Tayland gece hayatı sınırsız eğlenceleri, kulüpleri, barları, sokak pazarları, ucuz fiyatları, içkileri ile geceleri hareketli olan tatil yerlerinin başında geliyor. Dünyanın dört bir yanından tropikal adaları görmek için turist akınına uğrayan ülke, aynı zamanda çılgın eğlenceleri ile çok meşhur. Özellikle Tayland’da başkent Bangkok, Phuket Adası, Pattaya Walking Street, Koh Phangan, Chiang Mai gibi şehirler gece hayatı bakımından gezilecek yerler arasında.. Bir çok Eğlence düşkününün tercih yerlerinden biri de Tayland..
Gece Hayatı ve Eğlence Turizmin de Taylandı tercih eder misiniz?
Gece hayatı ya da gece kulübü eğlencelerine hiç katılnadım. Sevmiyorum ve seveceğimi pek düşünmüyorum. Tayland ı bu açıdan ben de duydum. Sevenler için güzel bir yer olabilir ancak bana göre değil.
Tayland gezmek ve görsel kareler yakalamak için güzel bir yer. Yalnız gece hayatı denince gece kulübünden başka bir şey akla gelmiyor. Ülke her kesime ve her bütçeye cevap verebilecek potansiyele sahip. Adalarını dolaşmak ve dalış yapmak varken külüpler için pek zaman ayıracağımı düşünmüyorum açıkçası. Phuket 'e gitmenizi tavsiye ederim ama.. Ülkenin en güzel sahili burada çünkü..
Ben iş için gitmiştim gösteri için. Para birimi Baht`tır. Konaklama ücreti çok düşüktür. Türkiye den çok daha uzundur. Bir gecelik konaklama olsun olsun şimdi 50 TL. 1 TL kaç baht ediyor bakın google dan hessb edin. Eskiden 1 TL ye 5 baht alınıyordu. Siz hesap edin 😃
aslında tayland, daha çok doğa turizmi ile tanınması gereken ülkelerden biri lakin inanır mısın nerde fuhuş karteli var orda birçoğu da taylandlı değil bile ABD den gelmiş adam mekan açmış gece kulübü otelellerin birçoğu amerikan menşeli
Doğrudur. Benim fuhusla işim olmaz. Orada deniz, kültür, doğa ve masaj konusu ile ilgilenirim. Normal kızlarla tanışma imkani olursa da hayır demem tabi.