Tatil & Seyahat Hep beğendiklerinizi sorduk. Bu zamana kadar gidip de beğenmediğiniz bir şehir oldu mu, hangisi? majestetuncay Takip Et FenomenMentor Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Hep beğendiklerinizi sorduk.. Bu zamana kadar gidip de beğenmediğiniz bir şehir oldu mu , hangisi :) ? Hep beğendiklerinizi sorduk. Bu zamana kadar gidip de beğenmediğiniz bir şehir oldu mu, hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
mızmız_aleyna Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Maç için nevşehire gitmiştim. Maç sonrası günlerce gezdik en son merkezi gezelim dedik. Yani insanları çok yobaz 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Tatil & Seyahat konusunda 709 cevap paylaştı. Antalya’nın Kemer ilçesini pek beğenmemiştim, her yer birbirinin aynı otellerle doluydu. Doğası güzel ama o yapay turistik hava beni sıkmıştı. 0 0 Yorumla
Odunda_Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 77% +1 yıl 40 civarı şehrimizi gezdim. Hepsinin kendine has güzelliği var ama kalkipta siz bir İstanbul imkanlarını Kars tan beklerseniz sevemezsiniz 0 0 Yorumla
luluşka Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Pasaportu yenilemek için kuzenle Bulgaristan'a gittik. Hala allah belamı versin diyorum 😳🙄 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 790 cevap paylaştı. Gördüğüm ama beğenmediğim şehir olmadı. Sadeve Sivas soğuğu bana göre değil. 1 0 Yorumla
esmeralda72 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Her şehrin kendine has güzellikleri var onun için beğenmediğim olmadı. 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 940 cevap paylaştı. Beğenmediğim bir şehir olmadı. Gittiklerim şehirleri sevdim. 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ewwtt İzmir umduğum gibi çıkmadı gitmeden cok büyütmüşüm gözümde 0 0 Yorumla
Gecicihesap05 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Ankara , güzel yerler var ancak çok bürokrasi şehri. Darlandığımı hissetmiştim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl şu an ne durumda bilmiyorum ama Kars abi asfalt yoktu şehirde o derece bakımsızdı birkaç yıl önce 0 0 Yorumla
bahadrçakarlı Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Ben gittim Amsterdam’ı çok sevdim uluslararası fabrikam var Rus eşimde çok sevdi tüm Avrupa’yı gezdik sevdi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl samsunun atakumu hariç pek beğenmedim aynı şekilde antalyada öyle 0 0 Yorumla
Bilgin_Şirin Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Yurt içi olarak Çanakkale güzel. Yurt dışı olarak Almatı güzel. 🌷 0 0 Yorumla
Muallime__ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 361 cevap paylaştı. Ankara , Afyon, Tekirdağ. 0 3 Yorumla Muallime__ +1 yıl Bir de Lüleburgaz şehir miydi ya? Yorumla majestetuncay +1 yıl değil ilçe :) Yorumla Muallime__ +1 yıl Iyi o zaman kıl payı kurtardı Yorumla
tastycock Takip Et Master Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Erzincan ve Trabzonu hiç beğenmedim diyebilirim. 1 0 Yorumla
Meczupbiryazar Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 44% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 429 cevap paylaştı. Yozgat sevemedim 🤷♀️ 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 976 cevap paylaştı. öyle şehir şehir gezmedim onçin olmadı 0 0 Yorumla
lNisan Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ankara .. Oldum olası sevmem. Gri, soğuk şehir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Maç için nevşehire gitmiştim. Maç sonrası günlerce gezdik en son merkezi gezelim dedik. Yani insanları çok yobaz
Antalya’nın Kemer ilçesini pek beğenmemiştim, her yer birbirinin aynı otellerle doluydu. Doğası güzel ama o yapay turistik hava beni sıkmıştı.
40 civarı şehrimizi gezdim. Hepsinin kendine has güzelliği var ama kalkipta siz bir İstanbul imkanlarını Kars tan beklerseniz sevemezsiniz
Pasaportu yenilemek için kuzenle Bulgaristan'a gittik. Hala allah belamı versin diyorum 😳🙄
Gördüğüm ama beğenmediğim şehir olmadı. Sadeve Sivas soğuğu bana göre değil.
Her şehrin kendine has güzellikleri var onun için beğenmediğim olmadı.
Beğenmediğim bir şehir olmadı. Gittiklerim şehirleri sevdim.
Ewwtt İzmir umduğum gibi çıkmadı gitmeden cok büyütmüşüm gözümde
Ankara , güzel yerler var ancak çok bürokrasi şehri. Darlandığımı hissetmiştim.
Türkiyede gidip de beğenilmeyecek şehir var mı sence 🙄
şu an ne durumda bilmiyorum ama Kars abi asfalt yoktu şehirde o derece bakımsızdı birkaç yıl önce
Ben gittim Amsterdam’ı çok sevdim uluslararası fabrikam var Rus eşimde çok sevdi tüm Avrupa’yı gezdik sevdi
samsunun atakumu hariç pek beğenmedim aynı şekilde antalyada öyle
Yurt içi olarak Çanakkale güzel. Yurt dışı olarak Almatı güzel. 🌷
Ankara , Afyon, Tekirdağ.
Bir de Lüleburgaz şehir miydi ya?
değil ilçe :)
Iyi o zaman kıl payı kurtardı
Erzincan ve Trabzonu hiç beğenmedim diyebilirim.
Yozgat sevemedim 🤷♀️
Güzeldi bea iyiyi gormek gerek
Antalya’yı sevmemiştim.
Bu soruyu pas geçiyorum.🤣🤣
öyle şehir şehir gezmedim onçin olmadı
Adana .. çok korkmstm sokaklarından
Ankara .. Oldum olası sevmem. Gri, soğuk şehir.
Hatay, iskenderun..
Yozgat :D
Sivas oldu..
Ankara
Ankara
Antalya. Çok sıcak.
Elazığ
Eskişehir
tokat