Tatile gideceğiniz tarihler belli oldu ama nereye gideceksiniz? Benim daha önce görmediğim bir ülke/sehir olması yeterli. Sizin Tatil bölgesini seçim kriteriniz nedir?
Tatile gideceğiniz yere neye göre karar veriyorsunuz?
Ege olsun yeter. Yıllarca aynı yere de gidebilirim. Zaten gittiğim yerleri özlüyorum ve her yıl aynı yerleri görmek mutluluk veriyor bana. Özlem gideriyorum.
Haha, tamam sen mutevazisin anladık da, koca jet de yarım saatlik yol için kullanılmaz. Bari ver de biz gidelim bir yerlere. Mesela ben Acun gibi Londra'da öğle yemeğini yer, akşam üzeri Sicilya'da yüzer, akşam evine yatmaya gelebilirim. Yazık jete yaaaa😂😂
Öncelikle benimde gideceğim yerler daha önce gitmemiş olduğum yerler oluyor. Çok sevdiysem gidebilirim tekrardan ama 1 2 sene geçmesi gerekiyor üzerinden.
Neye göre karar verdiğime gelirsek eğer, öncelikle şehirlerdeki tarihi yapılar beni çekiyor. Gittiğimde pişman olmamam gereken yerlerde müze ve tarihi bir şeyler olması şart. Bazen de sırf kültür için gitmek istediklerim oluyor ama o aşamaya henüz gelemedim, daha sonraki seyahatlerimde. Plaj ve sadece turistlik olmadan ibaret şehirler beni çekmez.