Tatil & Seyahat Yeni tanıştığınız birileriyle tatile çıkar mısınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Yeni tanıştığınız birileriyle tatile çıkar mısınız? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evet çıkarım ve daha iyi olur çünkü sürpriz gibi bişey 1 0 Yorumla
HedefimizPara Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl güvenmem lazım önce ilk gunden tanıdım kızla nasıl çıkayım 1 0 Yorumla
Korazonツ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Param çoksa senle bile çıkarım yeterki benle takıl kank 1 0 Yorumla
EstelEreinon Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl hayır bebeğim neden çıkayım belki ortam adamı değildir 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 517 cevap paylaştı. çıkarım da asıl sorun şu tatile nasıl çıkcam niekphaniekahniea 0 0 Yorumla
mutsuzben47 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Arkadaşlarımın yanındaki kişi/kişiler ise olabilir. 0 0 Yorumla
Pamuk81 Takip Et Xper 3 Yaş: 44 +1 yıl Kafama uyarsa çıkarım. Bir kez cikmisligimda var iki günlüğüne. 1 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Kişiye göre değişir. Fakat çıkmışlığım var. 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 361 cevap paylaştı. Uyum ve güven varsa evet 1 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Olabilir eğer o güveni verdiyse çıkarım 0 1 Yorumla 07ATLAS07 +1 yıl Güvenden kastınız nedir ki, topluma açık bir otelde 2 Ayrı oda ve birlikte tatil, bunun neresinde güven sorun ki Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 642 cevap paylaştı. Kafa uyuyorsa çok rahat çıkılır. 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 976 cevap paylaştı. böbreklerime susamadım.. 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet, o zaman tanırım o kişiyi 1 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 716 cevap paylaştı. Mümkün değil... 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10,1b cevap paylaştı. Kız ise elbette 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Evet çıkarım ve daha iyi olur çünkü sürpriz gibi bişey
güvenmem lazım önce ilk gunden tanıdım kızla nasıl çıkayım
Param çoksa senle bile çıkarım yeterki benle takıl kank
hayır bebeğim neden çıkayım belki ortam adamı değildir
çıkarım da asıl sorun şu tatile nasıl çıkcam niekphaniekahniea
Arkadaşlarımın yanındaki kişi/kişiler ise olabilir.
Kafama uyarsa çıkarım. Bir kez cikmisligimda var iki günlüğüne.
Kişiye göre değişir. Fakat çıkmışlığım var.
Kafa dengimse çıkarım
Kafa uyuyorsa çıkarım
Sugar Mommy ile kesin giderim
Uyum ve güven varsa evet
Kafa yapımız uyarsa neden olmasın ki 😒
Burdan biriyle tanışıp çıkmıştım
Olabilir eğer o güveni verdiyse çıkarım
Güvenden kastınız nedir ki, topluma açık bir otelde 2 Ayrı oda ve birlikte tatil, bunun neresinde güven sorun ki
Çıkamam, rahat hissedemem.
Kafa uyuyorsa çok rahat çıkılır.
böbreklerime susamadım..
Evet, o zaman tanırım o kişiyi
Hayır, bir süre tanımam gerekir.
Hayır
çıkarım, çıktım
Mümkün değil...
Evet tabii
kadınsa olur
Hayır
Ben çıktım güzel oluyo gizemli oldu baya