Örneğin İstanbul'dan İskenderun'a elektrikli bisikletle gitmek istiyoruz. Google haritalardan yürüme yolu rotasını çıkarıp gidersek hava kararınca otelde sabaha kadar dinlenirsek başımıza bela gelir mi? Aslında çok güzel macera olurdu rotayı inceleyince Anadolu'daki pek çok köyü, ili ve ilçeyi görebilme imkanı olabileceğini görebiliriz
Güncellemeler
+1 yıl
Pardon elektrikli bisikletle değil motorlu bisikletle
Elektrikli bisikletle şehirler arası yolculuk yaparsak başımıza kötü bir şey gelir mi?
başına kötü bişey gelirmi neden korkuyorsun anlamadım . seyahat eden bayansa kötü örneklerle dolu bu cografya hatırladıgım italyan gelindi sakarya taraflarında tecavuze urgamıştı yanlış hatırlamıyorsam...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben kız halimde imkan bulsam yapardım. Başınıza bi şey gelmez ama üşürsünüz
O zaman yazın yapmak lazım ve geceleri otellerde konaklayarak:)
denede gör
Mevzu güzel de hem donarsınız hem kaza riskiniz yüksek hem de motorlu bisiklet ne aga, motosiklet mi? 😂
Yazın yaparım ben de zaten şimdi korona var 😄
Motorlu bisiklete moped de denir 50 cc dir
Maksimum 70-80 km hız yapacak, yokuşta boğulacak, onunla şehir dışına çıkılmaz aga. 😂
Niye ama çok güzel otostop olur
Yokuşu tırmanmazsa ben inerim çıkarım ne yapayım :(
70-80 km hız da az değil ben zaten acemi sürücüyüm
başına kötü bişey gelirmi neden korkuyorsun anlamadım . seyahat eden bayansa kötü örneklerle dolu bu cografya hatırladıgım italyan gelindi sakarya taraflarında tecavuze urgamıştı yanlış hatırlamıyorsam...
Yokya yolda ayı ya da kurt saldırısına maruz kalmazsan birşey olmaz. ya da sarhoşun biri görmez ezer geçer devir böyle malesef.
Motosikletle git daha guvenli
A2 ehliyetim yok :)
100 cc nin altinda ise b sinifi kullanabilir
Motosiklet ile çık. Diğer türlü o yıl bitmez.
Türkiye gibi yerdeyiz muhakkak bir şey gelir.