Merhabalar, Şimdi orası deniz herkes mayolu, bikinili diyebilirsiniz. Ancak bazı mayolar hani Jennifer Lopez tarzı, oldukça seksi😀 Peki, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Sevgilinizle gittiğiniz bir tatilde giydiği mayoya karışır mısınız?
Şimdik gelsin eksiler, linçler :) Ancak yazacağım...
Bir şeyi merak ediyorum kızlar. Ondan öncesinde mayo ile bikini aynı sayılır, sadece mayoda göbek kısmı ekstra kapalı, o kadar.
Sizin en hassas, en özel bölgelerinizi neden dışarda (deniz) herkese gösteriyorsunuz. Yabancı bir insan sadece sizi izlese yatak odanızda o halde, bağırır ve şikayetçi olursunuz. Ama o adamın görmek istediği açıklığı siz "deniz" adı altında kendiniz ona sunuyorsunuz.
Sizin en hassas ve özel bölgelerinizi sadece kocanız görmesi gerekirken (sevgiliniz bile değil!) neden herkese dışarda (deniz) gösteriyorsunuz? E nerde kaldı özel olma, özellik?
Bazı erkekler var; kocası değilim, sevgiliyiz, buna karışmam diyor. Emin olun o erkek sizinle ciddi düşünmüyor. Seven insan, sevdiğinin en hassas, en özel bölgelerini kıskanır. Net.
E herkes öyle, diyenler. Herkese göre mi sizin özel olma durumunuz? Elit plajlara bile gitseniz emin olun çaktırmadan hatta güneş gözlüğü takıp analiz ediyorlar vücudunuzun özel yerlerini. Bundan emin olun.
E haşema giyelim oldu olası, diyenler. Hayır, ne alaka? Bir uçta bikiniye yakın mayo (hatta bikini) diğer uç haşema. Arada pek çok alternatif var. Popoyu kapatan güzel kadın şortları var deniz için, göğüsü pek göstermeyen açık, rahat şeyler var. Hem de gayet rahat. Kandırmayın. Neden ki? Fiziği ve yüzü güzel olup böyle giyinen nice kız/kadın gördüm. Neden ya hep ya hiç kafası?
1940'lı yıllarda Fransız bir modacı bunu dünyaya pazarlıyor, akıllı kızlarımız da kapılıyor akıntıya. Neden kendinizi kandırıyorsunuz ve kendinizle yüzleşmiyorsunuz?
"Sadece sevgiliyiz" tarzında konuşan, "kocası değilim, olsaydım karışırdım" diyen erkek kusura bakmasın ciddi düşünmüyor, gönül eğlendiriyor. Net.
Bu yazdıklarım size baya garip gelebilir bu sitede ve bu zamanda. Çünkü insanlar daldan dala gönül eğlendirip sevgili yaptıkları için bunda fedakarlık yapacak, bu durumu anlayan ve gerçekten seven kız çok az. İmkansıza yakın. Şaşırmıyorum artık. Ama bu mesela özel ve düşünülmesi gereken bir şey. Umarım anlarsınız. Uzun oldu, buraya kadar okuduysanız ne mutlu. :)
Okudum😊 Görüşünde haklı olduğun taraflar var elbetteki ancak yanlış düşündüğün taraflar da var. Ben herkesin kapalı olsun açık olsun istediği ve mutlu olduğu gibi giyinmesi taraftarıyım. Herkes kendi seçimini kendisi yapmalı. İsteyen haşema giysin isteyen kapalı şortlu mayo isteyen açık mayo. Sapık olan erkek çarşaflı bir kadına bakıp fantazi üretebiliyor. Bence erkeklerin yetişme şartlarının düzenlenmesi gerekiyor. Ve şu konuda da haklısın. Sevgiliyken eşim değil diye umursamayan erkek ciddi düşünmüyordur.😊 Görüşün için teşekkürler😊
Evet, bakan her türlü bakıyor hatta hiçbir yerini görmese bile yüzü güzel diye sapıkça bön bön bakar erkek malesef, eğer içinde sapıklık var ise. Burada hemfikiriz.
Amacım yargılamak değil, haddim de değil. İsteyen elbet istediğini giyer, hesabı Allah sorar; kulları değil. Sadece şuna takılmıştım, hayatında bir erkek olan (sevgili/eş) kadın neden bu duruma biraz daha dikkat etmez ki, o erkeği hiç mi düşünmüyor, ilişkideki özel olmayı hiç mi düşünmüyor? Tabii erkek de bakmayacak bikinili kadınlara bunları isterken, aksi halde yanlış, tek taraflı olur.
Bana garip geliyor, bir kadının iç çamaşırı (sadece kumaş farkı var o da sudan dolayı) ile özel yerlerini sevdiği adam (koca) dışında herkese göstermesi dışarda (deniz) .
Ne diyeyim... Allah herkesin dengine göre hayırlısını nasip etsin. Elbet beni anlayan bir insan çıkar.
Seni anlıyorum merak etme😊 senin gibi düşünen çok kişi var. Sen nasıl düşüncene saygı gösterilmesini bekliyorsan ki haklısın, diğer düşünce tarzları da bunu bekliyor. Sen nasıl anlamıyorum bunu nasıl yapıyorlar, diyorsan diğerleri de senin düşünce tarzın için öyle düşünüyor. Farklılıklarımız renklerimizdir. Siyah-beyaz değil rengarenk bir dünya bize keyif verir. 😊 bu anlaşılmadığını ya da haksız olduğunu göstermez.
Tabiki de. Saygı herkese. :) Ancak bir duruma saygı göstermem o durumun garibime gittiğini belirtmeme veya "kendimce" doğru/yanlış olduğunu belirtmeme engel değil. Aynı şekilde bunun tam zıttına olabilir bana karşı. Bana saygı duyan bir insan benimle alakalı bir şeyi elbet eleştirebilir veya tam tersi ben de eleştirebilirim. Yeter ki saygı çerçevesinde olsun.
Farklılıklar güzeldir. A olacak ki B'nin; C olacak ki D'nin kıymeti bilinsin. Aksi halde herkes aynı olursa sıkıcı olur. :)
ya asla karışmam. eğer sevgiline güveniyorsan zaten ne gerek var böyle şeylere? ve aldatmak isteyen insan zaten istersen çuvalla gezdir yine yolunu bulur seni aldatır. Bakan da baksın istedikleri kadar baksınlar o benim sevgilim beni seviyor beni istiyor bakan insanları değil. O rahatça istediği şeyi giysin gezsin mutlu olsun özgüvenli olsun kendini güzel çekici seksi hissetmek onun da hakkı. Ha rahatsız eden olur falan onları ben hallederim zaten
Benim görüşlerime göre fazla açıksa karışabilirdim.. Mayo daha ne kadar açık olabilir demeyin şslxelcmeşxös
Çünkü erkekleri sadece erkekler bilir. Kıza bakarak erekte olurlar hatta ve hatta mastürbasyon bile yaparlar ama ruh duymaz. Ruhumun duymadığı kimsenin sevgilime bakarak 31 çekmesini istemem. Olay kısaca budur
Karışmak doğru bir yaklaşım değildir. Sadece bırak kendine yakışan neyse onu giysin ben öyle yapıyorum.. ne giyeceğini bazen ben alıyorum yakışır sana diye oda giyiyor sadece yakışmadı gerek tanga mayo yakışmayan neden giysin.. birde ortamına göre gelip İstanbul plajlarında tanga giyersen bakışları görürsün birde Antalya Bodrum plajlarında giy bakan olmaz yerine göre birazda
Benim gittigim tatilkoylerinde cogunluk tanga tarzı bikini ile denize giriyor. Bunların arasinda turkler de var. Ama Türk olduğunu belli etmiyorlar. Piyasa bu kadar genislemis. Bana uymaz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İstediğini giyebilir🙂 hatta bi iki tik fazlasıni bile isteyebilir🙈🙈