Selam 👋🏻
Aranızda illa ki Ukrayna’ya giden olmuştur. Mayıs ayında Ukrayna’da hava durumu nasıl oluyor? Ve Ukrayna’nın neresine gittiniz? Kiev ve Lviv en çok tercih edilen yerleri sanırım.
bilgi verebilir misiniz gidenler, nereler gezilir, hava durumu nasıldır? 🌿
Aranızda illa ki Ukrayna’ya giden olmuştur. Mayıs ayında Ukrayna’da hava durumu nasıl oluyor? Ve Ukrayna’nın neresine gittiniz? Kiev ve Lviv en çok tercih edilen yerleri sanırım.
bilgi verebilir misiniz gidenler, nereler gezilir, hava durumu nasıldır? 🌿
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba @kartanesi53,
Ukrayna bahar aylarında güzel bir seyahat seçimidir.
Keyfini çıkarın. Mayıs ayında Ukrayna’da hava nasıl olur? Bundan birkaç yıl önce Nisan sonunda gitmiştim. Hava ılıman idi. Ama Kuzey’e çıktıkça giderek soğuduğunu biliyorum. Mayıs ayında da aynı havanın olacağını tahmin ediyorum. Siz Mayıs ayında seyahati planlıyorsanız, hem bahar hem de kış için hazırlıklı gidin. Oradan ciddi bir şekilde üşütüp gelme riski de vardır.
Kiev’de hayat Dinyeper Nehri’nin kıyılarında ve üstünde kurgulanmıştır. Dolayısı ile Kiev seyahatiniz bu çerçevede hayata geçecektir. En güzel turunuz Dinyeper Nehri üstünde bir tekne gezisi olacaktır. İlk gün hafif dinlenin ama ikinci gün bu turu mutlaka yapun.
Benim 1 haftalık Kiev gezimden aklımda kalanları biraz da rehberlerden araştırdım ve aşağıdaki listeyi hazırladım.
Khreshchatyk Caddesi’ni bütün mekanları ile boydan boya gezmeyi ihmal etmeyin. Aşağıdaki listede saraylar, parklar ve dini mekanlar vardır. Metro istasyonlarını da gezin. Her birisinde sanat eserlerini gözlemleyin.
Merhaba bilgiler için çok teşekkür ederim.
Lviv’e gitme kararı aldık ama sanırım savaş çıkma durumu varmış 😅 😔
Son gelişmelere göre Ukrayna gezimizi iptal edip Azerbaycan tatili yapmayı düşünüyoruz.
Umarım Ukrayna’da savaş gibi bir durum çıkmaz..