Bir kere ben tartıştım adamın biriyle 😬yaklaşık 9 yaşında çocuğu var nasıl bağırarak konuşuyor, gülüyor çocuk. Ne annesi ne babası bir kere sus ya da sessiz konuş demiyor. Hayır birde uzun yol, dayanmak mümkün değil. Arkama döndüm "çocuk biraz sessiz konuşabilir mi" gayet kibar bir sesle. Anam adam bana bir bağırmaya başladı 😳"dön önüne kadın ayağa kaldırma çocuk o laftan mı anlar" oo daha neler. "Kalk bakayım nolacak. Bak bende kide çocuk kucağımda uyuyor. Sen bir kere sessiz ol demedin ki çocuk sussun" dedim. Neyseki o tartışmadan sonra çocuk bir kere bile sesini çıkarmadı. Demek ki uyarmak gerekiyormuş.
Genelde uzaklaşmayı tercih ederim böyle durumlarda. Bayadır Türkiyede otobüslere binmemiştim, şimdi nostalji oldu bu görüntü hahhahah. Hep kulaklıkla camdan dışarı baktığım için çoğu zaman olayları kaçırıyorum.. ki böylesi en iyisi bence akıl sağlığını korumak için sjdsjjd
Müziğime karışan sesleri fark ettiğimde kulaklığımı çıkarıp etrafta olup bitene kulak asarım biraz da olsun anlamaya çalışırım neler oluyor diye daha sonra ilgim bitince kulaklığımı takıp müziğin sesini biraz daha açarak yolculuğa devam ederim.
ben hep ayıran kişi oldum hayatım boyunca yorumlarda herkes resmen ayırmam izlerim falan demiş artık bende öyle olucam. sanırım benim yaptığım şey çok saçmaymış ve tehlikeliymiş