Tatil & Seyahat Ortadoğu'nun en çok tercih edilen ülkesi Lübnan! Sizin Ortadoğu'da görmek istediğiniz yerler neresi? Prista Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ortadoğu'nun Paris'i diye adlandırılan Lübnan'ın Beyrut ili tatilseverlerin favorisi. Peki sizin Ortadoğu'da görmek istediğiniz yerler neresi?Beyrut. Ortadoğu'nun en çok tercih edilen ülkesi Lübnan! Sizin Ortadoğu'da görmek istediğiniz yerler neresi? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MuratBarlas55 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 93% +1 yıl Orta doğu kavramı sakat en başta. Kime göre doğu, kime göre orta... Lübnan da bizimdi bir zamanlar 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Arap Yarımadasındaki Çöller Özelliklede Hicaz Çölü Ve Vahaları 0 0 Yorumla
emirwq1 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl İran olabilir çok tarihi bir yer ve insanlığın ilk yaşam yerleridir orası 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 713 cevap paylaştı. Dünyanın anasını ağlattılar birde görmek mi isteyelim hala 0 0 Yorumla
tamircik Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 89% +1 yıl O eskiden değil miydi🤔10 yıl öncesinin haberi şimdi mi yayınlanıyor 🤓🤓 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Kudüs, Kahire ve Beyrut. 0 0 Yorumla
üysgf2 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl katar ortadoğu'damı bilmiyorum ama katar diyim 0 0 Yorumla
İtalyanKürtt Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Pakistan olabilirdi, çoğu Arap ülkelerini gezdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kabeyi gezersem yeter. Hiçbir yerine gitmek istemiyorum. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir de Medine Tabii. Yorumla
espressov Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Pek görmek istediğim bir yer yok malum bölgede 😬 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Orta doğu kavramı sakat en başta. Kime göre doğu, kime göre orta... Lübnan da bizimdi bir zamanlar
Arap Yarımadasındaki Çöller Özelliklede Hicaz Çölü Ve Vahaları
İran olabilir çok tarihi bir yer ve insanlığın ilk yaşam yerleridir orası
Dünyanın anasını ağlattılar birde görmek mi isteyelim hala
O eskiden değil miydi🤔
10 yıl öncesinin haberi şimdi mi yayınlanıyor 🤓🤓
Ortadoğuda bir yer görmek istemiyorum
Kudüs, Kahire ve Beyrut.
katar ortadoğu'damı bilmiyorum ama katar diyim
Filistin, sudi Arabistan
Lübnan biraz abartılıyor bence
Pakistan olabilirdi, çoğu Arap ülkelerini gezdim
Kabeyi gezersem yeter. Hiçbir yerine gitmek istemiyorum.
Bir de Medine Tabii.
Hiçbir yer.
Pek görmek istediğim bir yer yok malum bölgede 😬
Iran olabilir
Allah Allah görmek isterdim
Ortadoğu'nun ake
Mısır , ürdün , beyrut , fas
Beyrut ve Kudüs.