Arkadaşlar bu yaz Muğla tarafına tatile gitmek istiyorum. Önerebileceğiniz ekonomik pansiyon apart tarzi mekanlar var mi?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
tam olarak nereye gitmek istiyorsun? ilçe olarak?
15 Yorumla- +1 yıl
Egeye hiç gitmedim. İlk olacak nasipse. Otobüsle gideceğim aracım yok. Benim için ekonomik olması ve yürüyüş ya da minibüs gibi ulaşım seçenekleriyle belli bi koya, sahile bağlı kalmadan kesfedebilecegim güzergahları olan bir yer olmali
- +1 yıl
maalesef oyle bi sey yok cunku koylara anca minibusle falan gidebilirsin. sessiz sakin olsun diyorsan Akyada fena degildir fiyatlara gunluk 100tlden falan baslıyordu sanırım gecen sene bu sene ne olur bilmiyorum ama sezon cok kalabalık olacak gibi o yuzden erken davranmalısın patlıcaz bu sene cunku
- +1 yıl
Tesekkur ederim yorumun fikir verdi bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
14Cevap
https://beta.etstur.com/Yurtici-Otel
Selam
Etstur, hotels. com ya da benzeri sitelerden tatil tarihlerini girerek müsait tesislerin içinden aapratları bulabilirsiniz.
https://www.tatilsepeti.com/apart-oteller00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 631 cevap paylaştı. Hotels. com, sahibinden. com gibi sitelerden araştırma yapabilirsin. Ama en güzeli googla'a Datça, Marmaris, Bodrum (Nereye gideceksen) otel fırsatları yazarsan sana en uygun oteli çıkaraktır.
00 Yorumla- +1 yıl
Bodrumda yaşıyorum ve burayı şiddetle öneririm bodrumun merkez tarafları çok pahalı yerlerdir eğer bodrumda gümüşlüğe gelirseniz hem küçük bir yer hem de denizi havuzu eksik olmaz size gümüşlükte “Gümüşlük oteli” öneriyorum küçük köyümsü bir yer deniz hemen dibinizde havuzu var çok titiz bir yer barı olsun, kahvaltısı olsun insanları olsun çok iyi ve güler yüzlü.
02 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim. Otel çok güzel ve havuzlu barı da var diyorsunuz. Böyle bir yerin fiyati da iyi olur. Ben minimal bütçeyle ekonomik bir tatil yapmak istiyorum. Sagolun
- +1 yıl
Rica ederim. Fiyatlara baktım 300-400 arası 1 gecelik ve 1 kişilik illa dediğim otele yönelmeyin ben sadece en iyi oteli önerdim daha az bütçeye daha iyi yerlerde var araştırıp bakabilirsiniz :)
- +1 yıl
Airbnb uygulaması indir. Çok güzel Ve uygun fiyatlarla eşyalı kiralik daire bulabilirsin
10 Yorumla - +1 yıl
şu minik butiklere bak oralar ekonomik oluyor muğlada
10 Yorumla - +1 yıl
Fethiye tarafin da oludenize inerken yol uzetin de solda kaliyor. Uygun. Aracin vrsa iyidir
10 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 1,9b cevap paylaştı. Konuya hakim birisi olarak Muğlada tavsiyem Marmaris Armutalan bölgesindeki apart otellerdir.
Ama Muğla dışında da bir seçenek isterseniz Alanya ekonomik ve nitelikli bir seçim olur.01 Yorumla2 sene önce fethiyeye gittim çok harika ve sessiz bir mahallede kaldik ev kiraladik kalabalik olarak gidecekseniz ev mantıklı oteller bu sene gercekten çok pahali yani uygun fiyata biraz zor sahibinden uygulamasina bakmani tavsiye ederim
00 Yorumla- +1 yıl
Marmaris Milas MİÇO oteli dene derim denizi sakinliği süper
00 Yorumla - +1 yıl
Pandemiden önce gitmiştik ama hatırlamıyorum. Spontene gözle görerek tercih yapmıştık.
00 Yorumla Burdan sormak yerine ets vb yerlerden bak pansiyon uygun olur ama
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 316 cevap paylaştı. Bir Muğlalı olarak yardım ederim isterseniz
07 Yorumla- +1 yıl
Varsa kalacak yer öneriniz yazabilirsiniz
- +1 yıl
Çadır düşünmüyorum pansiyon apart olabilir
- +1 yıl
Ağustos olabilir. Var mi fiyat olarak bilginiz
- +1 yıl
Teşekkürler
En güzeli Marmaris , İçmeler ben yaşadım orda
00 Yorumla- +1 yıl
Burdura gel Burdura daha ucuzdur burdur
00 Yorumla - +1 yıl