, kum, güne üçlüsünün en keyifli biçimde yaşanabileceği Bodrum mu?
2. FETHİYE Huzurla kız kıza tatil yapılabilecek, bol bol yüzülebilecek Fethiye mi?
3. ALAÇATI Mavi ile yeşilin muhteşem birlikteliğiyle insanı büyüleyen, Arnavut kaldırımlı dolambaçlı dar sokaklar, renkli kapılarıyla Alaçatı mı? Sizin rotanız hangisi olurdu?
LüKS seviyor kazık yemek istiyorsanız senin saydığın 3 yerde güzel, ama doğayla iç içe ılsun, kafamı dinleyim ve ucuz olsun dersen olympos, günübirlik adrasanada gidersiniz
Alaçatı çok güzel büyüleyici😍 ama sanırım deniz kumsal istiosunuz. Bodrumda çok pahalı ama demekki bütceniz yetio. Ben Fethiye diyorum. Kelebekler Vadisi, Saklı Kent falan o kdr güzel yerleri varki😍
3 ude birbirinden guzel yerler ama fethiye babadagdan dolayi bir tik daha onde
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 ay
Bence en ideal rota Çeşme-Alaçatı, çünkü hem butik alışverişi hem de eğlencesi bir arada. Kafa dinlemek isterseniz de Cunda Adası veya Kaş daha sakin ve huzurlu seçenekler sunuyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
LüKS seviyor kazık yemek istiyorsanız senin saydığın 3 yerde güzel, ama doğayla iç içe ılsun, kafamı dinleyim ve ucuz olsun dersen olympos, günübirlik adrasanada gidersiniz
Alaçatı çok güzel büyüleyici😍 ama sanırım deniz kumsal istiosunuz. Bodrumda çok pahalı ama demekki bütceniz yetio. Ben Fethiye diyorum. Kelebekler Vadisi, Saklı Kent falan o kdr güzel yerleri varki😍
Ben hiçbir kızla fazla samimi olmayı sevmiyorum. Kankito gerekiyorsa bana ben yeterim evelAllah😍😍😍Rota da direkt; hayat yolu😂😂😂
3 ude birbirinden guzel yerler ama fethiye babadagdan dolayi bir tik daha onde
Bence en ideal rota Çeşme-Alaçatı, çünkü hem butik alışverişi hem de eğlencesi bir arada. Kafa dinlemek isterseniz de Cunda Adası veya Kaş daha sakin ve huzurlu seçenekler sunuyor.
çeşme veya bozcaada..
İzmirr kesınlıkle... Alacatı bodrum dıdım kafa nereye sen oraya...
Ayşe hanım sakin... tatil hayalleri çok birkmis
Bodrum, Kuşadası, Muğla
Hepsi birbirinden güzel ama fethiyeyi görmedim
İmkanım olsa Fethiye'de olmak isterdim.
Çanakkale Gökçeada kesinlikle
tartışmasız oturun oturduğunuz yerde :)) asdfghjkl
Bodrumm
nefes alsın yeter
Alaçatı
Alaçatı
Tartışmasız fethiye..
Alaçatı da çok iyidir.