Baby moon nedir?
Babymoon aslında Amerika’da doğan bir seyahat türü. Kısaca “baby” ve “honeymoon” (balayı) kelimelerinin birleşiminden oluşuyor. Tam olarak hamileliğin balayı da diyebiliriz. Kadınların hamilelik sürecinin 2. trimesterı yani 4., 5. ve 6. aylarında gerçekleştirilen, çiftlerin baş başa romantik bir tatil yapması için oluşturulan bir fikir aslında.
Babymoon aslında Amerika’da doğan bir seyahat türü. Kısaca “baby” ve “honeymoon” (balayı) kelimelerinin birleşiminden oluşuyor. Tam olarak hamileliğin balayı da diyebiliriz. Kadınların hamilelik sürecinin 2. trimesterı yani 4., 5. ve 6. aylarında gerçekleştirilen, çiftlerin baş başa romantik bir tatil yapması için oluşturulan bir fikir aslında.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Merhaba @ersozmasal,
Bu sorunuza büyük bir saygı duyuyorum. Bu kavramları kullanmanızı sorgulamak gibi bir kabalık yapmaksızın, ben sorunuzu nasıl anladığımı size ifade etmek istiyorum.
“Eşimle birlikte hamileliğimin ikinci yarı dönemimde, yani 4-6 aylarında bir tatile çıkmak ve bunu kutlamak istiyoruz. Hamile olduğumu dikkate alarak bizim için en ideal tatil bölgelerini söyleyebilir misiniz?”
Memnuniyetle. Öncelikle sağlıklı bir doğum ve annesi, babası ile mutlu huzurlu bir ömür diliyorum. Bahtı açık olsun. İsmi ile yaşasın.
Ben öncelikle bu tatil nerelerde olmaz, onları yazayım.
Antalya’da olmaz. Çok kalabalık. Vıcık vıcık bir kent ve ola ki yazın gelecekseniz, aman, derim. Çok sıcak.
Muğla’ya da gitmenizi önermem. Hele Bodrum. Asla tavsiye etmem. Amacınız romantik, sakin, huzurlu bir tatil ise başka bir belde seçin.
Bence yaz aylarında romantik bir tatilin rotalarında şu beldeler olabilir. Bakın, Marmaris olur. Akyada da romantik bir tatil için idealdir. Mutlaka dikkate alın. Keza, Kaş ya da Kalkan da böyle güzel bir tatil için denemeye değer.
Mutlaka deniz olsun, demezseniz, Ormana seçeneğine bir bakın. Ah, unutmadan Peri Bacalarının arasında, Kapadokya’da da harika bir romantik tatil yapılır.
Karadeniz’de Abant’a da sıcak bakarım. Yani biraz daha geniş bir yelpazede, Karadeniz'de göl ya da deniz kıyılarında güzel evler, pansiyonlar olabilir.
Benim tavsiyelerim bunlar.
İyi tatiller.
@Adil Gürkan değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :)