Ben sadece Bursa, Eskişehir, Bilecik, Kütahya, Afyon, Ankara , Aydın, Muğla, İzmir, Konya, İzmit, İstanbul, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Erzurum'a gittim. Peki siz hangi şehirlere gittiniz?
Adana Ankara aydın afyon antalya bursa eskişehir kutahya çanakkale uşak İzmir muğla malatya samasun amasya çorum sivas nevşehir konya bunalar aklima gelenler🤣🤣
Anladım.🙂 Erken evlenme olayı çok oluyordu geçmişte. Ben pek fazla bi şehir gezmedim yaa. Gezdiğim şehirler: Erzurum, Ankara , Eskişehir, Sincan, İzmir.
Ben Bosna-Hersek ve Gürcistan'a gitmiştim. Bosna'da 1 sene kaldım. Balkanlar'ın tamamını gezecektim ama param yoktu gezemedim. Param olduğu zaman Balkanlar'ı tamamen gezmeyi planlıyorum. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Adana Ankara aydın afyon antalya bursa eskişehir kutahya çanakkale uşak İzmir muğla malatya samasun amasya çorum sivas nevşehir konya bunalar aklima gelenler🤣🤣
Erzurum'u nasıl buldun?
Güzel bir yer. Yakutiye Medresesi'nin olduğu meydan güzel. Ama Erzurum'un çayını hiç beğenmedim.
Anladım. Çok fazla çay tüketirler genelde. Fakat çayı açık içiyorlar. Belki de güzel yapan bi yere denk gelmemişsindir.
Evet o cadde en işlek ve kalabalık caddesi zaten.
Zaten açık çay sevmem ondandır. :) Bi alışveriş merkezinin karşısında Narkoz Döner vardı, oranın döneri iyiydi. Bu arada, Erzurumlu musun?
Ben de sevmiyorum 😃 Evet erzurumluyum
Kuzenim Erzurum'da öğretmenlik yapıyor. Erzurumlu biriyle evlendi. Üniversiteyi de Erzurum'da okumuştu. Erzurum'a onun düğünü için gitmiştim. :)
Ne öğretmeni peki?
Yaa öyle mi ne güzel 🙂 mutlu bir evliliği olur umarım
Din Kültürü öğretmeni. Ta 2015'teydi düğünü. Erken evlendi. :)
Anladım.🙂 Erken evlenme olayı çok oluyordu geçmişte.
Ben pek fazla bi şehir gezmedim yaa. Gezdiğim şehirler: Erzurum, Ankara , Eskişehir, Sincan, İzmir.
Gezersin zamanla. Ben 20 yaşımdan sonra gezdim. Yurtdışına gittin mi hiç?
Hayır gitmedim. İlerde gitmeyi düşünüyorum yabancı dilimi geliştirmek ve gezip görmek niyetiyle. Evet zamanla tabii. :)
Ben Bosna-Hersek ve Gürcistan'a gitmiştim. Bosna'da 1 sene kaldım. Balkanlar'ın tamamını gezecektim ama param yoktu gezemedim. Param olduğu zaman Balkanlar'ı tamamen gezmeyi planlıyorum. :)
Hadi bakalım, darısı bana😃
İnşallah. :)