Önemli mi olmak istersiniz, değerli mi? Yani, sokakta sizden korkulmasını mı istersiniz, size sempati duyulmasını mı? Sizinle karşılaşanlar hemen önlerini mi iliklesinler, yoksa gözleri parlayıp sizi kucaklamaya mı yeltensinler? Biraz ipucu vereyim, siz de ona göre karar verin. Örneğin, özellikle Doğu ülkelerinde, bir devlet adamı çok ‘önemlidir’. Aslında o kendisini öyle sanır da, halk da ‘yemiş’ görünmeyi tercih eder… Karar vermenize yardımcı olmak için bir yazım var. Lütfen BURAYA tıklayın
Merhabalar, Adil Gürkan Bey. Kesinlikle değerli biri olmak isterdim. En basitinden Turizm ve Otelcilik gibi sektörlerde merkezinde insan ilişkilerinin temel olduğu bir alanda başarılı olmanın yolu değer vermek ve bu değer karşısında bir takdir ve saygı kazanmak daha da önemlidir. Doğru bir iletişim kurabilmek, doğru bir değer yakalayıp bunu koruyabilmek belki de odağında insan faktörünün olduğu her iş, işletme, kişisel diğer tüm alanlar için vazgeçilmez bir amaçtır. 😊
vaybe bunun yazanın eline yüreğine ağzına sağlık okurken gözyaslarımı tutamadım değerli olmak ısterım ınsanların yanımdan gecınce benı kucaklaqmalrını gerçekten sevdıklerı gıbı davranmalarını ısterım ama maalesef ne önemliyim ne de değerli bı ben kendıme değer ve önemı verıyorum kımse vermıyor verdıkçe ınsanlar kıskanıyor duşmanca davranıyorlar asıl karsınızdakıler bır ortasını bulamıyorlar😞 😞
Değerli olmak daha secilesi duruyor. Önem kriterleri ve amaçları değişse de değer yargıları genelde değişmez. O nedenle değer goruyorsaniz bundan eminsinizdir fakat önem görmeniz ya da bunu hissetmeniz her zaman iyi olmayabilir.
Herkes değerlidir. İnsan olarak yaratılmış olmak başlı başına bir değerdir. Bence insanın kendisini önemsemesi onu önemli bir insan yapar. Dışarıdaki insanların bize davranışları aslında kendimize olan duygularımızla ilgilidir
Önemli olmak benim hiçbir işime yaramaz ama değerli olursam ya da şöyle diyyim benim değer verdiğim kadar değer veren insanlar olsa bana karşı bu da yetter
En İyi Görüş