Tatil & Seyahat ☺️ yaşadığınız iller ve plakaları nelerdir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor ☺️ yaşadığınız iller ve plakaları nelerdir? Güncellemeler+1 yıl Güncel 1 Güncellemeler+1 yıl Güncel ☺️ yaşadığınız iller ve plakaları nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 361 cevap paylaştı. 34 İstanbul 😊 1 51 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul candır ☺️ Yorumla hayalmee +1 yıl Evet güzel şehir Yorumla Soran +1 yıl Aynen en çok sevdiğim yerleri Kadıköy’e ve eminönü Yorumla hayalmee +1 yıl Eminönüne çok gittim ama Kadıköy'e hiç gitmedim Yorumla Soran +1 yıl Kadıköy’ güzel yer sahilde kafanı dinlemek için. Bire bir Yorumla hayalmee +1 yıl Öyledir muhakkak ama nasip bakalım Yorumla Soran +1 yıl ☺️ aynen pek gezmeyi seven biri değil gibisn Sanırm Yorumla hayalmee +1 yıl Gezmeyi severim Yorumla Soran +1 yıl Hımm ne güzel ☺️ Peki İstanbul’da en çok gezdn yerler Yorumla hayalmee +1 yıl En çok Eminönüne yolum düşüyor sonra Eyüp Sultan Yorumla Soran +1 yıl Hım güzel yerler peki şehir dışı gezdn mi hic Yorumla hayalmee +1 yıl Evet gezdim bi kaç şehir Yorumla Soran +1 yıl Hımm hangileri mesela Yorumla hayalmee +1 yıl Edirne Bursa İzmir Konya Bilecik Ankara Erzurum Yorumla Soran +1 yıl Hımm baya güzel yerler gezmişsin zevkli birisn kesn peki meslek var mı Yorumla hayalmee +1 yıl Hayır yok çalışmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Hım😁 ondan rahat geziyorsun oh Yorumla hayalmee +1 yıl Geziyordum bir zamanlar Yorumla Soran +1 yıl Yani ☺️Boş vakit olunca gezmek güzel peki tatiller? Yorumla hayalmee +1 yıl Tatil olarak günü birlik şehir turları işte ve ya memleket havası deniz kum güneş bilmem Yorumla Soran +1 yıl Hımm Bodrum vs güzel yerler ben şahsen geldm tavsiye ederm memelekt senin nere Yorumla hayalmee +1 yıl Liste yapacak olursam bodrum en son da yer alır Yorumla Soran +1 yıl Hımm neden bodrumu sevmiyor musun Yorumla hayalmee +1 yıl Hiç gitmedim gitmesem de olur bence Yorumla Soran +1 yıl Ya bence gelsen gitmezsen bidaha huzurlu yer Yorumla hayalmee +1 yıl Bilmiyorum benim yaşayacağım yer değil tesettürlüyüm Yorumla Soran +1 yıl Tabi ama tesettürlü olman niye engel olsn ki sen kendini biliyorsn sonuçta ama sende haklısn bu taraflar tuaf peki İstanbul da hangi semt de yasyn Yorumla hayalmee +1 yıl Avrupa yakasında Yorumla Soran +1 yıl Hım o zaman Esenyurt ya da Beylikdüzü Yorumla hayalmee +1 yıl Hayır bayağı uzak kalıyor Yorumla Soran +1 yıl Hım o Mecidiyeköy mü ya da Sultangazi mi Yorumla hayalmee +1 yıl Sultangazi biraz daha yakın gaziosmanpaşa Yorumla Soran +1 yıl Hım orasında kiralar pahalı değil mi Yorumla hayalmee +1 yıl Hayat pahalı Yorumla Soran +1 yıl Aynen ama senin oralar kaç tam olarak Yorumla hayalmee +1 yıl 1.200 1500 1800 arası Yorumla Soran +1 yıl Masallah 😅ev alsam daha ucuza gelir 1+1 bile mi Yorumla hayalmee +1 yıl O kadarını bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Senin ev kaç oda Yorumla hayalmee +1 yıl 2+1 benim ev Yorumla Soran +1 yıl Kaç kira Yorumla hayalmee +1 yıl 900 😊 Yorumla Soran +1 yıl 😊masallah iyimşş bana da bul 🤓o kadar ucuz varsa Yorumla hayalmee +1 yıl Artık yok sanırım Yorumla Soran +1 yıl Aklında bulusun olmz mı takip atcm sna takp etsn de olunca bana yazsn ucuza ev yk koca şehir de Yorumla hayalmee +1 yıl Evet yok 1200 şu an en ucuzu ya da 1000 Yorumla Soran +1 yıl Anladım da olursa diye ddm attım şimdi takip Yorumla hayalmee +1 yıl Peki aklım da bulunsun o zaman Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim takip attm sende at bulursn söyle bana lütfen 😊 Yorumla hayalmee +1 yıl Peki Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim bekliyorum takpi Yorumla
çileklimantı Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl 34.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ☺️ İstanbul dünyanın kalbi sonuçta Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 44 diyeyim sen anla ☺️😍 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Malatya 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ☺️☺️ Yorumla Soran +1 yıl ☺️güzel yer Kays’ı şehri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aynen güzel bekleriz bir gün 😅 Yorumla Soran +1 yıl 😁😁 gelirm de gezdiren olmayınca napcm tek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben gezdiirirm 😅 Yorumla Soran +1 yıl 😁 olurda gizli üyesn iletişim olmayınca nasıl görüşcez Malatya’ya gelince Yorumla Soran +1 yıl :) istersen nick paylaşım yaz Yorumla
sarııkızzz Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl 73 . 0 11 Yorumla Soran +1 yıl 73 nerenin tamam olarak hatırlayamadım Yorumla sarııkızzz +1 yıl Şırnak aga Yorumla Soran +1 yıl Hımm iyimşş bende Hakkâri de görev yaptım Yorumla sarııkızzz +1 yıl Evt 👍🏻😊 Yorumla Soran +1 yıl ☺️ güzel şırnak da mı yaşıyorsun Yorumla sarııkızzz +1 yıl Evt Şırnak'ta yaşyrm Yorumla Soran +1 yıl Hmm iyimiş 😁 tkp attm sana Yorumla sarııkızzz +1 yıl Gördüm Yorumla Soran +1 yıl :) kabul edersn belki Yorumla sarııkızzz +1 yıl Ettim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla
Kızlar Ne Diyor
34 İstanbul 😊
İstanbul candır ☺️
Evet güzel şehir
Aynen en çok sevdiğim yerleri Kadıköy’e ve eminönü
Eminönüne çok gittim ama Kadıköy'e hiç gitmedim
Kadıköy’ güzel yer sahilde kafanı dinlemek için. Bire bir
Öyledir muhakkak ama nasip bakalım
☺️ aynen pek gezmeyi seven biri değil gibisn Sanırm
Gezmeyi severim
Hımm ne güzel ☺️ Peki İstanbul’da en çok gezdn yerler
En çok Eminönüne yolum düşüyor sonra Eyüp Sultan
Hım güzel yerler peki şehir dışı gezdn mi hic
Evet gezdim bi kaç şehir
Hımm hangileri mesela
Edirne Bursa İzmir Konya Bilecik Ankara Erzurum
Hımm baya güzel yerler gezmişsin zevkli birisn kesn peki meslek var mı
Hayır yok çalışmıyorum
Hım😁 ondan rahat geziyorsun oh
Geziyordum bir zamanlar
Yani ☺️Boş vakit olunca gezmek güzel peki tatiller?
Tatil olarak günü birlik şehir turları işte ve ya memleket havası deniz kum güneş bilmem
Hımm Bodrum vs güzel yerler ben şahsen geldm tavsiye ederm memelekt senin nere
Liste yapacak olursam bodrum en son da yer alır
Hımm neden bodrumu sevmiyor musun
Hiç gitmedim gitmesem de olur bence
Ya bence gelsen gitmezsen bidaha huzurlu yer
Bilmiyorum benim yaşayacağım yer değil tesettürlüyüm
Tabi ama tesettürlü olman niye engel olsn ki sen kendini biliyorsn sonuçta ama sende haklısn bu taraflar tuaf peki İstanbul da hangi semt de yasyn
Avrupa yakasında
Hım o zaman Esenyurt ya da Beylikdüzü
Hayır bayağı uzak kalıyor
Hım o Mecidiyeköy mü ya da Sultangazi mi
Sultangazi biraz daha yakın gaziosmanpaşa
Hım orasında kiralar pahalı değil mi
Hayat pahalı
Aynen ama senin oralar kaç tam olarak
1.200 1500 1800 arası
Masallah 😅ev alsam daha ucuza gelir 1+1 bile mi
O kadarını bilmiyorum
Senin ev kaç oda
2+1 benim ev
Kaç kira
900 😊
😊masallah iyimşş bana da bul 🤓o kadar ucuz varsa
Artık yok sanırım
Aklında bulusun olmz mı takip atcm sna takp etsn de olunca bana yazsn ucuza ev yk koca şehir de
Evet yok 1200 şu an en ucuzu ya da 1000
Anladım da olursa diye ddm attım şimdi takip
Peki aklım da bulunsun o zaman
Teşekkür ederim takip attm sende at bulursn söyle bana lütfen 😊
Peki
Teşekkür ederim bekliyorum takpi
34..
☺️ İstanbul dünyanın kalbi sonuçta
44 diyeyim sen anla ☺️😍
Malatya 😁
☺️☺️
☺️güzel yer Kays’ı şehri