Almanya'da otobanda hız sınırı olmadığı için sürekli olmasa da uygun bulduğum noktalarda hız denemesi yapıyorum. İbrede en fazla 239 gördüm ve araba da yolda müsait olmasına rağmen dedim ki beni şöförlüğüm daha fazlasına izin vermiyor. Gazdan ayağımı çektim. Peki siz en fazla kaç km/saat hıza çıktınız? Ya da araç kullanmıyorsanız kaç km/sa hıza çıkan bir araçta bulundunuz?
Bugüne kadar en fazla yaptığınız hız kaç km/saatti?
Ben en fazla 170'i gördüm o da baska şehirden kursa yetişmem gerekiyordu o sebeple yüklendim gaza ama sevmiyorum 120'den sonrasını. Çok ekstrem yerlerde araç kullanırım korkmam ama hız olayı bana kontrolsüz geliyo ne kadar iyi araç kullansan da.
Hız olayının iyi araç kullanmakla alakası da yok bence. Teker patlayabilir, araç arıza çıkarabilir vs. Daha çok aracın mekaniği önemli. Ben iyi şoför değilim zaten. Kaza yapanların çoğu iyi şoför olduğunu iddia edenlerdir. Acemiler dikkat ettiği için kolay kolay kaza yapmaz. Yapsa da en fazla maddi hasarlı olur.
Genelde erkekler her konuyu cinselliğe çeker ama demek ki bayan da varmış. Napıyorsunuz yatakda hız yapmak için ilişkiyi 1 dk da yaşayıp bitiyor musunuz? Sizinkine hız yapmak değil erken boşalmak deniyor yalnız :)
En İyi Cevaplar