Tatil & Seyahat Avcılar bağcılar yol? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Avcılardan bağcılara nasıl gidebilirim bide şirinevlerde inersem ordan dolmuşlar götürüyorlarmı? Güncellemeler+1 yıl Ehliyetim yok maalesef Avcılar bağcılar yol? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Bakırköy meydan ya da incirli köprüsünden Atış alanı Esenler minibüsü var ona binersen bağcılar köşede ineceksin. 1 0 Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Beylikduzundeyim. Ozel aracim ile zorkasmassin Ya da Yenibosna da inip zeytin burnudan aktarma da olur 0 1 Yorumla KorkusuzCZFT +1 yıl Bn birakirim. Bagcilar egitim ve arastirma mi Yorumla
Davuttyazzrr Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Yapma yanarsın :D Şaka bir yana maps'ten bak istersen direk yol tarifi gösteriyor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl En kolay yolu istiyorum hastayım amelyatım var yarın Yorumla Davuttyazzrr +1 yıl Ooo çok geçmiş olsun, Ehliyetin varsa eğer Garenta Moov ya da Tiktak tarzı dakikalık araç kiralama firmalarından gideceğin yere kadar gidip bırakabilirsin. Hem Pandemiden korunmuş olursun ister istemez minibüstü vs. diye. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl evet o taraflardan oralara minibüsler oluyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Şirinevlerdenmi? Cevap sahibi +1 yıl evet oradan çoğu yere var zaten bağcılar o taraflara yakın Soran +1 yıl Tm teşekkür ederim Cevap sahibi +1 yıl rica ederim avcılarda mı yaşıyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bakırköy meydan ya da incirli köprüsünden Atış alanı Esenler minibüsü var ona binersen bağcılar köşede ineceksin.
Beylikduzundeyim. Ozel aracim ile zorkasmassin Ya da Yenibosna da inip zeytin burnudan aktarma da olur
Bn birakirim. Bagcilar egitim ve arastirma mi
Yapma yanarsın :D Şaka bir yana maps'ten bak istersen direk yol tarifi gösteriyor.
En kolay yolu istiyorum hastayım amelyatım var yarın
Ooo çok geçmiş olsun, Ehliyetin varsa eğer Garenta Moov ya da Tiktak tarzı dakikalık araç kiralama firmalarından gideceğin yere kadar gidip bırakabilirsin. Hem Pandemiden korunmuş olursun ister istemez minibüstü vs. diye.
evet o taraflardan oralara minibüsler oluyor
Şirinevlerdenmi?
evet oradan çoğu yere var zaten bağcılar o taraflara yakın
Tm teşekkür ederim
rica ederim avcılarda mı yaşıyorsun