Tatil & Seyahat Sahile gitmek istiyorum ama tek başıma gidince sıkılıyorum? Benimhikayemde Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 🍀🍀🍀🍀Sahile gitmek istiyorum ama tek başıma sıkılıyorum ne yapsam? gitmeyeyim mi? arkadaşlarım hep meşgulmuş😞😢 Güncellemeler+1 yıl Sahil eve 20-25 dk max otobüs ile arasıra gidiyorum ama sıkılıyorum tek başıma sohbet edecek bir olmayınca yanımda🤓İstanbul Kartal sahili🍀 Sahile gitmek istiyorum ama tek başıma gidince sıkılıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
TozluPusulaa Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 32 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 407 cevap paylaştı. Senin gibi yalnız birinin yanına otur selam sabah muhabbet edersin 1 0 Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Bugün halamla gezdim Kadıköy yaptım 😊 çok güzeldi hava 😊 1 2 Yorumla Benimhikayemde +1 yıl Bende evde durdum gitmedim😢😢😢 Yorumla Onuradr +1 yıl Gel gezelim beraber ama sen ısmarlarsan 😃 Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Sahile bn tek giderim zaten beynimdeki kalabalığı susturmak içinBol salaş mood kulaklık takılı yüksek ses müzik kalp bn 1 0 Yorumla
1pandakişisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl anladım :) ben kadıköydeyim burada olsaydın buluşurduk :) oraya gelmek için arabayı çıkaramam en azından şimdi değil :) 0 0 Yorumla
_Han_ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 35% +1 yıl Konum atayım arabayla al beni birlikte inelim özlemişim sahili 0 3 Yorumla Benimhikayemde +1 yıl Arabam yok😞 Yorumla _Han_ +1 yıl İyi konum at arabanın anahtarını yolayım benim arabayla ineriz sen sür ama Yorumla Benimhikayemde +1 yıl 🙄🙄🙄🙄 Yorumla
yellowflower_23 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl :) bence tek başına gitmen daha iyi , erkekler hemen yaklaşır sana :) 0 0 Yorumla
1Pembeüyevar1 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl 🌿🌿🌿🌿🌿çok güzel sahil❣️😍 1 6 Yorumla Benimhikayemde +1 yıl Hava da çok güzel bugün🍀🍀🍀🍀 Yorumla 1Pembeüyevar1 +1 yıl Evet ya ben evdeyim ama🤷🏼♀️😍🙀 Yorumla Benimhikayemde +1 yıl İstanbul da mısın Yorumla 1Pembeüyevar1 +1 yıl Neden ki canım Yorumla Benimhikayemde +1 yıl İstanbul ise birlikte gidelim mi🌸deniz havası iyi olur hava da mükemmel🍀zaten hafta sonu da yasak var Yorumla 1Pembeüyevar1 +1 yıl 🌿🌿 tesekkr ederim Yorumla
Piçfendi Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ama ankarada deniz yogg anneggg 1 2 Yorumla Benimhikayemde +1 yıl 😢😢😢😢 Yorumla Piçfendi +1 yıl zamanında co kdurdum İstanbul'da pek de muhim değil sahil Yorumla
esenyurt_bahcesehir Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl benimle sohbet edebilirsin kafa dengimiz uyusursa tabi 0 0 Yorumla
DertliKarınca Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Ana Kartal mı orası 😂 1 2 Yorumla Benimhikayemde +1 yıl Evet Yorumla DertliKarınca +1 yıl Ben de kartalda yaşıyorum ordan tanıdım 😂 Yorumla
Tolga_33 Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Burası neresi? 1 1 Yorumla Benimhikayemde +1 yıl Kartal sahil Yorumla
KarşıtGörüş Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Patnos sahili mi bura 3 2 Yorumla Benimhikayemde +1 yıl Hayır kartal Yorumla KarşıtGörüş +1 yıl Eagle sahiline benzetmiştim ama Yorumla
Banega Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl evden birisiyle git 0 2 Yorumla Benimhikayemde +1 yıl Abimle yaşıyorum. abim de işte. benimde dersim iptal oldu o yüzden evdeyim. Yorumla Banega +1 yıl hee anladim knk yaoacak bir sey yok Yorumla
Çelikgibiiii Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Biriyle git 0 2 Yorumla Benimhikayemde +1 yıl Arkadaşlarım hep mesgul😢😢😢 Yorumla Çelikgibiiii +1 yıl Başka arkadaş edin Yorumla
__braveHeart__ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Hangi sahil 0 4 Yorumla Benimhikayemde +1 yıl Kartal sahili Yorumla __braveHeart__ +1 yıl git sahile ara birisini yürürken konuşun Yorumla Benimhikayemde +1 yıl Öyle olmaz 🙄 yüz yüze konuşmak daha iyi Yorumla __braveHeart__ +1 yıl Ona çözüm üretemeyeceğim... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Senin gibi yalnız birinin yanına otur selam sabah muhabbet edersin
Bugün halamla gezdim Kadıköy yaptım 😊 çok güzeldi hava 😊
Bende evde durdum gitmedim😢😢😢
Gel gezelim beraber ama sen ısmarlarsan 😃
Sahile bn tek giderim zaten beynimdeki kalabalığı susturmak için
Bol salaş mood kulaklık takılı yüksek ses müzik kalp bn
anladım :) ben kadıköydeyim burada olsaydın buluşurduk :) oraya gelmek için arabayı çıkaramam en azından şimdi değil :)
Konum atayım arabayla al beni birlikte inelim özlemişim sahili
Arabam yok😞
İyi konum at arabanın anahtarını yolayım benim arabayla ineriz sen sür ama
🙄🙄🙄🙄
:) bence tek başına gitmen daha iyi , erkekler hemen yaklaşır sana :)
🌿🌿🌿🌿🌿çok güzel sahil❣️😍
Hava da çok güzel bugün🍀🍀🍀🍀
Evet ya ben evdeyim ama🤷🏼♀️😍🙀
İstanbul da mısın
Neden ki canım
İstanbul ise birlikte gidelim mi🌸deniz havası iyi olur hava da mükemmel🍀zaten hafta sonu da yasak var
🌿🌿 tesekkr ederim
ama ankarada deniz yogg anneggg
😢😢😢😢
zamanında co kdurdum İstanbul'da pek de muhim değil sahil
benimle sohbet edebilirsin kafa dengimiz uyusursa tabi
Ana Kartal mı orası 😂
Evet
Ben de kartalda yaşıyorum ordan tanıdım 😂
Burası neresi?
Kartal sahil
Sahil olsa da tek gitsem
Patnos sahili mi bura
Hayır kartal
Eagle sahiline benzetmiştim ama
evden birisiyle git
Abimle yaşıyorum. abim de işte. benimde dersim iptal oldu o yüzden evdeyim.
hee anladim knk yaoacak bir sey yok
Biriyle git
Arkadaşlarım hep mesgul😢😢😢
Başka arkadaş edin
Gelelim mi
Hangi sahil
Kartal sahili
git sahile ara birisini yürürken konuşun
Öyle olmaz 🙄 yüz yüze konuşmak daha iyi
Ona çözüm üretemeyeceğim...