Tatil & Seyahat Güzeller güzeli karımla yaz tatilinde nereye gitmeliyiz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eşimle ilk yaz tatilimizi nerede yapmalıyız? Denizi güzel, eğlencesi bol. Küçük tatil beldesi önerin. Güzeller güzeli karımla yaz tatilinde nereye gitmeliyiz? Cevapla Tatil Soruları Deniz Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ᴊ4ꜰ__ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tatil ne biri anlatabilir mi soruya cevap verebilirim belki 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eşini orda yanlız bırakma 0 62 Yorumla Soran +1 yıl Nerede Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tatil bölgesinde.. tek bırakma onu Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orada herkes kaslı yakışıklı ve capkinliga gelen kişiler.. ikna edebilirler havuzun içinde falan Yorumla Soran +1 yıl Neye ikna edecekler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buluşmaya biseyler içmeye ya da tenha yerlerde gezmeye. O yüzden tek bırakma Yorumla Soran +1 yıl Yok ya benim eşim öyle biri değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimse öyle değil ama o an meraktan denemek isteyecektir Yorumla Soran +1 yıl Yok olmaz ben eşime güvenirim o o kadar saf değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dediğim gibi meraktan yapabilir. Tatil kaçamağı Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum. Fazla meraklı değil. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O anın atmosferi ve üzeri çıplak erkekler kafasını karıştıracak Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bu kadar eminsiniz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her tatil bölgesinde olur böyle şeyler. Yaşanıyor yani Yorumla Soran +1 yıl Herkeste olmaz o eşim öyle şeylere çok uzak alakasız birisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olursa peki? Yorumla Soran +1 yıl Olmaz işte. Biz Avşa adasına gideceğiz galiba. Orda da olur mu öyle şeyler? Bence orada olmaz sonuçta ordakiler hep yerli turistler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olursa kızar mısın ki Yorumla Soran +1 yıl Ne olursa? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakınlaşma Yorumla Soran +1 yıl Olmaz öyle şey bu boşanma sebebi olacak bi şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimisi hoşlanır kimisi kızar Yorumla Soran +1 yıl Avşa adasında da oluyor mu öyle şeyler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her yerde olur. Ordada olur Yorumla Soran +1 yıl Ama ordaki herkes yerli turistler hiç yabancı yok ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yerli daha kötü yani ikiside Türkçe konuşarak anlaşacak. Yanlız bırakmadığın sürece sorun yok Yorumla Soran +1 yıl Yalnız bırakıp nereye gidecem ki zaten. Ama yalnız kalsa bile eşim hayatta beni aldatmaz. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapsa bile bikere o da meraktan Yorumla Soran +1 yıl Yapmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok mu güzel Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nesi mesela Yorumla Soran +1 yıl Güzel işte detaya gerek yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm tahmin ettim Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fiziğini Yorumla Soran +1 yıl Avşa adası hakkında bilginiz var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbullu çapkın erkek çok. Evli düşürmek için oradalar Yorumla Soran +1 yıl Evli mi? Neden evli? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hem yasak hemde zevkli olduğu için Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakire değil yani Yorumla Soran +1 yıl Her kadın ikna olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Meraktan bikere yapabilir Yorumla Soran +1 yıl Benim eşim yapmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaparken görsen tepkin ne olurdu Yorumla Soran +1 yıl Saçmalama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tepkin ne olurdu? Yorumla Soran +1 yıl Öyle bi şey olması imkansız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olursa ne hissedersin Yorumla Soran +1 yıl Olamaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olursa izlermisjn Yorumla Soran +1 yıl Saçma şeyler sorma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama çok güzel diyorsun. Etkiler karşıdaki kişiyi.. hele birde bikini giyerse Yorumla Soran +1 yıl Karşıdaki etkilenir eşim etkilenmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle bir etkilenir ki Yorumla Soran +1 yıl Nasıl? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir bakışa kanar ve odaya gider onunla Yorumla Soran +1 yıl Olmaz öyle şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fiziği nasıl ki Yorumla Soran +1 yıl Sana ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben tshmin ediyorum Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 752 cevap paylaştı. korona var... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tatil ne biri anlatabilir mi soruya cevap verebilirim belki
Eşini orda yanlız bırakma
Nerede
Tatil bölgesinde.. tek bırakma onu
Neden?
Orada herkes kaslı yakışıklı ve capkinliga gelen kişiler.. ikna edebilirler havuzun içinde falan
Neye ikna edecekler
Buluşmaya biseyler içmeye ya da tenha yerlerde gezmeye. O yüzden tek bırakma
Yok ya benim eşim öyle biri değil
Kimse öyle değil ama o an meraktan denemek isteyecektir
Yok olmaz ben eşime güvenirim o o kadar saf değil
Dediğim gibi meraktan yapabilir. Tatil kaçamağı
Sanmıyorum. Fazla meraklı değil.
O anın atmosferi ve üzeri çıplak erkekler kafasını karıştıracak
Nasıl bu kadar eminsiniz?
Her tatil bölgesinde olur böyle şeyler. Yaşanıyor yani
Herkeste olmaz o eşim öyle şeylere çok uzak alakasız birisi
Olursa peki?
Olmaz işte. Biz Avşa adasına gideceğiz galiba. Orda da olur mu öyle şeyler? Bence orada olmaz sonuçta ordakiler hep yerli turistler
Olursa kızar mısın ki
Ne olursa?
Yakınlaşma
Olmaz öyle şey bu boşanma sebebi olacak bi şey
Kimisi hoşlanır kimisi kızar
Avşa adasında da oluyor mu öyle şeyler
Her yerde olur. Ordada olur
Ama ordaki herkes yerli turistler hiç yabancı yok ki
Yerli daha kötü yani ikiside Türkçe konuşarak anlaşacak. Yanlız bırakmadığın sürece sorun yok
Yalnız bırakıp nereye gidecem ki zaten. Ama yalnız kalsa bile eşim hayatta beni aldatmaz.
Yapsa bile bikere o da meraktan
Yapmaz
Çok mu güzel
Evet
Nesi mesela
Güzel işte detaya gerek yok
Hmm tahmin ettim
Neyi
Fiziğini
Avşa adası hakkında bilginiz var mı
İstanbullu çapkın erkek çok. Evli düşürmek için oradalar
Evli mi? Neden evli?