Tatil & Seyahat İstanbul'da kız kıza gidilebilecek yerler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bayram sonrası için kız arkadaşımla biraz İstanbul 'u gezmek istiyoruz pek bilinmedik ama görünmesi gereken güzel yerler var mı Güncellemeler+1 yıl bu arada ben de İstanbul'da yaşıyorum çoğu yeri biliyorum pek bilinmedik yerler İstanbul'da kız kıza gidilebilecek yerler? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
vipteknelog34tr Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Beykoz ilçesine gelin kesin. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl karşıda kalıyor biraz uzak ama olabilir aslında Yorumla vipteknelog34tr +1 yıl Sahil havası, 10dk vapur ile Sarıyer, Emirhan turu doğa ile iç içe tavsiyeden öte dediğim :) Yorumla vipteknelog34tr +1 yıl *emirgan Yorumla Soran +1 yıl sarıyer burnumun dibi zaten evet emirgan falan baya iyi Yorumla
deepend0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Beyoğlu 0 11 Yorumla Soran +1 yıl çok kendini bilmez dolu Yorumla deepend0 +1 yıl Nasil yani¿Ben bi defa gitmsitim Yorumla deepend0 +1 yıl İyiydi baya yani 😐 Yorumla Soran +1 yıl çok serseri var oralarda, bana çok yakın bir yer her gittiğimde illa takılan oluyor Yorumla deepend0 +1 yıl Aaayy😬o zman Kadıköy taraflarını öneririm Yorumla Soran +1 yıl üsküdar-kadıköy'de her adımımda önümü bir çingen kesiyor😄🤦♀️ Yorumla deepend0 +1 yıl Hrvdjdjdj Ataşehir 😳😐😐¿ Yorumla deepend0 +1 yıl Ama orda gezilecek bi yer var mıdır ki Yorumla Soran +1 yıl ataşehire hiç gelmedim bak Yorumla deepend0 +1 yıl İnternet den bi bak bence ben de hatirlamiyom hiç😄😐 Yorumla Soran +1 yıl bakayım bi sağ ol😆 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İstanbullu değilim hiç bir yerini bilmem
Beykoz ilçesine gelin kesin.
karşıda kalıyor biraz uzak ama olabilir aslında
Sahil havası, 10dk vapur ile Sarıyer, Emirhan turu doğa ile iç içe tavsiyeden öte dediğim :)
*emirgan
sarıyer burnumun dibi zaten evet emirgan falan baya iyi
Beyoğlu
çok kendini bilmez dolu
Nasil yani¿Ben bi defa gitmsitim
İyiydi baya yani 😐
çok serseri var oralarda, bana çok yakın bir yer her gittiğimde illa takılan oluyor
Aaayy😬o zman Kadıköy taraflarını öneririm
üsküdar-kadıköy'de her adımımda önümü bir çingen kesiyor😄🤦♀️
Hrvdjdjdj Ataşehir 😳😐😐¿
Ama orda gezilecek bi yer var mıdır ki
ataşehire hiç gelmedim bak
İnternet den bi bak bence ben de hatirlamiyom hiç😄😐
bakayım bi sağ ol😆
Bilmiyorum🤷🏻♀️
Pavyonn