Erkek arkadasim otelde bir haftaligina rezervasyon yaptirdi. Ben sadece bu hafta icinde uc gun boyunca onu ziyaret edecegim. Otelde bu sorun olur mu? Yani oteller ziyaretci konusunda nasillar? Her ziyaretim muhtemelen yaklasik 3 saat surer bu arada. Tesekkurler simdiden.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Genelde sadece lobide oturmanıza izin veriyorlar ama oteller de çok takmıyor. Annem ben ve kadçrdeşim otelde kalırken babam ziyarete geldiğinde o da bizle sanıp bileklik takmaya çalışmışlardı biz durdurmasak normal müşteri gibi takılırdı. Ama bazıları da çok dikkat ediyor işte sadece lobi. Hatta bu korona dönemi olduğu için ona bile bişey diyebilirler. Sen gitmeden erkek arkadaşın bi sorsun bence.
odaya gıtmek ıster bu kız
Evet onu fark ettim ama izin vermiyceklerdir. Anca tuvalete gidiyo gibi yapar yarım saat sevgilisi lobide tek olduğuny belli edecek şekilde dolanır sonra gizlice odaya çıkarlar. O bile sıkıntı yine.
cımrı adam kıza oda tutmamıs
Sıkıntı yapabilirler bazı oteller sadece genel alanda misafirinizi ağırlayabilirsiniz diyo odaya gondermiyo
Almıyorlar benim gittiğim büyük Otellerde öyle yaptığına şahit oldum.
Hiçbir sorun olmaz. Ama korona var diye belki farklı bir prosedür olabilir onu bilemem.
Oteline göre değişiyor. uzaktan geldim dersen yardımcı olurlar.
aliyor bazi oteller değisiyor oda otele göre
Gitme
Odaya almazlar.