Tatil & Seyahat Sizin bu yaz tercihiniz neresi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kaç gün tatil yapicaksınız bu yaz? Bodrum Çeşme Antalya Diğer (Belirtiniz ) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizin bu yaz tercihiniz neresi? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
theİlbey Takip Et FenomenBilge Yaş: 31 +1 yıl Büyük ihtimal Antalya olabilir kesin bir şey diyemem şu an çünkü karar verecek olan tek ben değilim 0 0 Yorumla
Cyloc Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Vallaha bu yaz tercihlerim; oturma odasında yer alan televizyon karşısındaki koltuk, odamdaki yatağın yanında bulunan büyük pencere kenarı falan. 0 0 Yorumla
seldaachn Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl İnsanlar cidden parayı bulmuş bodruma, çeşmeye tatile karar veremiyorlar... Adana sıcağında evde parayı nasıl bulurum diye kafa patlatmayı düşünüyorum şahsen.. 1 0 Yorumla
manomani Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl müsilajdan kaynaklı son tatillerimiz olcak galiba 0 0 Yorumla
elevencalculus Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Üç hafta kadar Muğla geri kalan zaman da Antalya 0 0 Yorumla
xxAryaxx Takip Et Master Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl Antalya 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaç gün peki? Yorumla
usngizlikullanıcı Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl yok abi bi ben gitmiyorum galiba 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla usngizlikullanıcı +1 yıl dıdırırı para? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Büyük ihtimal Antalya olabilir kesin bir şey diyemem şu an çünkü karar verecek olan tek ben değilim
Vallaha bu yaz tercihlerim; oturma odasında yer alan televizyon karşısındaki koltuk, odamdaki yatağın yanında bulunan büyük pencere kenarı falan.
İnsanlar cidden parayı bulmuş bodruma, çeşmeye tatile karar veremiyorlar... Adana sıcağında evde parayı nasıl bulurum diye kafa patlatmayı düşünüyorum şahsen..
müsilajdan kaynaklı son tatillerimiz olcak galiba
1 hafta datça 2 hafta kaş
Üç hafta kadar Muğla geri kalan zaman da Antalya
Antalya
Kaç gün peki?
yok abi bi ben gitmiyorum galiba
Neden?
dıdırırı para?
Fransa
Bulgaristan 🤍💚❤️
Tabi param olsaydı:)
Erikli güzel valla hem yakın.