Valla laf olsun diye değil anlatamazsın canını yediğim şehrini sadece yaşayınca anlarsın.. asabi dolmuşcular, sonradan görme insanlar, iyi niyetli eski rejenerasyon insanlar, Allahsız taksiciler, harikalar diyarı... her şey var her şey
... demek ki gerçek bir ankaralı tanımamışsınız azizim. Sizin bahsettiğiniz insanlar 1970 lerden sonra göç dalgalarıyla gelmiş insanlar. Aslında yazdıklarınızın tam tersidir ankaralılar. Ha şu konuda katılabilirim evet biraz resmiyet var. Hani bir diyarbakır samimiyeti sıcakkanlılığı ve misafir perverliği göremezsiniz. Orasına sözüm yok azizim.
yanlışsın azizim 😁 Benim erkek arkadaşım saf Ankaralıydı ve tam da dediğim özellikler vardı Pek olumlu izlenimi yok.. orada Ankaralı olmayanların karakteri çok iyi, ama Ankara 'lılar sertler
O zaman sizin dediğinize göre "ben patolojik" oluyorum. Ama bir ya da bir kaç kişiden bu kanıya varnanız üzücü azizim.
Ha benimde eski sevgilim Malatyalıydı ve tam anlamıyla "eyşandı". Ha malatyadan bir dönem tiksinmedim mi evet. Ama hala iyi malatyalıların olduğuna dair ümitlerim mevcuttur 😂