Böyle tatil olur mu ki :)

Deniz tatili yapmazdım
Ya yüzerdi ya boşardım
Ben giderdim, o kıyıda beklerdi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bunu aşması konusunda yardım etmeye çalışırdım. Gerekirse yüzmeyi de öğretirdim. Ama illa denize gidilecek diye de bir şey yok. En azından senede bir gidilmezse de olmaz. Bir yolu bulunmalı.
Selam💫
Küçüklüğümden beri denizle içli dışlı olmuşumdur, gelecekteki eşim boğulma korkusu yaşarsa korkusunu yenmesi için yardımcı olup teşvik ederim. 🙄
Deniz tatili sevmiyorum ama böyle bir durumda kalmış olsaydım eğer beraber daha rahat tatil yapacağımız bir tatil yeri seçerdim.
Rica ederim :) 🌼
Ben yüzerim yine de otursun izlesin 😀
Cevap
31Cevap
olabilir yüzme korkusu normal birşey aşmaya calısrdık
Ona yardımcı olup bu karkusunu yenmesinde yanında olmaya çalışırdım. Olmuyorsa da zorlamazdım. Eğer eşimse benim için doğru insan demektir, bu yüzden tatilin ya da denizin bir onemi kalmaz benim için. Birlikte eğlenebileceğimiz aktiviteler ya da tatuller seçerdim 🌿🏹
Tabikide değiştirirdim, suya girme ve boğulma korkusu varken niçin deniz tatili yapayım, manzarası güzel ormanlık bir yer tercih ederdim, veya içme gibi bir yerde olabilir.
Ona yüzmeyi öğretirdim boyunun geçmeyen bir suda. sonra can yeleğiyle denizde yüzerdi benimle korkmasına gerek yok :D
Kıyısı sığ olan bir tatil yeri seçer, eşimin boğulma korkusunu yenmesine yardım etmeye çalışırdım, hatta olaya havuzda başlardım.
Kiyida oynardim onunla neden degistireyim o degistirmek istemedigi surece?
Profesyonel sporcu degiliz zaten iki kulac sallasak kafi.
Onun bu korkularını ciddiye alırdım,, ve bunun çözümü için elimden gelen her şeyi her desteği yapardım , bu korkusunu yenmesini sağlamak icin
Deniz tatili yapmazdım en basiti huzursuz bir tatili hiç kimse istemez ve benimle olan rahat etmeli.
Ilk önce terapi almasını sağlarım. Korkusunu yenmek için yardımcı olurum
ikimizin keyif alacağı bir tatil olmalıDegistirirdim
Değiştirirdim ztn bende yüzmüyorum ne gerek var deniz tatiline 😂😂
Ben denize girerim, o kıyıde bekler. Yapacak bişey yok.
Kendi nasıl isterse öyle yapardı, ben yüzerim.
Eşimin korkusu var diye ben de mi girmiyim yani.
Ben zaten denizi pek sevmediğim için havuzda yüzmeyi sevdiğim için değistirirdim
Tatilde birlikte bir şeyler yapmadıktan sonra o tatile tatil demem
belki daha kültürel bir seyahat olurdu fakat denizsiz olmaz o kıyıda bekler hahahaha.
Plajda güneşlensin, ayaklarını denize soksun falan...
Yüzme biiyor diye deniz tatili yapamayacakmıyız yani böyle bir kural yok bence
Eşim beni takip eder. Onun korkularını yenmesine yardımcı olur, gücümden güç katarım..
Erkeklerde ya yüzerdi ya boşardım olmamması ama kızların %27 si bunu demesi öfmdkfndKızlar çözüm odaklıdır
Bende yüzme bilmiyorum yüzen biriylede olmam herhalde 😂
onun boğulma korkusundan kurtulması için elimizden geleni yapardık tatile gidilir tabi neden gidilmesin ki sadece her tatile gittiğinde denize girmek zorunda değilsin
Tatil planımızı değiştirirdim sonuçta onunla birlikte eğlenicem..
Deniz tatili yapmazdım diyenler sallamasin ya Allah için denizsiz tatil mi olur bence yalan söylüyorlar 😂
onunla eğlenemedikten sonra denizde yüzüne su atmadıktan sonra ne anlamı var denizli tatlin der kamp yapardım
Yapmazdım Denizli tatili onun yerine ikimizin de eylenecegi bi yer seçerdim
Illa yüzmesine gerek yok ama bunu beraber atlatırdık. Korkusunu yenmesini sağlardım.
denizsiz de tatil olmaz ki korkusunu birlikte yenerdik hiç istemiyosa programı ortak zevklere göre ayarlardk
sisme kolluk takardim yuzerdi
ben giderim o kıyıda bekler
Yüzmeyi öğretsem olmuyor mu...
Ben giderdim, o kıyıda beklerdİ.
Bende var mesela korku yüzemiyorum korkum var a yı seçmesini isterdim
Değiştirirdim. Çünkü ben de sevmem.
Korkusunu yenmesi için yardımcı olurdum
ben açık büfedeyim o naaparsa yapsın
Deniz tatili yapmazdım , o yoksa ben de yok
Eşimle nasıl mutlu olacaksa orada yaparım
Benimde başka bir istediğimi o yapardı sonuçta
Korkunun ecele faydası yok deyip tatile devam