Benim bir aralar eegenlikte öyle mizah içeren tişörtler ve sweatler giydiğim oluyordu. Birinde rakı in coke out yazardı. Boş kola şişesi dolu yeni rakı şişesi fjjfkfk. Birinde ön tarafında beni beğendiysen arkamdan bak yazıyordu. Arkasında baktı salak yazıyordu. Fnjrjrn pek iyi zamanlar değildi yani
Ya Trafo, böyle TShirtler sadece tatil de mi giyilir? Valla yazın ben elbise etek tarzı şeyler tercih ediyorum :D tatil de bile bakımlı olunmalı. Sen zaten yılın 12 ay’ı tatil modundasın
Haha, ben yurtdışında eğlencenin dibine vururum ama Antalya'da pek gitmem. Neden bilmiyorum ama burda sevmiyorum evden çıkmayi. İşten direk eve geçerim 😂
O animatörler bi sene “Dilara, sensiz olmaz Dilara” ne küfür ettirdiler kendilerine :D Almanlar Ruslar anlamıyor zaten iki tıngırtıya göbek atıyorlar 😃 Başka şarkı kalmamıştı sanki.. ama var ya çok çakal o animatörler 😃 sen olma boşver
Türkiye de hem eğlenceli hem can sıkıcı olur tepki çeker ama bayağı esprili insanlar da olur tepkilerini merak ederdim ama öbürleri ile uğraşmak istermiydim bilemem