Soru başlığında ise imla hatası yaparak "Kudüs'ün başkenti, Filistin" şeklinde sormuşum, hatamı mazur görünüz, kusurum affola..
- Şeyh Raid Salah -

Gitmeyi aşırı çok istiyorum ama etraftaki İsrail askerlerini kalbim ne kadar kaldırır bilmiyorum
Rabbim bizlere iman gücü versin ki Kudüs'e topraklarimizi almaya gidelim En başta insaAllah..
Amin, inşallah :)

3 yıl önce gitmek, görmek, havasını teneffüs etmek, suyundan içmek nasip oldu elhamdülillah..
Ve bir fırsat daha bulursam yine gitmek istiyorum..
Sahipsiz sanmasınlar!
Ve Türkleri orda görünce, bütün Filistinlilerin özgüveni yerine geliyor, Yahudilere kafa tutuyorlar..
Ve İsrailliler! Dünya üzerinde bu kadar korkak bir millet daha yoktur!
Korktukları için herşeye saldırıyorlar..
Sırf Payitaht izliyorsun diye hapse atıyorlar..
Bir sıkımlık canları var inanın..
Türkiye Afrin'de yaptığının binde birini yapsa İsrail tuz buz olur..
İnşallah o günleri de gorucez..
Filistin bunu bekliyor.. Kudüs bu kutsal günü bekliyor..
#Vesselan
Amin inşallah

"Bir Filistin vardı, bir Filistin gene var" ve hep olacak inşallah kıyamete değin...
İnşallah gitmeyi çok istiyoruz. RABBim nasip ederse. 'Oraya bir defa gidilir, sonrakiler dönüştür' derler. Bir defa gitmeyi ve tekrar tekrar oraya dönmeyi nasip etsin RABBim. Amin
Aa bu arada israilin başkentini soranlar için Şeyh Raid Salah'ın sözünü buraya iliştirelim. Merak edenler dönüp dönüp okusun.
BeytülMakdis'i ziyaret etmek, o bereketli topraklarda ibadet etmek ve elbet bir gün oranın da tamamen özgürlüğüne kavuşacağı günü görmek, en büyük duam 🍃
Bunun evvelinde Filistin yürekli insanlar olmayı nasip etsin bizlere Rabbim. Belki böylece, o emellerimize daha çabuk kavuşuruz 🍃
Cevap
23Cevap
Gitmek isterim; ama kötü Yahudi İsrail'in baskıları ve işgali yüzünden gitmeye çok korkuyorum. Hiçbir suçum yokken, suçsuz yere aniden hapse atarlarsa ve ömür boyu Türkiye'ye göndermezlerse ne yaparım?
topraklarınızı para ile sattmışsınız niye mağdur edebiyatı yapıyorsunuz diye sormak için gitmek isterdim. Eski zamanlardan da bilindiği üzere israil eski adı ile kenan bölgesi olarakta geçer. O zamanlardan beri yahudilere ait olan bölgeye yerleşmek akıl karı değil çünkü 🤔
soru ters sormuşsunuz.. Filistin'in başkenti Kudüs. Kudüsün başkenti Filistin olamaz, Filistin ülkenin adı
Kudüsede gitmek isterim filistinin yanındaki afkanistanada oradaki diktator talibanın yarattigi korkunc eserini görmeyi cok istiyorum ne hayaller , ne hayatlar yıkıldı orayı hissetmek lazım anlatılmaz
Şu an gitmek istemem gördüğüm her şey derinden yaralar inşaAllah bir gün gideceğiz o günleri görmek nasip olursa Ayasofya için koşturduğumuz gibi KUDÜS için de koşa koşa gideceğiz
Bir çok arkadaşım Mescid-i Aksa'yı gördu ve harika duygularla döndüler. Gitmek isterim elbette
Evet İsterdim Müslümanların Kutsal Toprağı Orası Çünkü
Gerçekten gitmeyi tüm kalbimle isterim O Mescidi Aksa'yı görmeyi
Filistin'in başkenti Kudüs'e gitmeyi isterim inançlarım gereği.
Yüreğim kaldırmaz sanırım o manzarayı yakından görmeyi
Çile yolunu görmek isterdim. Hz. İsa sabah dokuzda çarmıha gerilmiş öğleden sonra 3 te ölmüş çarmıhı kendi taşımış sırtında o yol boyunca
Turizm amaçlı istemem. Eski yapitli şehirleri sevmiyorum. Arap coğrafyası ve insanı hiç içimi açmıyor.
Gerçekten çok isterdim inşallah nasip olur oraları da görmek
Kudüse gitmek isterdim filistin zerre umurum da değil
planlarımın arasında var
Çok isterdim hayalim gibi bişey
isterdim en çok istediğim bir şey
İstemez, Türkiye sınır ötesi operasyon yaparken kinayanlar arasındaydı bunlar
Cok isterdimmmmm♡♡♡♡♡♡♡♡
İsterim hayalim
Evet isterdim
Filistin inşallah özgür olacaksin
Kudüs İsrail'indir açık ve net.
Aman yok almayayım bomboş yer