- https://www.dailymotion.com/video/k7wmFD7qnwd9dawOwNb50 Yorumla
Merhabalar..
Çiğdemi, boyozu ve nevi şahsına münhasır daha birçok özelliği ile “Ben farklıyım” diyor İzmir. Neşesi, keyfi, sıcaklığı ile başka bir atmosfer var bu şehirde. Ezeli futbol kavgaları bile bu şehirde insana sempatik geliyor.
İzmir’i baştan başa gezmek için epey bir vakit harcamak gerek çünkü her köşesinden tarih, medeniyet ve doğal güzellikler fışkırıyor.İzmir Merkezde Gezilecek Yerler;
1) Tarihi Kemeraltı Çarşısı
2) Smyrna Antik Kenti
3) İzmir Saat Kulesi
4) Kadifekale
5) Tarihi Asansör
6) Alsancak Sevgi Yolu
7) Kıbrıs Şehitleri Caddesi
8) Kordon Boyu
9) İzmir Arkeoloji Müzesi
10) St. Polycarp Kilisesi
11) İnciraltıİzmir Çevresinde Gezilecek Yerler
1) Efes Antik Kenti
2) Yedi Uyuyanlar Mağarası
3) Meryem Ana Evi
4) Selçuk Kalesi
5) Şirince Köyü
6) Pitane Antik Kenti
7) Allianoi Antik Kenti
8) Nebiler Şelalesi
9) Bozdağ Kayak Merkezi
10) Gölcük Yaylası
11) Karaburun Yarımadası
12) İzmir Kuş Cenneti
13) Homeros Vadisi
14) Karagöl
15) Foça Plajı
16) Çeşme Yarımadası
17) Urla
18) Seferihisar
19) Tire00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- +1 yıl
İzmir merkezinde Kemeraltı güzel bir yer gerçekten ama Araban varsa BİRGİ köyüne git derim. Şirince ye git derim
00 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yaza tek başıma İzmir'i gezmeyi planlıyorum. Öncelikle Tarihi Asansör, Kordonboyu, Karşıyaka ve Konak Meydanı'nı gezmeyi düşünüyorum. Uzak yerler (Efes gibi) bana göre değil. Başka gezilecek yerleri İzmirli KScan'lar önerebilir.
00 YorumlaDağları, köyleri, vadileri, tarihi eserleri mimarileri barındıran koca bir şehirde ne diye herkes konağı öneriyor bu insanlara anlamış değilim sözüm burada yaşayanlara sadece alsancak göztepe arası mekik mi dokuyorsunuz gece hayatı biraz daha aktif diye
00 YorumlaBen geçtiğimiz eylül ayında İzmir'de idim u da benim teyzemin görümcesiyle ben İzmir'e gelecektim teyzemin görümcesi Erkek arkadaşımı çağırdı onunla gezmeye başladık Alsancak'a gittik feribota bindik karşıya geçtik Ondan sonra benim kafa attı dedim Sen sevgilinle mi buluşmaya geldin yoksa beni mi gezdirmeye aradım teyzem dedim Senin görümcen böyle böyle yaptı ben geliyorum diye ağzına sıçtılar kızım o yüzden çok gezemedim ama Alsancak güzeldi
00 Yorumla- +1 yıl
İzmire gittiğim zaman sevgilimin evine giderim , o yeter bana , dünyanın en güzel manzarası♥
@minnosumbne Dünya'm ♥12 Yorumla- +1 yıl
Gel bana her gece senn ❤
- +1 yıl
@Minnoşumbne Gelirim sana her gün her gece ♥
Izmirin her yerini gezmek lazimdir yazin mi gidicen? Ona gore yorum yapayim🙈
20 Yorumlaİzmir içinde gidilicek yerler kordon, saat kulesi vs yerler ama araçla gidilicek yerler çeşme, efes antik kent, şirince köyü gibi yerler
00 Yorumla- +1 yıl
Kordon, asansör, konak, kemeraltı.
00 Yorumla - +1 yıl
Askerliğe gittim izmire fazl gezmedim
00 Yorumla - +1 yıl
Kordon
10 Yorumla İzmir de yaşamak istiyorummm
00 Yorumla- +1 yıl
Heryeri
00 Yorumla - +1 yıl
Kordona gittim bitek
01 Yorumla