Dünyanın en büyük uçak üretici firmalarından olan Boeing'in 737-8 MAX adlı uçağı, 5 ayda iki uçak kazasına neden olmuştu ve 350 kişi hayatını kaybetmişti.
Birçok hava yolu firmasında bulunan bu kronik sorunlu uçaktan THY'de 12 tane var ve 75 adet de sipariş bulunuyor. Kazadan sonra tüm hava yolu firmaları bu uçağı yere indirmişti. Boeing sorunu çözünce 9 Nisan 'da THY, bu uçağa test sürüşü yaptı ve yakında faaliyete girecek.
Bindiğim uçağın kronik sorunlu olan MAX olup olmadığını nasıl anlarım?Eğer uçağın kanat ucu bu fotoğraftaki gibiyse bu kronik sorunlu olan MAX uçağıdır. Bu kanat ucunda başka bir uçak yoktur.
Peki uçak seyahati edeceksiniz ve tam uçağa binecekken kanat ucunun böyle olduğunu ve uçağın MAX olduğunu gördünüz. Biner miydiniz?
350 kişinin ölümüne neden olan kronik sorunlu uçak tekrar göreve geliyor. Siz bu uçakla seyahat etmeye korkar mıydınız?
Korkunun ecele faydası yok diyerek binerdim, sorun etmezdim. Daha dikkatli ve temkinli davranacakları kesin, belki diğerlerinden de daha güvenilir olmuştur. Başıma bir şey gelirse de gider ayak yakardım firmayı. Bir daha kimseye aynı şeyi yaşatamazlardı, iyi bir şeye vesile olurdum. 🤪
Aslında pilotlar dikkatli zaten fakat uçak sıkıntılı. Tam gaz verildiğinden tırmanıyor ama uçak bunu inişe geçiyor diye algılıyordu ve gazı kesiyordu. Stall olunca da aşırı düşük hızdan cumburlop yere düşüyor işte. Ama şu an en çok test edilen uçak oldu bu kazalardan sonra 😄
Şu an dünyanın güvenirliği en çok test edilen uçağı oldu. Ama bunun bir üst modeli ve yeni çıkacak olan Boeing 777-9X'in de basınç testinde kargo kapağı patlamıştı. Hayırlısı artık :D
Şöyle ki zaten sizin de yazdığınız gibi sorun büyük ölçüde giderildi. Bunun haricinde binmiş olduğunuz birçok uçağın uçarken sorun barındırdığını, seyahat ettiğiniz her uçağın 0 sorunla havalanmadığını bilmenizi de isterim çünkü 0 sorunla uçak havaalandırmak şirketleri inanılmaz zararlara sokacak bir uygulama. Buna ek olarak uçak tipleri rezervasyon işlemleriniz sırasında artık tüm firmalarda belirtilmekte, hangi uçak tipinde seyahat edeceğinizi bu şekilde de görmeniz mümkündür.
Bazı firmalar bunu göstermiyor, uçak tipini yani. Ama uçakları sıfır sorunla havalandırmanın şirketi zarara uğratacağını ilk defa duyuyorum. Bundan kastınız uçağın teknik bakımlarının maliyet gerektirmesi sebebiyle bakımların ertelenmesi mi? Koltuk aralarını azaltma ve yakıt tasarrufu içi pisti pas geçmeme gibi uygulamaları duydum sadece.
Uçak tiplerini göstermeye yavaş yavaş başladı çoğu firma. Şöyle açıklayayım rağbet gören noktalara atanan belli uçak tipleri olur, yoğun dönem azalıp rotalara atanan uçak tipleri değiştirilmedikçe uçuş güvenliğini büyük ölçüde etkilemeyecek sorunlar ertelenir. Uçağın hangara çekilip bakım yapılması zaman kaybı yaratır. Örnek verecek olursam B777 gibi geniş gövde yani büyük bir uçak yaz döneminde tatil rotalarına atandığında bu uçakta yaşanan ufak tefek arızaların giderilmesi için hangara çekilmesi şirketin o rotaya dar gövde atayıp daha az koltuk satmasına sebep olacağından sezonun bitimine ertelenebilir. Umarım açıklayıcı olmuştur.
737 maks uçağının sorunu düzeltildi ve buna rağmen normal bir uçağın geçtiği bir çok testtten daha fazla test sürecinde tutuldu. Güvenlik olarak normal bir uçağın gerisinde olacağını sanmıyorum ama tabiki insanların aklında eskiler olduğu için tedirginlik yaratıyordur.
Evet bu yüzden başı epey ağrıdı Boeing'in ve çok para kaybetti. Şimdi 777-9X gelecek eğer onda da bir kronik sorun olursa Boeing biter. Basınç testinde uçağın kargo kapısı patlamıştı.
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > 350 kişinin ölümüne neden olan kronik sorunlu uçak tekrar göreve geliyor. Siz bu uçakla seyahat etmeye korkar mıydınız?